"Tiniélet"
2011. december 23. 18:10
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Múltkor elmentünk a barátnőmmel moziba. Facebookon egy srác kiírta, hogy idézem: "F***a, 14 éves csajok ilyenkor mászkálnak felnőtt kísérete nélkül, ha meg megerőszakolják őket vagy elrabolják nekik állna feljebb." Biztos nem ránk értette
Ez a srác a sulinkba jár és szerintem hallotta mikor megyünk moziba, meg barátnőm ki is írogatta! Másnap megkérdeztem tőle, ezt a dolgot kire értette, és elkezdi a nővérére! Aztán kiderült, hogy bátyja van...
Meg az is hogy ezt ránk értette! Nem pici balhé lett belőle! A másik az, hogy osztálytársaim (13-14) évesek azt hangoztatták az osztályban, hogy ők teljesen be fog piálni szilveszterkor,meg ők nem is fognak jönni suliba a szünet utáni első 2 napon, mert gondolom akkor józanodnak!
Múltkor ezek a személyek cigivel kínálgattak!
Ott hagytam őket a francba!!
Bocsi, hogy ennyit írtam csak kikell valahol adni, ezeket a dolgokat!
1 felhasználónak tetszik:
Saranghae
2011. december 23. 18:16
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Nálunk tanárbúcsútatón az alsós ofőnő odaadta a pijásüveget oszimnak egy "Vigyázz nehogy xy megtudja(xy= felsős ofőm) aki akkor 14,5-15 éves volt... Szerinted?!
Idézet (riri17 @ 2011.12.23. 18:10)
Múltkor elmentünk a barátnőmmel moziba. Facebookon egy srác kiírta, hogy idézem: "F***a, 14 éves csajok ilyenkor mászkálnak felnőtt kísérete nélkül, ha meg megerőszakolják őket vagy elrabolják nekik állna feljebb." Biztos nem ránk értette
Ez a srác a sulinkba jár és szerintem hallotta mikor megyünk moziba, meg barátnőm ki is írogatta! Másnap megkérdeztem tőle, ezt a dolgot kire értette, és elkezdi a nővérére! Aztán kiderült, hogy bátyja van...
Meg az is hogy ezt ránk értette! Nem pici balhé lett belőle! A másik az, hogy osztálytársaim (13-14) évesek azt hangoztatták az osztályban, hogy ők teljesen be fog piálni szilveszterkor,meg ők nem is fognak jönni suliba a szünet utáni első 2 napon, mert gondolom akkor józanodnak!
Múltkor ezek a személyek cigivel kínálgattak!
Ott hagytam őket a francba!!
Bocsi, hogy ennyit írtam csak kikell valahol adni, ezeket a dolgokat!
2011. december 23. 18:17
Idézet (Amy_Antic @ 2011.12.23. 11:48)
Szerintem,mint minden lánynak vagyis a többségének van az az úgy nevezett Tinilányok könyve.Amikor olvastam elöszőr akkor sok mindent elmagyarázott nekem a könyv ( a könyv a 80-as évekből származik) és még mai napig,ha úgy adódik elolvasom hiszen sok értékes információt találok benne.Igen abban is volt a szex-szel való fontos dolgok és a gyerek,nőgóygyászat és stb. sőt volt a drogról a piákról és a cigiről is.Amikor olvastam bórzongva ültem a széken és csak néztem,hogy milyen betegségeket akár rákot is okozhatnak az ilyenek és ne is beszéljünk az AIDS és HÍV fertőzésekről.Azért van mindez,mert a szűlők akik megtehetik nem rakják elé az ilyeneket is olvastatják el velük,pedig jobb lenne.Mint ahogyan említettem 17 éves vagyok és az életemben nem volt még meg a cigi,drog és a piálás na meg a szex és tök jól meg vagyok nélkülük is.Na és ezek a 13 évesek szerinted elmondják a szűleiknek,hogy mit csináltak,hát nem legalább annyi legyen bennük,hogy elmondják és kész.
Tinilányok könyve? Hát biztos én vagyok oly lemaradott majd, hogy nem 21 évesen, de nekem ilyenem sosem volt. Nekem sem tartottak itthon szexuális felvilágosítást, sőt, elkezdtem érdeklődni, olyan 14 évesen a szex iránt és cikkek tucatjait olvasgattam. Még a mai napig imádok erotikával és intim dolgokkal kapcsolatosan cikkeket olvasni, csak hát a legtöbb cikk nem igazán nyújt nekem már újdonságot. Én a 14 éves kis töpszli fejemmel, mivel érdekelt, nem kegytintettem meg magamat senkivel sem, hanem, mint minden normális és értelmes ember, utána néztem a dolgoknak. Bár, ahogy elnézem a mai fiatalságot, inkább Olvasás órán kéne ezt tanulniuk a Vuk és a Tüskevár helyett, mert egyszer csak arra ébred fel az ember, hogy 12 évesen a kislánya terhes. Komolyan, én bevezetném ezt a könyvet, hogy tanítsák, és akkor talán nem lenne ennyi retardált és elvetemült fiatal, aki 14 évesen már több kukacot fogott, mint kilincset. Elszomorító és ledöbbentő. Borzongok attól a gondolattól, hogyha gyermekem lesz, akkor attól kell majd rettegnem, hogy nehogy alkolista, drogos legyen, főleg, ha lány, akkor állandóan azon fogok parázni, hogy nehogy többet használják, mint a guglit. Én 21 leszek lassan, és egy kortynál több alkohol évente sosem megy le. Mindig próbálom magamat összeszedni, hogy megigyak egy pohár bort, de még annyi sem megy. Inkább öntök magamnak egy kis kólát, mint bort vagy bármely más italt. Cigarettázni sem cigarettázom, sosem próbáltam ki én sem. Páromat próbálom leszoktatni róla másfél éve, de nem mondhatom azt, hogy sikerrel jártam. A szex pedig akkor jó, hogyha azzal vagy, akibe igazán szerelmes vagy. Ezt így nem lehet elmondani vagy körül írni. Hihetetlen érzés az, amikor azzal a valakivel szeretkezel, akire az életed is rábíznád és ő pedig annyira szeret, hogy meg is halna érted. Ez az igazi szerelem. Nem az, amikor csináljátok ötvenféle pózban és tulajdonképpen csak a szex tart titeket össze. Én alapból elég problematikus egy személyiség vagyok, sokszor ezért is veszünk össze, de másfél éve bírja és tűri a dolgokat. Elfogadott olyannak, amilyen vagyok, és, ha esetleg nincs kedvem a szexhez vagy nem érzem jól magamat, nem kiabál rám kígyót-békát. A férfiak ezért nem tisztelik manapság a nőneműeket. Ezért van az, hogy fél az ember bízni a másikban. Retteg attól, hogy lefekszik vele és otthagyja. Ezt mi nők harcoltuk ki magunknak. Az, hogy egyesek hajlandóak napok, hetek és pár hónap után odaadni magukat a másiknak. Az én páromnak kemény 8 hónapot kellett várnia az első együttléthez és egyetlenegyszer sem sürgette a dolgot. Én is rengeteg olyan egyénnel találkoztam, akik mindent, értsd, mindent bevetettek, hogy ágyba vihessenek. Nem csak a férfiak, de a nők is ilyenek. A legtöbb nőnemű egyed egy vodka fejében megkapható egy numerára, akkor miről beszélünk? Erről rengeteget, sőt én több ezer oldalú könyveket tudnék pötyögni, de röviden összefoglalva, ez nem más, mint a mai társadalom torzulása. Kevesen gondolkodnak így, mint ahogyan mi, de a mai világban azaz elfogadott, hogy bulizz részegesen, drogosan és egy este alatt legyél túl tíz-húsz nemiaktuson. Ez a mai elfogadott társadalmi norma, amire én konkrétan nem vagyok kapható. Ez maga a társadalom ingerküszöbének a határa. Amúgy meg, már aki nem mondja el a dolgokat, mert én például 18 éves voltam, amikor a mostani párom elkezdett nekem udvarolni. Elmondtam, hogy lehet, hogy lesz valaki most már tényleg, akinek komolyabb szándékai vannak velem szemben. Aki nem mondja el a szüleinek a dolgokat, nem mer róluk beszélni, akkor ott az a szülő problémája is. Minden ott kezdődik el, ahogyan a szülő elkezdi nevelni a gyermekeit. Nekem ne mondja senki, hogy a mai 13 éves csak úgy diszkóban tudja rázni a popsiját. Engem 15 évesen sem engedtek el volna ilyen helyekre, nemhogy 13 évesen. Az adott szülőt sem érdekli, ha a gyermeke iszik, drogozik, bulizik és éli a nemi életét. Ha egy gyerek ezt csinálja, akkor egy atyai pofon kéne, de valószínűleg a kedves anyucit és apucit sem érdekli, hogy a gyermek mit csinál, csak akadjon le róluk. Ez itt összetettebb dolog, mint ahogyan az ember gondolná.
11 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
fashionbébíí,
SelenaGirl,
Christinna,
riri17,
Dancsyy97,
Hustler,
anna21,
Vampiregirl1,
Az egyetlen,
ChanelGirl
2012. június 28. 16:47
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Idézet (reni1999 @ 2011.11.30. 18:10)
Na ebben is van valami bár nekem ő az elsö úgyhogy nem mondhatnám hogy 12 évesen "pasizok" .
Nem tudom miért, de muszáj hozzászólnom. 18 éves vagyok és az első barátom 15 éves koromban ismerkedtem meg Balatonon. Nem volt az egyből, hogy most járjunk aztán lesz ott majd minden. Ha 12-13 éves akkor inkább mással kéne foglalkoznod amikor én annyi idős voltam, mint te nem ezen járt a fejem pedig tetszett nekem néhány srác, és én is tetszettem egynek és állandóan piszkált, de lekoptattam. Tulajdonképen mit vársz egy veled egy idős fiútól? Akivel találkoztam fiú még mikor 15 voltam még csak 3 hónapja alkotunk egy párt, mert nehezen ment a dolog és nem is találkoztunk már egy jó ideje, mert mind a ketten a tanulásra koncentráltunk. Hiában ez az első "párod" akkor sem lesz valami hosszú főleg, hogy ha még csak 12-13 éves vagy. No meg az is, hogy nem tőlünk kéne kérned tanácsot.. Hiszen többségében nálad idősebbek vagy akár érettebbek fognak neked válaszolni vissza. Inkább menj le a barátnőiddel, és vásároljál, vagy legyél bárkivel esetleg ha van testvéred azzal.. Szerintem ha már érettnek tekinted magadat tanulj meg helyesen és pontosabban írni, és viselkedj is így. Hidd el könnyebb lesz!
2012. június 28. 21:54
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Elolvastam az összes hozzászólást, és nagyot néztem. Sokan írtátok, hogy a ti környezetekben sok olyan van, aki él a drogokkal vagy más egyéb ilyenekkel. Itt mondhatom azt, hogy nagyon szerencsés vagyok! Nincs olyan ember a környezetemben, vagy akár olyan akiről ilyet hallanék. Most, hogy látom, milyen sokatok ismer ilyesmi embereket, nagyon meglepődtem.
SelenaGirl
2012. június 28. 22:04
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Én elég durva környezetben vagyok, ami a sulit illeti. A miénk a drog- és cigiközpont, az osztályomban kevesebb olyan ember van, aki nem cigizik. Pár lány már nem is szűz, nekem pedig még barátom se volt. Ez a fő oka, hogy nem barátkozom - nem akarok rossz társaságba keveredni. Nem hagyom, hogy az iskolai környezet a legkevésbé is belemásszon az életembe.
Szánalmas, mit művel a fiatalság nagy része... Fel nem bírom fogni, hogy mi a jó abban, hogy elcs*szik az életüket. A pillanatnyi népszerűség semmit nem ér, tekintve, hogy nem tanulnak, nem veszik majd fel őket egyetemre, nem találnak munkát. Ki nem sz*rja le, hogy népszerűtlen vagyok? Felnőtt koromban majd jó állásom lesz, és kiröhögöm a sok nagyképűsködő, cigiző nyomit, akik akkor már sehol se lesznek.
Szánalmas, mit művel a fiatalság nagy része... Fel nem bírom fogni, hogy mi a jó abban, hogy elcs*szik az életüket. A pillanatnyi népszerűség semmit nem ér, tekintve, hogy nem tanulnak, nem veszik majd fel őket egyetemre, nem találnak munkát. Ki nem sz*rja le, hogy népszerűtlen vagyok? Felnőtt koromban majd jó állásom lesz, és kiröhögöm a sok nagyképűsködő, cigiző nyomit, akik akkor már sehol se lesznek.
2012. június 29. 03:38
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Azért ez dúrva. Én se vagyok olyan hű de sokkal idősebb, mint akikről szó van, de számomra elsők az álmaim és annak megvalósítására szolgáló eszköz: a tanulás. Eszembe se jutnak a pasik... pontosabban pasizás. Az, hogy 13 évesen valaki elvesztette a szüzességét szerintem botrányos és szánalmas. Persze más lenne a helyzet, hogy ha nem önszántából... szóval értitek... de mivel erről szó sincs, szerintem defektes a csaj. Ha az én baráti körömbe tartozna, biztos megtartanám a két lépés távolságot. Egyébként... 12 évesen minek neked pasi? Már nem azért, hogy piszkáljalak vagy ilyesmi, csak nem értem, de a te dolgod/életed.
SelenaGirl
2012. június 29. 10:22
Idézet (Hustler @ 2012.06.28. 22:04)
Én elég durva környezetben vagyok, ami a sulit illeti. A miénk a drog- és cigiközpont, az osztályomban kevesebb olyan ember van, aki nem cigizik. Pár lány már nem is szűz, nekem pedig még barátom se volt. Ez a fő oka, hogy nem barátkozom - nem akarok rossz társaságba keveredni. Nem hagyom, hogy az iskolai környezet a legkevésbé is belemásszon az életembe.
Ezzel én csak egyetérteni tudok.
Az én környezetemben sem élnek pont olyan emberek, akik drogoznak, de amikor az egyik osztálytársam - 14 éves, csak hogy tudjátok - odajött hozzám és akkor elkezdte mesélni, hogy a 15 éves barátnője, hogy berúgott a múltkor meg hogy az előbb voltak kinn cigizni, úgy fel tudnám pofozni, hogy egy hónapig vörös lenne az arca. Fel nem tudom fogni, hogy mi a menő abban, ha valaki ennyi idősen már iszik és cigizik. Szerintem ez éppen, hogy ciki, nem menő. Legjobb barátnőm osztálytársai is úgy öltöznek, mintha 20 éves pr*stik lennének (pardon). Brutálisan sminkelik magukat, olyan rövid ruhát hordanak, hogy csoda, hogy nem látszik ki a fenekük és azt mondják nekem a fiúk, hogy ők a jó csajok. Na, ez a másik dolog amit nem értek. Pár perccel ezelőtt még hajtogatják, hogy "Ők csak a valódi szépséget díjazzák és csak valódi lánnyal járnának" erre jönnek ezek a csajok, akiket manapság tucatszámmal lehet megtalálni az utcákon és azt veszed észre, hogy minden fiúnak az kell. Szóval, én az ilyesmit nem értem. De inkább soha ne legyen fiúm, minthogy csak olyan áron, hogy én is úgy nézzek ki, mintha az olyan lányok közé tartoznék.
2012. június 29. 11:26
Idézet (sophiej @ 2012.06.29. 10:22)
Ezzel én csak egyetérteni tudok.
Az én környezetemben sem élnek pont olyan emberek, akik drogoznak, de amikor az egyik osztálytársam - 14 éves, csak hogy tudjátok - odajött hozzám és akkor elkezdte mesélni, hogy a 15 éves barátnője, hogy berúgott a múltkor meg hogy az előbb voltak kinn cigizni, úgy fel tudnám pofozni, hogy egy hónapig vörös lenne az arca. Fel nem tudom fogni, hogy mi a menő abban, ha valaki ennyi idősen már iszik és cigizik. Szerintem ez éppen, hogy ciki, nem menő. Legjobb barátnőm osztálytársai is úgy öltöznek, mintha 20 éves pr*stik lennének (pardon). Brutálisan sminkelik magukat, olyan rövid ruhát hordanak, hogy csoda, hogy nem látszik ki a fenekük és azt mondják nekem a fiúk, hogy ők a jó csajok. Na, ez a másik dolog amit nem értek. Pár perccel ezelőtt még hajtogatják, hogy "Ők csak a valódi szépséget díjazzák és csak valódi lánnyal járnának" erre jönnek ezek a csajok, akiket manapság tucatszámmal lehet megtalálni az utcákon és azt veszed észre, hogy minden fiúnak az kell. Szóval, én az ilyesmit nem értem. De inkább soha ne legyen fiúm, minthogy csak olyan áron, hogy én is úgy nézzek ki, mintha az olyan lányok közé tartoznék.
Adom!
A nagy gáz az, hogy a mai világban csak úgy tudsz érvényesülni, és akkor vagy hajjdenagykirály, ha iszol, cigizel, drogozol, a b*zdmegok dőlnek belőled (jó mondjuk én sem vagyok büszke magamra, mert én is sokszor csúnyán beszélek), a legújabb divatot követed, Fila táskád van, és DC meg isten tudja még milyen márkás cuccaid vannak. Én durván 13 éves vagyok, azaz 6. osztályos. Már nálunk is 2 éve (kvázi 4.ben kezdődött, mikor még kis pisisek voltunk) az volt a téma, hogy a drog így, meg úgy, és hogy nekem a pistike volt a pasim 1 hétig, de azóta már leváltottam a danikára, és a sárika olyan szexi ma, meg blablabla
Jó persze kivételek mindig vannak, én sem vagyok szent, tehát nem magamat fényezem, csak én azért pár fokkal normálisabb vagyok a drága osztályomnál.
2012. június 29. 11:43
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (ItsLénaa @ 2012.06.29. 11:26)
Adom!
A nagy gáz az, hogy a mai világban csak úgy tudsz érvényesülni, és akkor vagy hajjdenagykirály, ha iszol, cigizel, drogozol, a b*zdmegok dőlnek belőled (jó mondjuk én sem vagyok büszke magamra, mert én is sokszor csúnyán beszélek), a legújabb divatot követed, Fila táskád van, és DC meg isten tudja még milyen márkás cuccaid vannak. Én durván 13 éves vagyok, azaz 6. osztályos. Már nálunk is 2 éve (kvázi 4.ben kezdődött, mikor még kis pisisek voltunk) az volt a téma, hogy a drog így, meg úgy, és hogy nekem a pistike volt a pasim 1 hétig, de azóta már leváltottam a danikára, és a sárika olyan szexi ma, meg blablabla
nekem már akkor is elegem volt, de most, hogy 2 év eltelt mi is rengeteget fajultunk. Az osztályközösség full szétesett, mindenki csak a hülyeségre veszi rá a másikat, aztán meg mikor nagy a gáz otthagyja vergődni, és röhögve elballag. Olyan cifra mondatokkal dobálózunk amik hallatán néha én is megfordulok, és megkérdezem néhány osztálytársamtól, hogy "Te ember, minden oké ott fent?"
Mondjuk mi a 8.-osokat istenítjük, ezáltal, mint valami marionett bábuk hagyjuk, hogy uralkodjanak felettünk, és belekeverjenek minket is baromságokba, ami igazából nagyon gáz, csak sajnos nem látunk a dolgok mögé. Tehát nekünk kb. az egész iskolánk szét van esve, és a tanároknak is komoly problémái vannak ott fent, a szürkeállományban...
Jó persze kivételek mindig vannak, én sem vagyok szent, tehát nem magamat fényezem, csak én azért pár fokkal normálisabb vagyok a drága osztályomnál.
Teljesen igaz, egyetértek.
Én nyolcadikos lettem, és még mindig folynak a "harcok". vannak a plázás a rosszak (én is köztük vagyok
Idézet
hogy bírlak, de bocs te gyere ide.
2012. június 29. 12:10
Idézet (Évike12 @ 2012.06.29. 11:43)
Én nyolcadikos lettem, és még mindig folynak a "harcok". vannak a plázás a rosszak (én is köztük vagyok
) meg akik tanulnak. És persze az első kettő nem hagyja békén egymást, vagyis helyesbítek a plázák nem bírják ki hogy 5 percig ne kössenek bele valakibe, de nem tudom miért jó nekik ha a másikat meg bántják vagy piszkálják, ha elgondolkodok ezen nem értem őket, és már mondtam/mondtuk nekik hogy hagyják abba mert nem vicces, de szerintem mindenki vágja mennyire érdekli ez őket, se mennyire. Régen még olyan jó volt a közösség a fiúkkal is lehetett hülyéskedni és együtt jártak mindenhova meg minden, most meg ember mi van?! ha nincs cigi vagy ilyesmi lenéznek. Én nem cigizek és nem drogozok és büszke vagyok rá! anélkül is jól tudok mulatni a barátaimmal, bár azt nem tagadom szoktam néha néha egy kis sört meg alkoholt inni, de az semmi! de ez a szülök hibája is egyrészt, de leginkább a mai világ elfajultsága. Szeretek ebben a világban élni mert sok szép ruha, sok szép hely van, meg minden ilyen, de van ami már nem kicsit túlzás.. De a legrosszabb hogy a külsőről ítélnek meg, és ez csúnya. bár mondjuk ha egy fiú rád néz nem elkezd beszélgetni veled és még nem nézett rád , azért vannak dolgok ahol meg engedett
(tapasztalat) Az első nyári kalandom a strand volt vasárnap, no előtte is volt de az semmi.
Na és azt a következtetést vontam le, hogy a mai fiúk gyávák,, és puhányak, de nagyon nem mernek oda jönni, leszólítani, csak néznek, mintha mondaná 
A mai srácoktól mit is várhatnánk?
2012. június 29. 12:13
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (ItsLénaa @ 2012.06.29. 12:10)
A mai srácoktól mit is várhatnánk?
Mondjuk nálunk a fiúk többsége szeret nyomulni a csajokra, még a náluk idősebbekre is, tehát nálunk még nem áll fent ez a veszély
De az tényleg igaz, hogy rengeteg esetben a lánynak kell kezdeményeznie, ami a fiútól szerintem p_rasztság (sorry) mert igen is a fiú hívjon el egy lányt randira, vagy a fiú bókoljon, ne a lány! Megint mondom kivételek vannak azért..
Igen , van kivétel, én aki nem mer oda jönni elkezdek játszani vele, megtanítom én őket arra hogy mit szabad és mit nem!
SelenaGirl
2012. június 29. 12:14
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Adom!
nekem már akkor is elegem volt, de most, hogy 2 év eltelt mi is rengeteget fajultunk. Az osztályközösség full szétesett, mindenki csak a hülyeségre veszi rá a másikat, aztán meg mikor nagy a gáz otthagyja vergődni, és röhögve elballag. Olyan cifra mondatokkal dobálózunk amik hallatán néha én is megfordulok, és megkérdezem néhány osztálytársamtól, hogy "Te ember, minden oké ott fent?"
Mondjuk mi a 8.-osokat istenítjük, ezáltal, mint valami marionett bábuk hagyjuk, hogy uralkodjanak felettünk, és belekeverjenek minket is baromságokba, ami igazából nagyon gáz, csak sajnos nem látunk a dolgok mögé. Tehát nekünk kb. az egész iskolánk szét van esve, és a tanároknak is komoly problémái vannak ott fent, a szürkeállományban...
Nálunk csak olyasmi van, hogy nagyon hangosak óra közben, és semmi - de tényleg, mindent bevettünk - nem halkítja le őket.
Az, hogy nálatok már 4.-ben ez volt a téma, nekem kicsit durvának hangzik, bár szerintem - bár nálunk is vannak olyanok, akik erről szeretnek beszélni - ez még most is korai.
Én nem keveredtem még rossz társaságba, és nem is fogok, mivel nagyon nehezen bízom meg az emberekben, és rengeteget kell tudnom róla, hogy akár a barátomnak nevezzem. De van egy barátnőm, nem olyanféle rossz társaságba keveredett, mint drog, pia hasonlók, csak ő egy olyan kedves, okos, aranyos lány volt, de megbarátkozott néhány - bocsánat a kifejezésért - r*banccal, és ő is olyanná válik... És szerintem nem éri meg olyan emberekkel "lógni", akik nem fogadnak el úgy, ahogy vagy, hanem meg akarnak változtatni. Ott kell őket hagyni...
2012. június 29. 12:17
|
|
FüMásíugrásb*zi |
|
Idézet (Évike12 @ 2012.06.29. 11:43)
) meg akik tanulnak. És persze az első kettő nem hagyja békén egymást, vagyis helyesbítek a plázák nem bírják ki hogy 5 percig ne kössenek bele valakibe, de nem tudom miért jó nekik ha a másikat meg bántják vagy piszkálják, ha elgondolkodok ezen nem értem őket, és már mondtam/mondtuk nekik hogy hagyják abba mert nem vicces, de szerintem mindenki vágja mennyire érdekli ez őket, se mennyire. Régen még olyan jó volt a közösség a fiúkkal is lehetett hülyéskedni és együtt jártak mindenhova meg minden, most meg ember mi van?! ha nincs cigi vagy ilyesmi lenéznek. Én nem cigizek és nem drogozok és büszke vagyok rá! anélkül is jól tudok mulatni a barátaimmal, bár azt nem tagadom szoktam néha néha egy kis sört meg alkoholt inni, de az semmi! de ez a szülök hibája is egyrészt, de leginkább a mai világ elfajultsága. Szeretek ebben a világban élni mert sok szép ruha, sok szép hely van, meg minden ilyen, de van ami már nem kicsit túlzás.. De a legrosszabb hogy a külsőről ítélnek meg, és ez csúnya. bár mondjuk ha egy fiú rád néz nem elkezd beszélgetni veled és még nem nézett rád , azért vannak dolgok ahol meg engedett
(tapasztalat) Az első nyári kalandom a strand volt vasárnap, no előtte is volt de az semmi.
Na és azt a következtetést vontam le, hogy a mai fiúk gyávák,, és puhányak, de nagyon nem mernek oda jönni, leszólítani, csak néznek, mintha mondaná 
Ez tényleg nagyon igaz.
2012. június 29. 13:18
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Én is idekeveredtem, és sokkot kaptam. Azt hiszem... Oké, tény, nálunk is gyakori téma a drog, alkohol és a cigi, csak épp mi nem 11-13 évesek vagyunk, hanem 16-18 évesek... Legalább mi már úgyahogy önállóak vagyunk, és képesek vagyunk felfogni a tetteink következményeit.
A mi osztályunkban is gyakoriak a leírt esetek, nálunk is van olyan, aki több f*szt fogott, bárminél szinte, de... A szüzesség elvesztése 13 évesen? Azért ez nálunk ritkább. Sőt, nem is nagyon tudok rá példát... Bár van egy barátnőm, aki 14 évesen egy két napos kapcsolatban vesztette el, de róla legalább tudom, hogy szerette a srácot, és nem azért csinálta, hogy menő legyen... Sőt, nálunk szerencsére az osztálynak legalább a fele még szűz, mert kapcsolatot akar - vagy épp tanulni...
Na meg... áh, amikor én voltam a tizenéves éveim elején, én meg barbiztam, meg azt csináltam, amit anyám mondott, nem az, hogy discóba szökjek (hah, azt még ma se. pfejj...). És jártam egy fiúval 12 évesen körülbelül, nem tudom pontosan mennyi is voltam... ált.suli ötödikes, de nincs kedvem kiszámolni... A leg... intimebb pillanatunk volt, hogy sétálás közben megfogtuk egymás kezét... nem értem, hogy a mai tizenpár éveseknek mi szüksége többre, ha egyszer úgysem elég érett, hiába néz ki úgy, mint egy közel 20 éves az öltözködése és a sminkje miatt...
Undorító ez a mai világ... :/
A mi osztályunkban is gyakoriak a leírt esetek, nálunk is van olyan, aki több f*szt fogott, bárminél szinte, de... A szüzesség elvesztése 13 évesen? Azért ez nálunk ritkább. Sőt, nem is nagyon tudok rá példát... Bár van egy barátnőm, aki 14 évesen egy két napos kapcsolatban vesztette el, de róla legalább tudom, hogy szerette a srácot, és nem azért csinálta, hogy menő legyen... Sőt, nálunk szerencsére az osztálynak legalább a fele még szűz, mert kapcsolatot akar - vagy épp tanulni...
Na meg... áh, amikor én voltam a tizenéves éveim elején, én meg barbiztam, meg azt csináltam, amit anyám mondott, nem az, hogy discóba szökjek (hah, azt még ma se. pfejj...). És jártam egy fiúval 12 évesen körülbelül, nem tudom pontosan mennyi is voltam... ált.suli ötödikes, de nincs kedvem kiszámolni... A leg... intimebb pillanatunk volt, hogy sétálás közben megfogtuk egymás kezét... nem értem, hogy a mai tizenpár éveseknek mi szüksége többre, ha egyszer úgysem elég érett, hiába néz ki úgy, mint egy közel 20 éves az öltözködése és a sminkje miatt...
Undorító ez a mai világ... :/
2012. június 29. 17:29
Idézet (SelenaGirl @ 2012.06.28. 16:43)
Én mindig is úgy voltam vele, hogy soha nem akarok szerelmes lenni, a körülöttem lévők csalódottak voltak sokszor akárcsak én is, anyutól kérek tanácsot bármi problémám van és mindig is segített nekem. 
Túlságosan is idiótán fejeztem ki magamat, de most próbálok éretten néhány mondatot írni. A sulinkban a többségében már az 5. osztályos lányoknak már 3-4 pasijuk volt, amit eléggé szánalmasnak tartok. Nekem is volt "kapcsolatom" de rájöttem ,hogy ennyi idősen minek?! Általában azt mondják rám, hogy éretlen és gyerekes vagyok, úgy hogy inkább anyámhoz fordulok és nem nálam 1-2 évvel idősebbekhez tanácsért. Természetesen az ilyen dolgokat inkább anyámmal beszélem meg, mert tudom úgy sem mondja meg még apámnak is. Nekem mindig anya azt mondja próbáld ki, de ne szokj rá. A cigit is mondja mindig, hogy nincs baj azzal, hogy ha 15-16 éves kipróbálja, de már ne szokjon rá, ugyan ez az alkohol. A szerelem terén én félek már, mert a barátnőim körülöttem mind csalódtak, én meg nem szeretnék egyáltalán. Inkább vagyok kocka, és gyerekes, mint olyan aki már nem szűz, drogozik, alkoholt fogyaszt, ráadásul dohányzik. Nekem még ilyen barátnők sem kellenek.
2012. június 29. 17:40
|
|
dodo120614visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 6 Azonosító: 178199 offline
|
Én is pontosan így gondolom, SelenaGirl.
Engem páran cikiznek azzal, hogy még nem volt pasim, nem cigizek, nem iszok stb. Azt mondják, hogy most vagyok fiatal, mikor legyek őrült, ha nem most. De szerintem lehet úgy is vidám tinikorom, hogy egyszer sem ébredtem még a detoxikálóban. És ilyen idősen minek legyen barátom, könyörgöm?! Semmi értelme, egy olyan kapcsolatnak, ami 1 hónapig tart. Utána meg sírhatok egy hétig. Minek?
Engem páran cikiznek azzal, hogy még nem volt pasim, nem cigizek, nem iszok stb. Azt mondják, hogy most vagyok fiatal, mikor legyek őrült, ha nem most. De szerintem lehet úgy is vidám tinikorom, hogy egyszer sem ébredtem még a detoxikálóban. És ilyen idősen minek legyen barátom, könyörgöm?! Semmi értelme, egy olyan kapcsolatnak, ami 1 hónapig tart. Utána meg sírhatok egy hétig. Minek?
2012. június 29. 17:58
|
|
dodo120614visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 6 Azonosító: 178199 offline
|
Van pár ismerősöm/barátom, akik elkezdtek cigizni. 13 évesen. Egyszer vettem a bátorságot és rákérdeztem, miért? Sokan azt mondták, hogy ez stresszlevezetés. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha én "stresszes" vagyok, akkor elmegyek futni vagy bármi egyebet csinálni, ami megnyugtat. De a számomra legmeglepőbb választ az egyik barátom adta. Ő azért kezdte el, mert úgy érzi, így tud beilleszkedni a társai közé, ezt várják el tőle. Ráadásul ennek a lánynak nincsenek is beilleszkedési problémai. Vannak barátai. Komolyan úgy lehet valaki egy társaság vezéregyénisége, ha cigit csempész a suliba? És képes azért felvenni olyan szokásokat, amik egyébként eszébe sem jutnának, hogy be tudjon illeszkedni egy olyan baráti körbe, ahol ezt várják el tőle? Egyszerűen nem értem...
2012. június 29. 18:09
Adom!
Nálunk ilyen durva dolgok nem történtek,mivel én jó pár évvel idősebb vagyok nálad. Mikor én lehettem 6.osztályos senki sem akart ennyire erőltetetten felnőni mint a mai gyerekek. Két unokaöcsém van akik szeptemberben lesznek felsősök és igen aggódom,mivel mindennap látok 12-13 éves gyerekeket cigizni. Azt pedig hagyjuk, hogy hogyan beszélnek. 17 évesen nem beszélek úgy mint Ők. ..
Kíváncsi vagyok mi változott a mai szülőkben, hogy ennyire nem megy az, hogy normális felnőttet neveljen a gyerekéből.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.