Starity

Daniel Craig: „Cseszd meg, Kim Kardashian!”

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 30. 17:01 #61
Orsii.Miley26
Orsii.Miley26
visszatérő vendég

StátuszA jókislányok naplót írnak,én meg történelmet ;D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 405
Csatolások: 0
Azonosító: 160938
...
Eleve nem kellett ennek a Kim mittudoménkinek sztáradatlapot csinálni!Mert mint sokan tudjuk,őt csak a "szépségéért" nem az eszéért szeretik...Valóban!Elég hülyén viselkedni,máris többezer rajongó,követő...Már is pékdakép!Igaza van Daniel C.-nek,mert semmit nem tett,hogy igaz példaértékű SZTÁR legyen!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 30. 17:03 #62
starxxx
starxxx
live your life•

StátuszFriendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"
Hozzászólás: 1453
Csatolások: 12
Azonosító: 152674
Teljesen igaza van.Én soha se szerettem Kardashianékat.A műsorukból csak fél láttam az épp elég volt számomra.
2011. november 30. 17:04 #63
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.30. 15:07)

Kíváncsi vagyok Kim reakciójára XD XD

Teljességgel biztos vagyok abban, hogy őfelsége nem foglalkozik az ilyen kommentekkel, de még azt is megkockáztatom, hogy fogalma sincs arról, hogy ki az a Daniel Craig mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, tya04
2011. november 30. 18:03 #64
- törölt felhasználó -    
Kim kárdásziánnnal gyerekek, én úgy jártam, mint hat-hét éve Paris Hiltonnal. Szó szerint kutattam utána az interneten, hogy mégis miért van benne ez az újságban?! Mit tett, hogy róla írjon a média?! Aztán fel lettem világosítva, hogy a hölgyeménynek egy rielitisója van. Már akkor az jutott az eszembe, hogy Paris Hilton nyomdokaiba kíván lépni, hiszen az is állandóan azért volt a médiában, mert volt egy rakatnyi valóságsója. Most ezért szeressem? Nem nézem a kéjmintkárdásziánt, nem tudom, hogy melyik csatornán megy, de nem is szeretnék tudomást szerezni róla. Szó szerint kiakadtam, hogy nyilvános cirkuszt csinált a saját esküvőjéből, aztán 72 nap után beadták a válókeresetet, mert hirtelen elmúlt a nagy szerelem. Ez szánalmas, már ne is haragudjatok. Más még menyasszonyi ruhát sem tud bérelni magának, mert nincs rá pénz, ez meg szórja és szórja, de persze a rászorulóknak egy centet sem ad. Elvégre miért is adna? Ő megdolgozott ezért a pénzért. Hát ő menő üzletasszony. Ezen kívül mit csinál? Játssza az agyát és ahhoz ért, hogyan csesszünk el több millió dollárt. Sőt már be is bizonyította egy röntgen felvétellel, hogy az ő fenekében már pedig nincsen szilikon...dehogynem van! Olyan mű, olyan undorító ez a nő. Legalább szexi lenne, jól nézne ki, de gusztustalanul nézki azzal az 50 kiló vakolattal a fején. Esküszöm, az ex-férje azért akart válni, mert a nászéjszaka után meglátta Kim undorító fejét. Komolyan, gondoljatok bele! Szerintetek annyi smink nem árt a bőrnek? Dehogynem! Meglátnád ezt a nőt, azt hinnéd, hogy hazudik, mert fel sem ismernéd smink nélkül. Undorító az egész kárdászián família! Kendallre a modellkedést akarták ráerőltetni, de érezni, hogy a kislány nagyon nem akarja. Mindezek ellenére, a legkisebbik gyermekből, Kylie-ból vagy kiből egy két lábon járó fiatalkorú utcalányt csináltak, aki még az általános iskolát sem végezte el. És őszintén szólva hidegen hagy az, hogy egy 13 éves kislány jár valami Cody-val. Komolyan mondom, le vagyok döbbenve, hogy mire van igény. Kim és a testvérei? Komolyan gondoljátok?! Erre vagyunk mi kíváncsiak?! Ez kell nekünk?! A sztárságig fel kell magadat küzdeni, ahogy Craig is tette. Úgy látszik Amerikának elég annyi, ha van egy csini pofi és egy buta liba, mert missz kárdászián IQ szintje nem hiszem, hogy az eget verdesi. Danielnek teljes mértékben igazat adok jó magam is, mert úgy viselkednek, mint valami bazári majmok. De hát, ahogy a cikkben is írva van, abból lazán meg lehet élni, ha az egész világ előtt hülyét csinálsz magadból, és ez a legszomorúbb az egészben. Az, hogy az emberiség erre vevő. (persze már, aki) Irritálnak egyébként, hogy mindenhol ott vannak. Egyszer megszakadhatnának végre! De egyébként az tetszett nekem a legjobban, hogy hú, Kim hajléktalanoknak osztogatott ételt. Most öröm táncot kellett volna járnom és Istennőként kellene tekintenem rá? Jennifer Love Hewitt már egy hosszú ideje minden évben (néha többször is) segít a szociális munkásoknak ételt osztani a hajléktalanoknak. Arról bezzeg egy hír sem született, de az, hogy kérdászián a tiszteletét tenne egy jótékonysági programon, az azonnal bekerül az újságokba.
3 felhasználónak tetszik: itsmedemz, Rekahhh, Pandus
2011. november 30. 18:39 #65
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

StátuszBarbie is a b*tch, she is just a witch...
Hozzászólás: 1118
Csatolások: 117
Azonosító: 144054
A K,mint Kardashian-tól nem tudom,miért vannak úgy elájulva az emberek.Hey People,AZ EGY IDIÓ_TA REALITY SHOW!Tudjátok,milyen nehéz megharcolni a jó filszerepekért,hogy jó színész/énekes legyél,vagy hogy szeressenek?Nem. Olyanok akarnak lenni egyesek,mint mint KimKárdásián,vagy mint a VéVések.Alájuk rakják a kanapét,eléjük a hűtőt tele kajával és itallal,meg cigivel.Hát ha egyeseknek ez a követendő példa,akkor gratuálok.Daniellel értek egyet,természetesen!
2011. november 30. 18:45 #66
Szamóca-8
Szamóca-8
Hozzászólás: 768
Azonosító: 160748
szerintem teljesen igaza van!!! az egész életét kiteregette a nyilvánosságnak és még ő akar magán atmoszférát?! szánalmas... komolyan mondom szánalmas... és még jó, hogy van valaki aki ezt megmondja nekik
2011. november 30. 18:45 #67
stelly28
stelly28
Hozzászólás: 963
Csatolások: 2
Azonosító: 139019
még sose láttam a műsorukat de szentem szemétség és hülyeség is a magánéletüket ki teregetni tv-ben ennnyire és azért rohat gazdagok mig van aki tejhetséges és úgy kap annyit mint ők amű vitákkal meg stb
2011. november 30. 18:51 #68
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Őszintén, nekem sosem volt szimpatikus Craig, de azt hiszem kezd megszerezni magának. Nem elég, hogy jó színész, aki így vélekedik a drága barátosnéinkről és a mai világról, ilyen csendben, felhajtás nélkül rendezte le az esküvőjét Rachel Weisszel, az rossz ember nem lehet. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 30. 19:10 #69
Ancsi11
Ancsi11
visszatérő vendég
Hozzászólás: 248
Azonosító: 131108
LOL jól beszólt Daniel Craig,és teljesen igaza van smileeee.gif biggrin.gif
2011. november 30. 19:12 #70
- törölt felhasználó -    
De miért csessze meg?
2011. november 30. 19:15 #71
Luminita
Luminita
visszatérő vendég

Státusz~ nem vagyok tökéletes, de ki mondta, hogy az is akarok lenni ? ;)
Hozzászólás: 321
Csatolások: 300
Azonosító: 156336
teljesen igaza van Craignek biggrin.gif
2011. november 30. 19:28 #72
- törölt felhasználó -    
Úgy gondolom igaza van biggrin.gif
2011. november 30. 19:52 #73
H.Lizzy
H.Lizzy
visszatérő vendég

StátuszXoxo: Gossip Girl
Hozzászólás: 128
Azonosító: 162549
Hát ezt megkapták smileeee.gif nem is baj...
2011. november 30. 20:19 #74
Blondie.Star
Blondie.Star
visszatérő vendég

StátuszMindenki egyszer lehet igazán szerelmes!
Hozzászólás: 185
Azonosító: 141807
Teljesen egyetértek Vele!! biggrin.gif biggrin.gif
2011. november 30. 21:14 #75
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1803
Azonosító: 17168
Sztem is egy idióta, és hány ilyen hasonló értelem van arrafelé.
2011. november 30. 21:15 #76
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
És ebben az a legrosszabb, hogy mindannyian tudjuk, hogy igaza van, de így is lesznek tudatlan Kardashian rajongók, akiknek tök mindegy, hogy ki szólt be és hogy az a valaki mit tett le az asztalra, vagy mennyire van igaza, akkor is őt fogják szidni. Pedig úristen, mekkora igazságot mondott. Jó, hogy vannak még ilyen igaz emberek.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, Pandus
2011. november 30. 21:23 #77
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Daniel-el és janet7-tel is egyet értek.
Teljes mértékben igaza van. Ilyenkor egy kis kő esik le a szívemről, hogy vannak még ilyen emberek, akik kimondják a véleményüket, amik még igazak is. De aztán eszembe jutt, hogy amiről beszél tényleg a valóság, és, hogy ez mennyire szánalmas. Egy ilyen celeb nem vásárolhatja vissza a magánéletét... vagy egyátalán az életét.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7
2011. november 30. 21:26 #78
liss123456789
liss123456789
visszatérő vendég
Hozzászólás: 166
Azonosító: 156279
IGEN!!! IGEN!!! IGEN!!! VÉGRE EGY OKOS EMBER!!!!!
2011. november 30. 21:59 #79
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Nem baj, hadd tegye, sokkal többet tett le az asztalra mint az a lotyó. Valamennyi hitem most visszatért, hogy van még emberség a mai világban.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, tya04
2011. november 30. 22:44 #80
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.11.30. 21:59)
Nem baj, hadd tegye, sokkal többet tett le az asztalra mint az a lotyó. Valamennyi hitem most visszatért, hogy van még emberség a mai világban.

Van emberiség, nagymenők körében is, de arról nincsenek cikkek. Mariah Carey és Reese Whiterspoon is beszólt a kisasszonynak, nem beszélve Michael Bublé-ról (őt nem biztos, hogy ismered), aki szó szerint lek*rvázta a kisasszonyt miközben koncertet adott a new yorki ?? jónépnek biggrin.gif
Ezekből nem lesznek ám hírek, külföldön igen. Nem Daniel volt az első és nem is ő lesz az utolsó aki beszól ennek a hülye nőnek biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!