Esküvői ruhákban parádéztak az ÖsszeEsküvők arajelöltjei. Csenge, Dóri, Mása, Niko és Renike Benes Anita ruhakölteményeiben igazi menyasszonynak érezhették magukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Patkó Csengét édesapja kíséri oltár elé
2011. december 01. 14:07
Nem _ToTo_, eddig még nem volt rá példa, de valamiért úgy sejtem hogy nem is lesz.
2011. december 01. 14:20
Én nem látom értelmét ennek a műsornak, de az a ruha gyönyörű!!
2011. december 01. 15:06
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Jól látom, hogy ennek a társaságnak még nincs adatlapja? Pedig a műsor lassan véget fog érni. Kapjátok már össze magatokat és csináljatok szerencsétleneknek, hagy jelöljem be őket kedvencnek.
Annyira ezek is celebek, mint a vévések.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. december 01. 15:07
|
kajakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 151491 offline
|
Csak mellékesen jegyzem meg:Csengéhez egyáltalán nem illik Peti.Egy ilyen csőrfős lányhoz egy talpraesett fiú kellene.Petit egy gyenge jellemnek gondolom ,így Csenge keresztbe lenyeli majd reggelire.Amúgy szép a ruha.
2011. december 01. 15:37
|
|
Anita9912visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 156625 offline
|
az a bunko aki a vv nezi!!
az osszeeskuvok sokkal jobb mert erdekesebb es nem kell nezni annak az undorito petinek meg attilanak a bazi nagy fejet!! gazemberek a vvsek!! Csenge egyszeruen gyonyoru szereny egyben korrekt ugyh o es peti kell megnyerje!!<3 <3 <3
2011. december 01. 15:37
szavy!
Ne adjál már ötleteket XD XD
Am néha nézem a műsort, ahhoz képest, h Hajdú vezeti, nem rossz.
Ne adjál már ötleteket XD XD
Am néha nézem a műsort, ahhoz képest, h Hajdú vezeti, nem rossz.
2011. december 01. 15:52
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Anita, ez aztán az értelmes megnyilvánulás
valaki attól bunkó, mert egy bizonyos műsort néz? gratulálok! ha már itt tartunk, akkor az is bunkó aki a vv-t nézi, meg az is, aki ezt
egykutya, ez a műsor 19, a vv meg egy híján 20...
2011. december 01. 16:06
Úgy sincs az ilyen tévés kapcsolatnak jövője szerintem. Ennyi idő alatt nem lehet megismerni a másikat, főleg nem egy ilyen műsorban.. (bár én egy részt sem láttam belőle, szóval nem tudom ki ő vagy milyen a kapcsolatuk) Sajna lehet, hogy hogyha az életben együtt kell majd élniük akkor csalódni fognak.. :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.