Idézet (Saranghae17 @ 2011.12.01. 21:02)
Teljesen egyetértek veled, ahogy így végig olvastam a hozzá szólásokat. Kicsit olyan mintha magamat olvasnám mert én is ugyan ezen az állás ponton és véleményen vagyok az én 17 évemmel.
Sajnos nekem is rengeteg olyan ismerősöm van meg hát a baráti körömben is sokan vannak akik már 13-14 éves koruk körűl "nagylányok" lettek mert azt hiszik hogyha már megvolt az első szexuális élményük akkor hú de felnőttek, közben a közelében se járnak a felnőttségnek.
Én jövő nyáron leszek 18, de még a szex eszembe se jutott. Úgy érzem bőven van még időm és majd akkor görcsölök pasi témán ha majd kész leszek rá. Sokak szerint ciki ha annyi idősen mint én még szűz meg hasonlók viszont szerintem meg az a gáz aki 14 évesen azon agyal honnan szerezzen pénzt cigire meg persze, hogy honnan tudna óvszerhez meg hasonlókhoz hozzá jutni/nár ha persze gondol ilyenekre/.

Nekem is voltak ilyen ismerőseim, sőt osztálytársaim is általános iskolában. Mondjuk abba az iskolába is elég érdekes embörkék jártak, kezdve azzal, hogy néha drogoztak és pár lányt fel is csináltak. Javában élveztem én is ezt a fantasztikus környezetet. Én a pasi miatt régebben sokat görcsöltem. Nem arra hajtottam, hogy meg legyen az első szexuális élményem, hanem vágytam valakire. Egy olyan emberre, aki átölel, százszor elmondja, hogy szeret és mindig mellettem van. Én inkább erre vágytam és sokáig eszembe sem jutott a szex fogalma. Aztán több hímnemű egyeddel ismerkedtem meg az életem során és mindegyik arra ment, hogy lefektessen. Nem arra, hogy egy lelkitársat találjon magának, nem, a mai fiatalok egy kapcsolatban (a legtöbb esetben) nem többek, mint egymás szexpartnerei. Csodálkozunk? Most komolyan! Nézzétek meg mi megy a vévében és társaiban! Aztán feladtam én is, és úgy voltam vele, hogy jön, amikor jön. 18 voltam, amikor összejöttem az első és remélni merem az életem utolsó párjával is, mert nem akarok mással lenni. És őszintén szólva nem bántam meg. Csodálatos volt minden. Az első csók, az első együttlét, az első egy éves évfordulónk stb. Persze előfordult már számtalanszor, hogy szinte éjjeli lámpát és vázát csapkodtunk egymáshoz, de még mindig együtt vagyunk. Ezért is nem értem a mai gyerekeket. Az én 12 éves kicsi fejem még azon agyalt, hogy szétesett a Barbie ház, vagy éppen az, hogy leettem pundinggal valamelyik Harry Potter könyvemet. Nekem eszembe sem jutott fiúzni.

Mi még a huszadik században születtünk, úgy látszik. Van egy ismerősöm, a kislány alig 13 éves. És megjegyzem, simán rámászott volna a páromra, ha az nem kezdi el erőteljesen szívatni. Sőt ő maga is elmondta, hogy annak a bizonyos lány ismerősömnek igen csak kukac hiánya van 13 évesen. Akkor aztán néztem, mint maci a málnásban.