...
Eleve nem kellett ennek a Kim mittudoménkinek sztáradatlapot csinálni!Mert mint sokan tudjuk,őt csak a "szépségéért" nem az eszéért szeretik...Valóban!Elég hülyén viselkedni,máris többezer rajongó,követő...Már is pékdakép!Igaza van Daniel C.-nek,mert semmit nem tett,hogy igaz példaértékű SZTÁR legyen!
Daniel Craig: „Cseszd meg, Kim Kardashian!”
2011. november 30. 17:01
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 30. 17:04
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.30. 15:07)
Kíváncsi vagyok Kim reakciójára XD XD
Teljességgel biztos vagyok abban, hogy őfelsége nem foglalkozik az ilyen kommentekkel, de még azt is megkockáztatom, hogy fogalma sincs arról, hogy ki az a Daniel Craig
2011. november 30. 18:03
Kim kárdásziánnnal gyerekek, én úgy jártam, mint hat-hét éve Paris Hiltonnal. Szó szerint kutattam utána az interneten, hogy mégis miért van benne ez az újságban?! Mit tett, hogy róla írjon a média?! Aztán fel lettem világosítva, hogy a hölgyeménynek egy rielitisója van. Már akkor az jutott az eszembe, hogy Paris Hilton nyomdokaiba kíván lépni, hiszen az is állandóan azért volt a médiában, mert volt egy rakatnyi valóságsója. Most ezért szeressem? Nem nézem a kéjmintkárdásziánt, nem tudom, hogy melyik csatornán megy, de nem is szeretnék tudomást szerezni róla. Szó szerint kiakadtam, hogy nyilvános cirkuszt csinált a saját esküvőjéből, aztán 72 nap után beadták a válókeresetet, mert hirtelen elmúlt a nagy szerelem. Ez szánalmas, már ne is haragudjatok. Más még menyasszonyi ruhát sem tud bérelni magának, mert nincs rá pénz, ez meg szórja és szórja, de persze a rászorulóknak egy centet sem ad. Elvégre miért is adna? Ő megdolgozott ezért a pénzért. Hát ő menő üzletasszony. Ezen kívül mit csinál? Játssza az agyát és ahhoz ért, hogyan csesszünk el több millió dollárt. Sőt már be is bizonyította egy röntgen felvétellel, hogy az ő fenekében már pedig nincsen szilikon...dehogynem van! Olyan mű, olyan undorító ez a nő. Legalább szexi lenne, jól nézne ki, de gusztustalanul nézki azzal az 50 kiló vakolattal a fején. Esküszöm, az ex-férje azért akart válni, mert a nászéjszaka után meglátta Kim undorító fejét. Komolyan, gondoljatok bele! Szerintetek annyi smink nem árt a bőrnek? Dehogynem! Meglátnád ezt a nőt, azt hinnéd, hogy hazudik, mert fel sem ismernéd smink nélkül. Undorító az egész kárdászián família! Kendallre a modellkedést akarták ráerőltetni, de érezni, hogy a kislány nagyon nem akarja. Mindezek ellenére, a legkisebbik gyermekből, Kylie-ból vagy kiből egy két lábon járó fiatalkorú utcalányt csináltak, aki még az általános iskolát sem végezte el. És őszintén szólva hidegen hagy az, hogy egy 13 éves kislány jár valami Cody-val. Komolyan mondom, le vagyok döbbenve, hogy mire van igény. Kim és a testvérei? Komolyan gondoljátok?! Erre vagyunk mi kíváncsiak?! Ez kell nekünk?! A sztárságig fel kell magadat küzdeni, ahogy Craig is tette. Úgy látszik Amerikának elég annyi, ha van egy csini pofi és egy buta liba, mert missz kárdászián IQ szintje nem hiszem, hogy az eget verdesi. Danielnek teljes mértékben igazat adok jó magam is, mert úgy viselkednek, mint valami bazári majmok. De hát, ahogy a cikkben is írva van, abból lazán meg lehet élni, ha az egész világ előtt hülyét csinálsz magadból, és ez a legszomorúbb az egészben. Az, hogy az emberiség erre vevő. (persze már, aki) Irritálnak egyébként, hogy mindenhol ott vannak. Egyszer megszakadhatnának végre! De egyébként az tetszett nekem a legjobban, hogy hú, Kim hajléktalanoknak osztogatott ételt. Most öröm táncot kellett volna járnom és Istennőként kellene tekintenem rá? Jennifer Love Hewitt már egy hosszú ideje minden évben (néha többször is) segít a szociális munkásoknak ételt osztani a hajléktalanoknak. Arról bezzeg egy hír sem született, de az, hogy kérdászián a tiszteletét tenne egy jótékonysági programon, az azonnal bekerül az újságokba.
2011. november 30. 18:39
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
A K,mint Kardashian-tól nem tudom,miért vannak úgy elájulva az emberek.Hey People,AZ EGY IDIÓ_TA REALITY SHOW!Tudjátok,milyen nehéz megharcolni a jó filszerepekért,hogy jó színész/énekes legyél,vagy hogy szeressenek?Nem. Olyanok akarnak lenni egyesek,mint mint KimKárdásián,vagy mint a VéVések.Alájuk rakják a kanapét,eléjük a hűtőt tele kajával és itallal,meg cigivel.Hát ha egyeseknek ez a követendő példa,akkor gratuálok.Daniellel értek egyet,természetesen!
2011. november 30. 18:45
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
szerintem teljesen igaza van!!! az egész életét kiteregette a nyilvánosságnak és még ő akar magán atmoszférát?! szánalmas... komolyan mondom szánalmas... és még jó, hogy van valaki aki ezt megmondja nekik
2011. november 30. 18:45
|
|
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline
|
még sose láttam a műsorukat de szentem szemétség és hülyeség is a magánéletüket ki teregetni tv-ben ennnyire és azért rohat gazdagok mig van aki tejhetséges és úgy kap annyit mint ők amű vitákkal meg stb
2011. november 30. 18:51
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Őszintén, nekem sosem volt szimpatikus Craig, de azt hiszem kezd megszerezni magának. Nem elég, hogy jó színész, aki így vélekedik a drága barátosnéinkről és a mai világról, ilyen csendben, felhajtás nélkül rendezte le az esküvőjét Rachel Weisszel, az rossz ember nem lehet.
ophely88
2011. november 30. 20:19
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
Teljesen egyetértek Vele!!
2011. november 30. 21:14
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Sztem is egy idióta, és hány ilyen hasonló értelem van arrafelé.
2011. november 30. 21:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
És ebben az a legrosszabb, hogy mindannyian tudjuk, hogy igaza van, de így is lesznek tudatlan Kardashian rajongók, akiknek tök mindegy, hogy ki szólt be és hogy az a valaki mit tett le az asztalra, vagy mennyire van igaza, akkor is őt fogják szidni. Pedig úristen, mekkora igazságot mondott. Jó, hogy vannak még ilyen igaz emberek.
2011. november 30. 21:23
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Daniel-el és janet7-tel is egyet értek.
Teljes mértékben igaza van. Ilyenkor egy kis kő esik le a szívemről, hogy vannak még ilyen emberek, akik kimondják a véleményüket, amik még igazak is. De aztán eszembe jutt, hogy amiről beszél tényleg a valóság, és, hogy ez mennyire szánalmas. Egy ilyen celeb nem vásárolhatja vissza a magánéletét... vagy egyátalán az életét.
Teljes mértékben igaza van. Ilyenkor egy kis kő esik le a szívemről, hogy vannak még ilyen emberek, akik kimondják a véleményüket, amik még igazak is. De aztán eszembe jutt, hogy amiről beszél tényleg a valóság, és, hogy ez mennyire szánalmas. Egy ilyen celeb nem vásárolhatja vissza a magánéletét... vagy egyátalán az életét.
2011. november 30. 21:26
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
IGEN!!! IGEN!!! IGEN!!! VÉGRE EGY OKOS EMBER!!!!!
2011. november 30. 21:59
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Nem baj, hadd tegye, sokkal többet tett le az asztalra mint az a lotyó. Valamennyi hitem most visszatért, hogy van még emberség a mai világban.
2011. november 30. 22:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.11.30. 21:59)
Nem baj, hadd tegye, sokkal többet tett le az asztalra mint az a lotyó. Valamennyi hitem most visszatért, hogy van még emberség a mai világban.
Van emberiség, nagymenők körében is, de arról nincsenek cikkek. Mariah Carey és Reese Whiterspoon is beszólt a kisasszonynak, nem beszélve Michael Bublé-ról (őt nem biztos, hogy ismered), aki szó szerint lek*rvázta a kisasszonyt miközben koncertet adott a new yorki ?? jónépnek
Ezekből nem lesznek ám hírek, külföldön igen. Nem Daniel volt az első és nem is ő lesz az utolsó aki beszól ennek a hülye nőnek
tya04
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.