kimet egyszerűen nem tudom sajnálni,csakis magának köszönheti a jelenlegi helyzetet.hírnevet és pénzt akart?tessék,most megkapta!viselje is el.
Daniel Craig: „Cseszd meg, Kim Kardashian!”
2011. november 30. 14:46
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
végre valaki megmondta nekik azt,amit szerintem minden második ember gondol róluk 
kimet egyszerűen nem tudom sajnálni,csakis magának köszönheti a jelenlegi helyzetet.hírnevet és pénzt akart?tessék,most megkapta!viselje is el.
2011. november 30. 14:47
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
sztem igaza van.
2011. november 30. 15:00
Kimondta azt, amire szerintem a legtöbb ember gondol, de nem meri kinyílvánítani.
2011. november 30. 15:05
|
|
Esmee0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 158443 offline
|
Igaza van, én sem értem mért hiszik és mért képzelik őket sztároknak,fogtak egy kamerát káromkodtak egy jót és utána elmondták a véleményeiket a másikról és ha ez nem lenne elég jó pofát vágnak később a másik képébe mintha nem is történt volna semmi.
2011. november 30. 15:07
Teljesen igaza van, egyetértek
)
Kíváncsi vagyok Kim reakciójára XD XD
Kíváncsi vagyok Kim reakciójára XD XD
2011. november 30. 15:27
Szeerintem is teljesen igaza van. !!
Kardashian-ék lúzerek !!!
Kardashian-ék lúzerek !!!
2011. november 30. 15:33
Szerintem is igaza van.
Thora_90 én is kiváncsi vagyok:DD
Thora_90 én is kiváncsi vagyok:DD
2011. november 30. 15:35
|
|
adaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 650 Csatolások: 80 Azonosító: 132330 offline
|
Teljes mértékben igaza van! Ő tényleg letett valamit az asztalra, remek színész, míg a Kardashian lányok tényleg csak a tévé képernyőjén baromkodnak... Büszke lehet magára, hogy kiállt a nyilvánosság elé, s kimondta, amit rajta kívül szerintem még sokan így gondolnak.
2011. november 30. 15:36
Jó Isten mekkora igazságokat mondott! Kardashianék ingyenélő cirkuszi bohócok csupán.
2011. november 30. 15:40
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Eléggé igaza van.
És jó h ezt így nyíltan el is mondja.
És jó h ezt így nyíltan el is mondja.
2011. november 30. 15:53
Jajj, hogy most mennyire felvidultam ettől a hírtől. Több hozzá hasonló személyre lenne szükség, és akkor talán kiszorulna a "filmiparból" a reality "műfaja", mert nem lenne rá igény, hiszen a befolyásolható emberek úgyis a nagyobb nevek véleménye felé húznak. Bár, be kell látni, ez örökre csak egy álom marad...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 30. 16:10
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Végre. Megszólalt egy intelligens ember. Egyetértek
2011. november 30. 16:25
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
egyszerűen Daniel Craignek igaza van!!!
teljes mértékben egyetértek. eddig is nagyon csíptem de egyre jobban csípem Craiget
és örülök hogy Rachel Weiszel egy pár
és örülök hogy Rachel Weiszel egy pár
2011. november 30. 16:43
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
ezt jól megkapták 
én sem szeretem a Kardashian lányokat
én sem szeretem a Kardashian lányokat
2011. november 30. 16:44
Oké, most mindenki jön azzal, hogy "Igaza van!" meg egyebek. Csak azt nem veszitek észre, hogy ti erre vevők vagytok, nem hiába van Kim Kardashian-nak több mint ezer rajongója
Könyörgöm, döntsétek már el, hogy kell-e nektek ez a kupac sz@r, amit Kardashianék több millióért eladnak, vagy inkább fordítjátok az időtöket kellemesebb és elviselhetőbb személyek utáni érdeklődésre. Semmi gondom azzal, hogy valaki szereti az ilyen barom valóságshowkat - amiknek egyébként semmi köze a valósághoz -, hanem az, hogy az előttem kinyilvánított vélemények közül a fele sem igaz, mert legalább a társaság felének a kedvencei között van Kim.
Bizony, egyetértek Daniellel, mert manapság ritka kevés az olyan ember a médiában, aki tett is valamit a sikerért, a pénzért, a hírnévért. Mert Kardashianék már az anyjuk hasába is sztárok voltak, csak azt nem értem, mire fel. És az a szomorú, hogy sok millió ember tartja példaképnek Kimet, amikor szét van plasztikázva, és még az is bekerül a hírekbe, hogy tüsszentett egyet. Mert itt tartunk. Csalódás, hogy sokan kíváncsiak Kim Kardashian nemi életére. Igaza van Craig-nek, becsülöm
Bizony, egyetértek Daniellel, mert manapság ritka kevés az olyan ember a médiában, aki tett is valamit a sikerért, a pénzért, a hírnévért. Mert Kardashianék már az anyjuk hasába is sztárok voltak, csak azt nem értem, mire fel. És az a szomorú, hogy sok millió ember tartja példaképnek Kimet, amikor szét van plasztikázva, és még az is bekerül a hírekbe, hogy tüsszentett egyet. Mert itt tartunk. Csalódás, hogy sokan kíváncsiak Kim Kardashian nemi életére. Igaza van Craig-nek, becsülöm
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.