"Tiniélet"
2012. június 29. 18:14
Én büszke vagyok magamra h 14 évesen nem cigizek + nem piálok + nem drogozok;) semmiolyan.
d
10 felhasználónak tetszik:
zsanata,
Twilight6,
Shawool Lilla,
FüMá,
LadyAlexa,
dóóra,
TheHypooo75,
Black Hearth2,
Luckie,
FruFruChan
2012. június 29. 18:23
Idézet (itsjustme @ 2012.06.29. 13:18)
Én is idekeveredtem, és sokkot kaptam. Azt hiszem... Oké, tény, nálunk is gyakori téma a drog, alkohol és a cigi, csak épp mi nem 11-13 évesek vagyunk, hanem 16-18 évesek... Legalább mi már úgyahogy önállóak vagyunk, és képesek vagyunk felfogni a tetteink következményeit.
A mi osztályunkban is gyakoriak a leírt esetek, nálunk is van olyan, aki több f*szt fogott, bárminél szinte, de... A szüzesség elvesztése 13 évesen? Azért ez nálunk ritkább. Sőt, nem is nagyon tudok rá példát... Bár van egy barátnőm, aki 14 évesen egy két napos kapcsolatban vesztette el, de róla legalább tudom, hogy szerette a srácot, és nem azért csinálta, hogy menő legyen... Sőt, nálunk szerencsére az osztálynak legalább a fele még szűz, mert kapcsolatot akar - vagy épp tanulni...
Na meg... áh, amikor én voltam a tizenéves éveim elején, én meg barbiztam, meg azt csináltam, amit anyám mondott, nem az, hogy discóba szökjek (hah, azt még ma se. pfejj...). És jártam egy fiúval 12 évesen körülbelül, nem tudom pontosan mennyi is voltam... ált.suli ötödikes, de nincs kedvem kiszámolni... A leg... intimebb pillanatunk volt, hogy sétálás közben megfogtuk egymás kezét... nem értem, hogy a mai tizenpár éveseknek mi szüksége többre, ha egyszer úgysem elég érett, hiába néz ki úgy, mint egy közel 20 éves az öltözködése és a sminkje miatt...
Undorító ez a mai világ... :/
A mi osztályunkban is gyakoriak a leírt esetek, nálunk is van olyan, aki több f*szt fogott, bárminél szinte, de... A szüzesség elvesztése 13 évesen? Azért ez nálunk ritkább. Sőt, nem is nagyon tudok rá példát... Bár van egy barátnőm, aki 14 évesen egy két napos kapcsolatban vesztette el, de róla legalább tudom, hogy szerette a srácot, és nem azért csinálta, hogy menő legyen... Sőt, nálunk szerencsére az osztálynak legalább a fele még szűz, mert kapcsolatot akar - vagy épp tanulni...
Na meg... áh, amikor én voltam a tizenéves éveim elején, én meg barbiztam, meg azt csináltam, amit anyám mondott, nem az, hogy discóba szökjek (hah, azt még ma se. pfejj...). És jártam egy fiúval 12 évesen körülbelül, nem tudom pontosan mennyi is voltam... ált.suli ötödikes, de nincs kedvem kiszámolni... A leg... intimebb pillanatunk volt, hogy sétálás közben megfogtuk egymás kezét... nem értem, hogy a mai tizenpár éveseknek mi szüksége többre, ha egyszer úgysem elég érett, hiába néz ki úgy, mint egy közel 20 éves az öltözködése és a sminkje miatt...
Undorító ez a mai világ... :/
Én is egykorú vagyok veled,de a mi osztályunkban sincsenek ilyen problémák mint általános iskolba 6.,7.,8. osztályban.
Jó mondjuk nálunk is voltak egy ketten még 7.osztályban akik menőzés céljából eljártak cigizni. (Persze ezt folytatták 8.-ban is).. de ez nem jelentette azt,hogy bárki is körülrajongta volna őket. A legtöbb gyerek akkor még nem így gondolkodott ahogy most.
Én egy elég megdöbbentő kérdéssel találkoztam nem rég, az egyik ismerősöm kérdezte meg Tőlem. Idézem "Az gáz,ha szűzen megyek középiskolába? Mert XY azt mondta, hogy mennyire ciki már úgy közép suliba menni, hogy még szűz vagy.."
És akkor erre nekem az állam is le esett,hogy most ez egy komoly kérdés volt,vagy csak szívatsz? Nem hiszem, hogy a szüzességed elvesztése miatt leszel valaki. Nem is menő.."csak nem leszel gáz".
2012. június 29. 19:51
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Én tényleg nem értem a mai fiatalokat...Pedig én is az vagyok!! Nem cigizek, nem piálok, nem szexelek, nem drogozok. Mégis jól érzem magam.
8 felhasználónak tetszik:
Shawool Lilla,
Hustler,
TheHypooo75,
Black Hearth2,
kocdori,
Luckie,
Blary,
liamvillaattila
2012. június 29. 21:46
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hát emberek, én is elhűlve olvasom, amiket itt írnak. Most 16 vagyok, és igen, a drog, a pia, és a cigi na meg a szex nálunk is sokszor szóba kerül, de 12-13 évesen még eszünkben sem volt ezeken gondolkodni. Igen, az alkoholt én is kipróbáltam már, a nővéremnél, nagyon szűk körben, de nem tudnám elképzelni a hétvégéimet a töménytelen bulizással, ahol sokan magukról sem tudnak már a sok italtól. A kábítószert meg eszembe se jutna kipróbálni. A szex is várhat, amíg nem lesz egy barátom, akit tényleg szeretek, és megbízom benne. A szüzesség egyáltalán nem ciki, főleg nem 13-14 évesen szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. június 29. 22:02
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Mondok nektek jobbat, az egyik osztály társam tavaly jött hozzánk, akkor voltunk 6-ak és ő 11 éves, és még abban az évben elvesztette a szüzességét. Jah, és úgy elrib*ncult hogy arra szó NINCS.
na erre varrjatok gombot
2012. június 29. 23:55
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (pseudovirus @ 2012.06.29. 18:23)
Én is egykorú vagyok veled,de a mi osztályunkban sincsenek ilyen problémák mint általános iskolba 6.,7.,8. osztályban.
Jó mondjuk nálunk is voltak egy ketten még 7.osztályban akik menőzés céljából eljártak cigizni. (Persze ezt folytatták 8.-ban is).. de ez nem jelentette azt,hogy bárki is körülrajongta volna őket. A legtöbb gyerek akkor még nem így gondolkodott ahogy most.
Én egy elég megdöbbentő kérdéssel találkoztam nem rég, az egyik ismerősöm kérdezte meg Tőlem. Idézem "Az gáz,ha szűzen megyek középiskolába? Mert XY azt mondta, hogy mennyire ciki már úgy közép suliba menni, hogy még szűz vagy.."
És akkor erre nekem az állam is le esett,hogy most ez egy komoly kérdés volt,vagy csak szívatsz? Nem hiszem, hogy a szüzességed elvesztése miatt leszel valaki. Nem is menő.."csak nem leszel gáz".
Akkor úgy néz ki, még a "mi időnkben" (jézusom, mintha 60 éves lennék...
"Az gáz,ha szűzen megyek középiskolába? Mert XY azt mondta, hogy mennyire ciki már úgy közép suliba menni, hogy még szűz vagy.."
Nem mondod komolyan?
Honnan jön ez a felfogás, te jó isten...
Idézet (dodo120614 @ 2012.06.29. 17:58)
Van pár ismerősöm/barátom, akik elkezdtek cigizni. 13 évesen. Egyszer vettem a bátorságot és rákérdeztem, miért? Sokan azt mondták, hogy ez stresszlevezetés.
Öhm, ezzel alkalmidohányosként egyet kell, hogy értsek. Akik nem csak divatból csinálják, azok nagyrészénél tényleg a felgyülemlett stressz a kiváltó ok, ezt az ismerettségiköröm is alátámasztja...
Évike12
2012. június 30. 09:36
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Idézet (pseudovirus @ 2012.06.29. 18:23)
Hát, mondjuk ez nagyon durva.
Lehet, hogy egy kicsit érthetetlenül fogalmaztam ezt meg, de nem nagyon tudom másképp.
Hustler
2012. június 30. 18:06
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Idézet (CuteLife @ 2012.06.29. 18:14)
Én büszke vagyok magamra h 14 évesen nem cigizek + nem piálok + nem drogozok;) semmiolyan.
d
Manapság ahogyan észre vettem a 12-13 éveseket ezért a kifejezésedért jól kiröhögtek volna. Természetesen legyél rá büszke, mert ebből látszik, hogy még létezik normális gyerek, nagyon kevés, de mégis létezik.
Hustler
2012. június 30. 18:19
|
|
keysii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 518 Csatolások: 25 Azonosító: 176254 offline
|
2 volt osztálytársam elment 6 osztályosba,és az egyik elkezdett cigizni,minden hónapban másmilyen színű volt a haja(kék,piros,bordó,zöld meg ilyenek). És elkezdett inni,a másik volt osztálytársam eléggé befolyásolható és hát rávette hogy ő is kezdjen el inni meg minden. 13 évesen. Azóta ahányszor balettunk volt a balett öltözőben ittak,bort,sört,pálinkát! Vagy mindet egyszerre,az öltözőben állandóan pia szag volt...
Mindíg berugtak balett elött...Szégyen,hogy hova fajult a világ!!
Nah és amúgy persze ők ketten a menő csajok!! mert aki,cigizik,drogozik és iszik az csak menő lehet..!!
Kár!!
Nah és amúgy persze ők ketten a menő csajok!! mert aki,cigizik,drogozik és iszik az csak menő lehet..!!
Kár!!
2012. június 30. 19:15
Végig olvastam a kommenteket, és én sem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá.
8.-ra nagyon összejött az osztályunk, úgy értem, hogy voltak ilyen és olyan emberek is bőven. Én jóban voltam nagyjából mindenkivel az osztályból, úgyhogy elég sok érdekes történet jutott a fülembe. Őszintén szólva inkább megkímélnék mindenkit és nem írnám le a legdurvábbakat.
Volt két csaj akik már teljesen benne voltak a dolgok sűrűjében, cigi + pia + hetente más "partner" + és bizony a drogokat sem vetették meg. Az egyikük egy évvel idősebb nálam (azért került a mi osztályunkba, mert megbukott azt hiszem HETEDIKBEN) a másikuk pedig egy faluból jött hozzánk. Az utóbbi leányzó kezdetben nagyon rendes volt, teljesen átlagos csaj, de az a másik lány teljesen megváltoztatta. Rendszeresen jártak kocsmákba és a lehető legrosszabb társaságba keveredtek. Engem is hívtak, de én nem kértem belőle köszöntem.
Nem cikiztek e miatt, ugyanolyan jóban voltak velem ezután is, ebből is látszik, hogy nem kell ezt a vonalat követni SE akkor ha utána nem barátkoznak veled SE akkor ha amúgy is barátok maradtok. Ezt főleg azért írtam le, mert félelmetes, hogy néhány ember mennyire könnyen befolyásolható. Velem anya nem is tudom mit tenne, ha ilyen életmódot élnék. Örülök is neki, hogy ilyennek neveltek a szüleim.
A másik az, amikor a 13 éves csajokon olyan pólót látok (biztos mindenki látott már ilyet) amin az áll hogy Sex, Drugs, Dubstep. Na akkor csak nézek ki a fejemből.
Persze ez nem jelenti azt, hogy olyan életmódot is élnek, de szerintem aki normálisan van nevelve alapból nem vesz fel ilyet.
8.-ra nagyon összejött az osztályunk, úgy értem, hogy voltak ilyen és olyan emberek is bőven. Én jóban voltam nagyjából mindenkivel az osztályból, úgyhogy elég sok érdekes történet jutott a fülembe. Őszintén szólva inkább megkímélnék mindenkit és nem írnám le a legdurvábbakat.
A másik az, amikor a 13 éves csajokon olyan pólót látok (biztos mindenki látott már ilyet) amin az áll hogy Sex, Drugs, Dubstep. Na akkor csak nézek ki a fejemből.
Hustler
2012. június 30. 22:20
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (keysii @ 2012.06.30. 18:19)
az öltözőben állandóan pia szag volt...
és a tanár meg nem vette észre rajtuk...? :/
2012. június 30. 22:43
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Olvasgattam pár oldalnyi hozzászólást, de nem igazán tudok meglepődni már egyiken sem.
Ha már majdnem mindenki mesélt az osztálytársairól; van egy nálam körülbelül fél évvel fiatalabb osztálytársam, aki valamikor mostanában lesz 13 éves, de már most elcs*szte az életét. 1. Tudna tanulni, legalább egy erős 3-ast össze tudna dobni mindenből, ha akarná, és nem az lenne a hozzáállása, hogy 'csak a stréberek tanulnak.' 2. Inni is szokott, mert az menő. 3. Cigizni is szokott, mert az is menő. Egyszer láttam, ahogy 'cigizik' (persze társaságban, mert nekik kell megmutatni, hogy ő ilyet is tud). Én sohasem vettem a számba egyetlen cigit sem, de nagypapám, nevelőapám és a nővérem is cigizik, vagy csak cigizett, és néha-néha láttam, hogy hogyan csinálják.. XY nevezetű osztálytársam a szájába teszi és kiveszi. Ezt pedig ismételgeti addig, ameddig el nem fogy az egész. Azt sem tudja hogyan kell csinálni, de azért csinálja (állítólag sokszor). Szerintem az ilyesmi viselkedés nem menő, hanem ciki. Ráadásul (kicsit sem túlzok) legalább 100 pasija volt már, persze az esetek 85%-a maximum egy hétig tartott csak. Ha most inkább ilyen baromságokra pazarolja bárki is az idejét a tanulás helyett, később elmehet WCpucolónak a McDonald's-ba.
Ha már majdnem mindenki mesélt az osztálytársairól; van egy nálam körülbelül fél évvel fiatalabb osztálytársam, aki valamikor mostanában lesz 13 éves, de már most elcs*szte az életét. 1. Tudna tanulni, legalább egy erős 3-ast össze tudna dobni mindenből, ha akarná, és nem az lenne a hozzáállása, hogy 'csak a stréberek tanulnak.' 2. Inni is szokott, mert az menő. 3. Cigizni is szokott, mert az is menő. Egyszer láttam, ahogy 'cigizik' (persze társaságban, mert nekik kell megmutatni, hogy ő ilyet is tud). Én sohasem vettem a számba egyetlen cigit sem, de nagypapám, nevelőapám és a nővérem is cigizik, vagy csak cigizett, és néha-néha láttam, hogy hogyan csinálják.. XY nevezetű osztálytársam a szájába teszi és kiveszi. Ezt pedig ismételgeti addig, ameddig el nem fogy az egész. Azt sem tudja hogyan kell csinálni, de azért csinálja (állítólag sokszor). Szerintem az ilyesmi viselkedés nem menő, hanem ciki. Ráadásul (kicsit sem túlzok) legalább 100 pasija volt már, persze az esetek 85%-a maximum egy hétig tartott csak. Ha most inkább ilyen baromságokra pazarolja bárki is az idejét a tanulás helyett, később elmehet WCpucolónak a McDonald's-ba.
2012. július 17. 12:09
Idézet (itsjustme @ 2012.06.30. 22:20)
és a tanár meg nem vette észre rajtuk...? :/
Igen pont ez a nagy kérdés. Azért látszik egy emberen ha iszik és nem keveset, ha közel is mész ahhoz a bizonyos személyhez rajta is lehet érezni azt az áthatlan bűzt. A tanárnak is sok esze lehet, hogy nem tűnik fől neki.. vagy lehet, hogy igen nem törődik vele. (?)
2012. augusztus 03. 11:38
|
|
lostgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.10. Hozzászólás: 318 Csatolások: 2972 Azonosító: 16333 offline
|
OMG!!! Ezek nagyon durva történetek! Hát basszus, tényleg öreg vagyok. Ez már egy teljesen más korosztály. Én így 20 éves fejjel nem tudok elmenni szórakozni, mert mindenhol a 12-13 éves picsák rázzák magukat. Már rosszul érzi magát az ember, ha elmegy. Persze tisztelet a kivételnek! De nyilván akikről szó van, azok nem fórumozgatnak itt, hanem teljesen mást csinálnak:D Nagyon duurva amiket meséltetek. Én még sztem 13 évesen barbiztam a barátnőmmel:D Most meg már 13 évesen a fiúk barbiznak a lányokkal. Szégyen megölt volna, ha ilyen lettem volna. Azok akik meg nem ilyenek ne találják már ki, hogy ők lúzerek, meg stb. Épp ellenkezőleg. Ezek a kis csitrik jó 10 év múlva olyan kiégettek lesznek...Majd mikor tényleg szerelmesek lesznek, és szükségük lesz vkire, nézhetnek szét. Úgyhogy csak fel a fejjel:)
Black Hearth2
2012. augusztus 04. 21:42
|
|
Biuss1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 219 Csatolások: 56 Azonosító: 178730 offline
|
Nos. 13 éves vagyok 7. osztályba megyek. Az én osztályom ugy áll fell hogy 5 lány+15 fiú. És a lányok közül senki se csinál semi rosszat. A fiuk viszont. Osztykirándulásra ppiát hoztak... Ez szerintem nagyon gáz. Én nem vagyok ilyen nem cigizek nem piálok nem drogozok és még szűz vagyok. Nagyon idegesitenek a 12 meg a velem eggyidős p@csákat akik cigiznek piálnak drogoznak. Hála Istennek nagyon kevés ilyet ismerek és örülök annak,hogy a mi sulink viszonylag normális. Van pár olyan lány aki kivétel de nem sok.
2012. augusztus 06. 10:26
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Hello!
Ehhez most nekem is hozzá kellet szólnom.
14 éves vagyok és az osztályomból minden fiú dohányzik.Néhányan közülük isznak is. Szörnyű ezt látni. És azt vettem észre, hogy elég egy, egyetlen egy ember aki iszik vagy esetleg cigizik és a többiek pedig követik. Azt hiszik ők ettől menők lesznek. És ezzel sok gyereket elrontanak, akiket úgy vettem észere alapjában véve rendesek lennének. Képesek sok pénzt elkölteni cigire és piára. Aztán év végére néhány lány (szerencsére nem az én osztályomból, de velem egy idősek) át vette tőlük ezt a szokást. Egyre többször látni őket cigizni, és hallani ahogy egymástól kérik a dohányt.
Ennyi a szerény véleményem.
Ui:A téma létre hozása jó ötlet volt, szerintem.
Ehhez most nekem is hozzá kellet szólnom.
14 éves vagyok és az osztályomból minden fiú dohányzik.Néhányan közülük isznak is. Szörnyű ezt látni. És azt vettem észre, hogy elég egy, egyetlen egy ember aki iszik vagy esetleg cigizik és a többiek pedig követik. Azt hiszik ők ettől menők lesznek. És ezzel sok gyereket elrontanak, akiket úgy vettem észere alapjában véve rendesek lennének. Képesek sok pénzt elkölteni cigire és piára. Aztán év végére néhány lány (szerencsére nem az én osztályomból, de velem egy idősek) át vette tőlük ezt a szokást. Egyre többször látni őket cigizni, és hallani ahogy egymástól kérik a dohányt.
Ennyi a szerény véleményem.
Ui:A téma létre hozása jó ötlet volt, szerintem.
2012. augusztus 06. 13:11
Idézet (zsanata @ 2012.06.29. 19:51)
Én tényleg nem értem a mai fiatalokat...Pedig én is az vagyok!! Nem cigizek, nem piálok, nem szexelek, nem drogozok. Mégis jól érzem magam.
Igen, pontosan.
2012. augusztus 06. 13:32
12 éves vagyok, és sose voltam igazán szerelmes, egész eddigi életemben csak kíváncsiságból ittam egy korty sört szülői engedéllyel(ami nem is volt olyan rég), eszemben sincs drogozni, és élvezem a szűz életemet. És büszke vagyo magamra!
2012. augusztus 06. 13:37
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
Az én korosztályomban is van rengeteg olyan fiú ismerősöm, aki cigizik, piál és bulizik egyfolytában, pedig még csak most mennek középiskolába. 14 éves vagyok, most megyek én is gimibe. Az ivászattal úgy vagyok, hogy néha jól esik inni mondjuk egy kis sört, de itt megállok. A cigitől pedig undorodom.
2012. augusztus 06. 15:55
Gusztustalan, hogy mit művelnek. Nem egy és nem kettő lányt ismerek, akik 12-13 éves létére már nem szüzek, piálnak és cigiznek. De legundorítóbb, hogy már olyanokat is csinálnak, amit a nagyoknak kéne. 12 évesen már ilyenekt csinálnak. De a legjobb, hogy ezzel dicskekednek, hogy felcsinálták a parkolóban, a kukoricásban meg sorolhatnám. Majd nézhet mint Jani a moziba, amikor terhes lesz.
De a velem egykorúak is ugyanilyenek. A barátnőim is járnak bulizni, néha cigiznek, isznak. Persze külsőre nem lehetne ezt meg mondani róluk. Nem egyszer oktattam ki a barátnőmet, hogy minek fogják nézni, tönkre akarja tenni és lejáratni azzal magát, hogy 14 évesen volt már részeg, meg néha rágyújt? Én erre nem lennék büszke. Oké, hogy élvezi az életet, de máshogy is lehet. Hívtak bulizni engem is, de én nem szeretnék kérni belőle.
Persze én is ittam már alkoholt sunyiba (az is egy korty volt ), a cigitől kiráz a hideg egyszerűen utálom.
Meg nem beszélve a fészbukos, képekről. Egyszerűen borzalmas, hogy hová fajul a világ.
De a velem egykorúak is ugyanilyenek. A barátnőim is járnak bulizni, néha cigiznek, isznak. Persze külsőre nem lehetne ezt meg mondani róluk. Nem egyszer oktattam ki a barátnőmet, hogy minek fogják nézni, tönkre akarja tenni és lejáratni azzal magát, hogy 14 évesen volt már részeg, meg néha rágyújt? Én erre nem lennék büszke. Oké, hogy élvezi az életet, de máshogy is lehet. Hívtak bulizni engem is, de én nem szeretnék kérni belőle.
Persze én is ittam már alkoholt sunyiba (az is egy korty volt ), a cigitől kiráz a hideg egyszerűen utálom.
Meg nem beszélve a fészbukos, képekről. Egyszerűen borzalmas, hogy hová fajul a világ.
Luckie
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.