VV5: Vera választása Annamáriára esett
2011. december 01. 13:58
|
|
SellyGirl4Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.30. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 164605 offline
|
Gyerünk Annamária!!!!!!!!!!!!!!!
2011. december 01. 14:02
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Hát ez nagyon gyáva dolog volt.
és még azt mondta, hogy neki eszébe se jutott Veronikát vinni... ja, mikor megkapta a kendőt bent a nyugiszobába rögtön mondta, hogy annyira egyértelmű hogy veronikát viszi ki...
egyszerűen félt, és kész. tudta hogy nem jönne vissza. és ezért vitte annamarit. nem azért, mert nincsenek jóba, vagy mert megígérte.. meg nem azért nem vitte veronikát, mert "nincsenek egy szinten" hanem mindenki azt mondta hogy annamari a leggyengébb, és tudta hogy akkor visszajön.
remélem az lesz mint a béci-jerzy párbajnál....
utálom verát. még ő mondja veronikának hogy ribizligizi. nem tudom kiről keringenek olyan ocsmány undorító képek az interneten, szóval ennyit erről. annamarit se csípem, de remélem ő jön vissza.
és még azt mondta, hogy neki eszébe se jutott Veronikát vinni... ja, mikor megkapta a kendőt bent a nyugiszobába rögtön mondta, hogy annyira egyértelmű hogy veronikát viszi ki...
egyszerűen félt, és kész. tudta hogy nem jönne vissza. és ezért vitte annamarit. nem azért, mert nincsenek jóba, vagy mert megígérte.. meg nem azért nem vitte veronikát, mert "nincsenek egy szinten" hanem mindenki azt mondta hogy annamari a leggyengébb, és tudta hogy akkor visszajön.
remélem az lesz mint a béci-jerzy párbajnál....
utálom verát. még ő mondja veronikának hogy ribizligizi. nem tudom kiről keringenek olyan ocsmány undorító képek az interneten, szóval ennyit erről. annamarit se csípem, de remélem ő jön vissza.
2011. december 01. 14:17
|
|
Zsancyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 369 Csatolások: 1 Azonosító: 139697 offline
|
Pedig mekkora pofával mondta Kingéknak ,hogy ő Veronikát viszi párbajozni. Biztos megijedt, hogy ellene nem lenne esélye visszamenni
..Mivel utálom Verát, így hajrá Annamari
2011. december 01. 14:59
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
de durva.. én azt hittem h Veronikát visz ki o.O
Hajráá Annamarii *.*
Hajráá Annamarii *.*
2011. december 01. 15:03
Nem merte Veronikát választani mert tudja h ellene semmi esélye. De remélem így is kiesik. Egy bunkó némber.
2011. december 01. 15:28
na ezek után ez a nó a szememben senki lett
azok után h minden áldott nap szinte csak az cseszte el az összefoglalókat h ez osztotta folyton folyvást a veronikát, akkora szája volt minden egyes alkalommal, most meg ki hívja az annamarit.
hát ez nem normális
azok után h minden áldott nap szinte csak az cseszte el az összefoglalókat h ez osztotta folyton folyvást a veronikát, akkora szája volt minden egyes alkalommal, most meg ki hívja az annamarit.
hát ez nem normális
2011. december 01. 15:42
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Én nekem Annamária a kedvencem! 
Sajnos ez túl egyértelmű Vera azért nem Veronikát hívta ki mert beijedt hogy kint hagyja így Annamarit hívta ki akit gyengének tart utálom Verát.Kedvencem Annamari menj vissza4
Sajnos ez túl egyértelmű Vera azért nem Veronikát hívta ki mert beijedt hogy kint hagyja így Annamarit hívta ki akit gyengének tart utálom Verát.Kedvencem Annamari menj vissza4
2011. december 01. 15:44
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
HAJRÁ ANNAMARI TE VAGY A LEGJOBB AZ EGÉSZ VILLÁBA!
2011. december 01. 15:55
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Valahogy gondoltam hogy ez lesz és nem meri kihívni Veronikát.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: