Aranyosi Péter Oláh Ibolya másságával viccelt
2012. február 02. 15:35
Szerintem elég pofátlan dolog volt azért. Az tény, hogy sok mindenkit kiparodizálnak a humoristák, ennek legtöbbjét nem gondolják komolyan, főleg ezt. Vannak olyan celebek, akiket akár a Showder Klubosok, akár pl az IHM -es fiúk nem kedvelnek, így érthető, ha rájuk durvább megjegyzéseket tesznek. De akárhogy is, főleg ilyennel nem igazán illik viccelődni, ráadásul van még kismillió másik téma, ami jó Stand Up Comedy - alapanyagnak, nem ilyen. De tudjuk, hogy az embereknek nem túl könnyű az ilyet felvállalni, főleg hírességeknek, akik nap mint nap a középpontban vannak, tehát erre oda kellene figyelni.
De már egyébként többször hallottam, láttam durvább vicceket, amiken azért el kellene gondolkodni, mielőtt mondják. Ennek ellenére szeretem a Showder Klubot.
De már egyébként többször hallottam, láttam durvább vicceket, amiken azért el kellene gondolkodni, mielőtt mondják. Ennek ellenére szeretem a Showder Klubot.
2013. július 06. 12:25
Mekkora pofátlanság.. -.-" Az ilyen emberbe is vannak hibák, lehetne viccelődni, hogy milyen dagadék.. -.-" Szánalmas
2013. október 05. 13:00
Persze egy ártatlan poénon nem kell megsértődni,de ez pont nem egy olyan "ártatlan" téma,és a Showder Klub tele van ilyenekkel.Az az igazi tehetség,aki ilyenek nélkül is boldogul,pl.Bödőcs Tibor,aki igazán tehetséges,vicces,de emellett előzékeny,okos,kedves és komoly is.Ez a bajom az összes többi Showder Klub-ossal,hogy annyira,de annyira pénzkeresőbe mentek át,hogy képesek magukat égetni,csak azért,hogy egy - megjegyzem elég gyenge - poént csináljanak.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: