A lelki megpróbáltatások után most a bacilusokkal is meg kell küzdenie Keresztes Ildikónak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lebetegedett Keresztes Ildikó
2011. december 01. 08:58
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
Szegény...:/ megértem a problémáját h most minden a nyakán van de ha lecserélnék az x-faktorba vki másra,akkor nagyon furcsa lenne a műsor és szokatlan bár attól függ kire........
2011. december 01. 09:55
Jobbulást kívánok neki! Mostanában tényleg minden összejött neki.
2011. december 01. 15:12
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Én is beteg vagyok.
Testileg,lelkileg és agyilag is.
Ezt mért nem írják meg cikkbe?!
Testileg,lelkileg és agyilag is.
Ezt mért nem írják meg cikkbe?!
2011. december 01. 15:17
Megértem, végülis minden a nyakába szakadt egyszerre. Nyilván megviseli a válás, és az is elég rosszul eshetett neki, hogy tavaly ilyenkor még mindhárom versenyzője bent volt, most meg csak egy van...............ha bár nem igazán szimpatikus, amit az X-Faktorban művel, azért kívánom neki, hogy gyógyuljon meg, mert ha valakinek helyettesíteni kell, bárki is az, elég fura lenne, és nem lenne ugyanaz az X-Faktor nélküle, meg az idióta beszólásai nélkül.
2011. december 01. 15:36
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Egyáltalán nem szimpatikus nekem ez a nő, de ebben most meg tudom érteni... Nekem is ugyanaz a problemem! Este nem tudok aludni, úgy kapar a torkom, és tök le vagyok robbanva :S Már elhasználtam egy fél csomag zsepit... Úgy hogy tudom, milyen fos. Jól összejött neki most ez a sok sz*r.
2011. december 01. 16:25
N.Adri, hát jaah..xDxD És azt meg nem írják meg, hogy annyi ember szenved kint az utcákon a hideg miatt..Sőt, még az állatok is, szegények. De neeem, az nem fontos, csak az, hogy kapar a torka Keresztes Ildikónak. Hát sajnálom...
2011. december 01. 16:54
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Anyám,nekem is kapar a torkom,a köhögésemet hallgatni is rossz.......Szegény Ildi!
Mielőbbi jobbulást neki,és mindenkinek,aki beteg!
Mielőbbi jobbulást neki,és mindenkinek,aki beteg!
2011. december 01. 18:00
Szegéény, de azért remélem lesz majd x-faktor xD
2011. december 01. 18:18
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
És megint ott tartunk, hogy a betegségek tényleg visszavezethetőek a lelki problémákra. Jobbulást, Ildi.!!
2011. december 01. 18:29
Idézet (N.Adri @ 2011.12.01. 15:03)
én meg náthás vagyok. kel cikk? XD
hát igen ez jó volt xDDD
2011. december 01. 19:35
|
|
SpongeBob789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150934 offline
|
szegéééény:((
nem volt neki elég a férje, most még ez is:S jobbulást neki:S
nem volt neki elég a férje, most még ez is:S jobbulást neki:S
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: