A gyönyörű színésznőről senki sem hinné, hogy rút kiskacsa volt, pedig az általános iskolában mindenki lenézte fura szokásai és kinézete miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Charlize Theront terrorizálták az iskolában
2011. november 29. 15:45
2011. november 29. 16:19
Megdöbbentő
de sokra vitte és ez számít. Persze csodaszép nő lett belőle.
2011. november 29. 16:25
emcsikehh
Nem értem, hogy akik így néznek ki, miért kell őket így lealázni!? *-* szánalmas...
Egyet értek
Nem értem, hogy akik így néznek ki, miért kell őket így lealázni!? *-* szánalmas...
Egyet értek
2011. november 29. 16:36
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Pedig milyen szép arcocskája volt már akkor is! A szemüveg mögé kellett volna látni, de hát a gyerekek mindig is gonoszak voltak és mindig is azok lesznek. Ekkor élik kis sokan azt a perverziót, amit felnőttként már nem lehet. Sajnálom, hogy ezt Charlize-nak át kellett élnie, de ha nem így lett volna, talán most nem volna ilyen végtelenül empatikus, jólelkű, kedves nő. Minden rossznak megvan a jó oldala, bár ezt csak utólag, visszaemlékezve gondolja így az ember. Akkor csak azt érzi, hogy ez a pokol.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2011. november 29. 17:53
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A szemüveget leszámítva semmit nem változott, a kis fotón is szép.
Grace Benning
2011. november 29. 18:00
|
|
Orsy0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 573 Csatolások: 28 Azonosító: 132119 offline
|
Pedig szerintem még ebben a nagy szemüvegben is látszódik,hogy milyen szép arca van
Sohasem értettem,hogy miért kell csúfolni valakit azért mert nem a mai divat szerint öltözik.
Grace Benning
2011. november 29. 18:52
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Szerintem egyáltalán nem volt ,, rút kiskacsa"... Egyébként meg ha valaki kitűnik a tömegből azt általában kiszúrják maguknak a bunkók. Legyen ez külső vagy belső tulajdonság, ha más vagy mint a többiek akkor jön a kiközösítés meg a hasonlók. Számomra furcsa, hogy az emberek szándékosan ölik meg az egyéniségüket csak azért, hogy befogadják őket..
2011. november 29. 19:03
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
Szerintem egyáltalán nem volt csúnya
2011. december 15. 23:40
Na igen, ez sok emberrel előfordul. Amúgy nem volt csúnya.
2011. december 17. 00:38
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Idézet (lA-dONNA @ 2011.11.29. 16:30)
Ez annyira tipikus
A mai nagy sztárok többsége tök nyomi volt gyerekkorában 
Ja
Idézet (zavodni @ 2011.11.29. 18:52)
Számomra furcsa, hogy az emberek szándékosan ölik meg az egyéniségüket csak azért, hogy befogadják őket..
Hát igen, de nekem fordítva is az: hogy az emberek képesek kiközösíteni vkit csak azért, mert az a vki nem akarja feladni a személyiségét csak azért, hogy befogadják.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.