Könyvet ír Tom Cruise ötéves lánya
2011. november 29. 18:40
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Komolyan? Könyvet? Mi lesz a következő? Megdulmesíti az életét? Nevetséges! Más tehetséges,felnőtt írók alig bírnak kiadni bármit is erre egy 5 éves kislány aki még csak most kezdel élni könyvet add ki???
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 29. 18:43
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
És tessék! Az év szülői díjat Katie Holmes és Tom Cruise kapják a "hogyan csináljunk rövid úton pénzgyártó majmot a gyerekünkből" kategóriában. Gratulálunk a nyerteseknek! Nyereményük több éves terápia egy neves családsegítő gyermekpszichológusnál!
2011. november 29. 18:43
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
% évesen még egy normális mondatot sem tud megfogalmazni, nem hogy írni..... Úgy látom Tom Cruisenak nagyon kellhet a pénz...ennyire rosszul megy neki??
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. november 29. 18:45
|
|
berniniciJustMe |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 1290 Csatolások: 24 Azonosító: 154346 offline
|
OMG! Ez csak egy hatalmas vicc, ugye? Nehogy már egy 5 éves kislány írjon könyvet. Ilyenkor még olvasni sem szoktak - vagy én vagyok csak ennyire hülye és maradi - nemhogy ÍRNI!!!
2011. november 29. 18:47
Ezt annyira túlzásnak tartom.A legtöbb 5 éves gyerek még olvasni sem tud,nemhogy könyvet írjon.Neki még babáznia és játszania kellene,nem ilyenekkel foglalkozni.És különben sem képzelném hogy ő képes lenne egy hosszú regényt írni.
De különben ebben a szülei a hibásak,annyira elkényeztetik a kislányt - ha nem engednék meg neki hogy ilyeneket csináljon,akkor biztos nem írna már 5 évesen könyvet.Én elhiszem hogy tehetségesnek vélik,de akkor sem kellene ekkora terhet rábízniuk.Sőt nem tudom elképzelni hogy a kislány találta ki ezt az egészet...
2011. november 29. 18:48
|
|
yvettedancervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 129 Csatolások: 65 Azonosító: 153146 offline
|
nem feltétlenül csak rossz sülhet ki ebből... szerintem cuki, de azért nem fogom megvenni. xd
2011. november 29. 18:51
Azért vicces, hogy egy ötéves lány "remekművét" kiadják, az ismeretlen, feltörekvő íróknak meg vért kell izzadniuk, hogy egyáltalán elolvassák a munkájukat... Remélem, a következő róla szóló hír nem az lesz, hogy mennyire jó is az a bizonyos könyv, mert akkor már tényleg a falnak megyek.
2011. november 29. 18:59
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
WTF?
O
ez szánalom...! 5 éves könyörgök... semmi szókincse.. és (szerintem) írni se tud-.-
ez szánalom...! 5 éves könyörgök... semmi szókincse.. és (szerintem) írni se tud-.-
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.