Hány évesek ezek....20?????!!!!!!!!!
VV5: Ledobta a ruhát Seherezádé és Veronika
2011. november 29. 20:10
Undorító...
2011. november 29. 20:45
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Idézet (Tilas @ 2011.11.29. 18:45)
Már nem azért, de én férfi vagyok, és nem tartom őket vonzónak. Nem, hogy a nyálam nem fog csorogni, de meg sem fogom venni az újságot amiben benne lesznek a képeik. Nem mintha amúgy vennék ilyen újságokat, de ezt még akkor sem venném meg, ha kötelező lenne. Amúgy sok férfi szereti a plasztik cicákat, de mindenki azt hiszi, hogy nem, mert amúgy tagadják. Szóval sokan szeretik a szilikonnal telepumpált nőket. Én személy szerint nem, de mondjuk én alapból a természetesség híve vagyok. Nem értem azt sem, hogy minek kell sminkelni. Néha olyan eseményre oké, de amúgy fölösleges. Egy nő szépségét nem a rajta lévő smink mennyisége határozza meg, hanem az, hogy mi van a smink alatt, és a belső szépsége, mert lehet valaki akármilyen szép, ha a lelke romlott. Tudom eltértem már a témától, de ezt muszáj volt megosztanom
Szóval száz szónak is egy a vége, szerintem nem nevezhetőek szépnek, de még csinosnak sem.
Szóval száz szónak is egy a vége, szerintem nem nevezhetőek szépnek, de még csinosnak sem.
Ha minden férfi úgy gondolkozna, ahogy az imént leírtad, a világ egy szebb hely lenne.
2011. november 29. 21:01
|
|
Gigi23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 143770 offline
|
___Nemtom mi ezen eggyesek szerint undoríto !!.. de ennek semmi baja !.. pl. Playboy képek ugyan ilyenek meg ezek nem K.. képek h most ez arrol szolna !..erotikus fotozás ennyi .. és tok jo képek !..
2011. november 29. 21:25
Veronikának olyan szinten látszódik, hogy műmelle van, hogy még én is meglepődök rajta o.O Mondjuk nyilvánvaló, hogy műnő, de ez:O
2011. november 29. 23:49
|
|
MeaNO1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 145184 offline
|
szerintem nagyon szép,igényes fotók tetszik...mindketten nagyon szexik...,aki pedig a XXI.században még mindig a szilikon mellen lovagol,azzal vmi nagyon nagy gáz van:)
1 felhasználónak tetszik:
aceventura
2011. november 30. 12:50
Veronikának műmelle van, nem? Hát az minden, csak nem szilikon, kár volt rá a pénzt kidobni!
2011. november 30. 17:01
ilyen nagy baromságokat mutatnak a tv-ben este 9-kor, és akkor is rákapcsolhat erre a műsorra a 7-8 éves gyerek........bár manapság már ez a "normális", tehát megszokott.szarik az RTL klub arra, hogy ezt a műsort esetleg nézik kissebbek is.
2011. november 30. 18:13
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Háát ez őket jellemzi,hogy megmutatták magukat mondjuk semmi jót sem lehet tőlük várni szóval..
2011. november 30. 18:58
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
hát ezek tényleg nem normálisak én biztos nem csináltam volna meg!..........
2011. november 30. 19:22
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Hát ez egyszerűen undorítóan visszataszító!!! Hogy lehet valaki ennyire nagy k.rva p.csa???!! Úristen!!! Hát, már nem azért, de akinek van egy kicsi intelligenciája is, az nem csinál ilyen baromságot!!! Nem kell prűdnek lenni, de egy normális szemérmesség és szégyenlősség egészséges!!!!
2011. december 01. 19:51
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Fúúúúj!!!! Ezek nem normálisak ilyen hülyéket akik levetkőznek csak azért , hogy egy újságban szerepelhessenek. Én mindegyikőjüket egy ribancnak és k****-nak tartom mind a kettőt.
Először Veronika: Nem is érdekelte , hogy otthagyta vagy igazándiból kiesett az állítólagos szerelme Christofer. Már utána elkezdett enyelegni Petivel és bocsánat a kifejezésért , de leszarta , hogy kin maradt a "barátja".
Másodszor a másik kis ribanc Seherezádé aki csak kitalálta magának ezt a nevet mivel igazából úgy hívják Nagy Vivien. Aztán amikor jött a videó , hogy a drágalátos szerelme szakított vele örömmel szét kürtölte a villa lakóknak , hogy már nincs pasija. Majd tovább szerelmeskedett a Gergőcskéjével. Aztán végül is az is elhagyta.
Először Veronika: Nem is érdekelte , hogy otthagyta vagy igazándiból kiesett az állítólagos szerelme Christofer. Már utána elkezdett enyelegni Petivel és bocsánat a kifejezésért , de leszarta , hogy kin maradt a "barátja".
Másodszor a másik kis ribanc Seherezádé aki csak kitalálta magának ezt a nevet mivel igazából úgy hívják Nagy Vivien. Aztán amikor jött a videó , hogy a drágalátos szerelme szakított vele örömmel szét kürtölte a villa lakóknak , hogy már nincs pasija. Majd tovább szerelmeskedett a Gergőcskéjével. Aztán végül is az is elhagyta.
2011. december 02. 06:06
|
|
Dream Angelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 164661 offline
|
Ezek szánalmasak.Túl tesznek GaGán! ._.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.