Csak sajnálni tudom ezt a kislányt.A szülei nagyon elkényeztetik, nem tehet róla, hogy ilyen.
Mit vártok tőle, ezt látja tőlük....
Könyvet ír Tom Cruise ötéves lánya
2011. november 29. 19:42
de akkor ki fogja ezt megvenni? csak mert szerintem egyikőtök sem rajong ezét a családért, vagy a gyerekükért. habár Amerikában vannak olyan lúbik, hogy még erre is költenek...
2011. november 29. 19:46
Én 5 évesen még írni sem tudtam!!!!! O.o
akk ez mit akar?
akk ez mit akar?
2011. november 29. 19:52
Hová jutott ez a világ?
egy 5 éves lány könyvet ír...
egy 6 éves gyerek káromkodik...
egy 7 éves gyerek egészségtannal foglalkozik...
egy 8 éves gyerek szül...
egy 9 éves gyerek 3 szaktanárit kap havonta...
egy 10 éves gyerek majdnem felgyújtja a fiú wc-t...
11 éves kortól én meg már nem tudok elképzelni semmit...
egy 5 éves lány könyvet ír...
egy 6 éves gyerek káromkodik...
egy 7 éves gyerek egészségtannal foglalkozik...
egy 8 éves gyerek szül...
egy 9 éves gyerek 3 szaktanárit kap havonta...
egy 10 éves gyerek majdnem felgyújtja a fiú wc-t...
11 éves kortól én meg már nem tudok elképzelni semmit...
2011. november 29. 19:53
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
nem fiatal kicsit még ehhez?
szerintem túl korán akarnak belőle felnőttet faragni
szerintem túl korán akarnak belőle felnőttet faragni
2011. november 29. 19:54
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Komolyan mondom..Ez a kislány mit NEM csinált még,vagy mit NEM kapott meg még?! Elegem van,ez a kislány híresebb mint némelyik igazi sztár.
Egy ötéves kislánynak ilyenkor még színezők felett kéne üldögélnie.
2011. november 29. 19:55
Hadd legyen neki csalódás, hogy senki se fogja megvenni.
Ja, de az anyja annyi példaszámban megveszi kicsi lányának, nehogy elmenjen a kedve bármitől is.
Ja, de az anyja annyi példaszámban megveszi kicsi lányának, nehogy elmenjen a kedve bármitől is.
2011. november 29. 20:07
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
szegény kislány...teljesen el van rontva :/ mi lesz vele ha nagyobb lesz??? Azt ajánlanám a szüleinek hogy ne a hírnév felé terelgessék...
2011. november 29. 20:09
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Tejó ég!
Ez most komoly?!
Az a gyerek még írni vagy olvasni se tud! Egy regényt nem vett a kezébe!
Nem akarom tudni, mi lesz belőle ha felnő!
Ilyen idióta szülőket! Már kezdem sajnálni ezt a kislányt!
Ez most komoly?!
Az a gyerek még írni vagy olvasni se tud! Egy regényt nem vett a kezébe!
Nem akarom tudni, mi lesz belőle ha felnő!
Ilyen idióta szülőket! Már kezdem sajnálni ezt a kislányt!
2011. november 29. 20:13
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Szánalmas, hogy 5évesen már könyvet kell írnia. Meg eleve általában egy 5éves gyerek még írni sem tud. Ő meg már könyvet ír. Rajzolgasson csak meg játszon a fűbe de a könyv írással még várhatna jópár évet, egyébként szerintem ez teljes mértékben a szülők hibája, hogy elveszik a gyerek korát, mert már dolgoznia kell, egy könyv írásán, mert nem hinném, hogy a kislány találta ki egyes egyedül, hogy ő most könyvet fog írni 5 évesen.
2011. november 29. 20:19
Hát igen, öt évesen az én rajzomra is azt mondták, hogy szép.
Arra kíváncsi leszek, hogy milyen könyvet ír...
2011. november 29. 20:23
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
szerintem ez egy kicsit korai .D
2011. november 29. 20:32
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
-.-"
Úrsit'n.....
Könyvet....5 éves kislány...Könyvet....
Nagyon elkényeztetik, mert olvastam azt is, hogy valami Ipad-et is kapott már...-.-"
(5 évesen az is óriási tehetségnek számított nálam, ha az egyik rajzomra rá tudtam írni pl., hogy apa/anya...Nem azért, mert tudtam írni, hanem a nővérem megtanította "lerajzolni" a betűket. (Így is fordított y-t rajzoltam..
)
Életem első "könyvét" 9 évesen írogattam otthon, volt 2 oldalas max. és minden harmadik szóban helyesírási hiba volt...
Meg a történet kicsit...."álomvilágos" volt...
és a fogalmazás érthetetlen...xD
De én büszke voltam magamra...
)
Úrsit'n.....
Könyvet....5 éves kislány...Könyvet....
Nagyon elkényeztetik, mert olvastam azt is, hogy valami Ipad-et is kapott már...-.-"
(5 évesen az is óriási tehetségnek számított nálam, ha az egyik rajzomra rá tudtam írni pl., hogy apa/anya...Nem azért, mert tudtam írni, hanem a nővérem megtanította "lerajzolni" a betűket. (Így is fordított y-t rajzoltam..
Életem első "könyvét" 9 évesen írogattam otthon, volt 2 oldalas max. és minden harmadik szóban helyesírási hiba volt...
De én büszke voltam magamra...
2011. november 29. 20:34
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
mit csinál?
könyörgöm, egy ötévesnek még normális gondolatai sincsenek. vagyis lehetnek, de nem olyan, ami könyvbe illik. na jól van, ők tudják véglis..
2011. november 29. 20:38
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
szánalmas -.-" és még azt szidtam, hogy a BÍBOROS hogyan tud 16 évesen életrajzi könyvet írni ... már elnézést, de a kis CSURI undorítóan kényes és erőszakos, Tom és Katie szörnyen elcsesztik/elcseszték a nevelését, hogy egy szóra megkap mindent. Sajnálatos
2011. november 29. 20:44
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Jah, hogy tud írni... A saját életéről?? Az rövid lesz, még a tojáshéj a puccos kis elkényeztetett seggén -.-" 5 évesen villája van, 10 centis magassarkúkban jár, ez még Hollywoodban sem szabadna hogy normális legyen!!! A szülei villát építtetnek neki, hogy a barátaival bulizhasson, mi? Amilyen elkényeztetett pi*a már most, nem hinném, hogy lesznek barátai -.- Nem veszik észre, hogy elcs*szik a gyereket??
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: