Profi fotózáson vehetett részt a villa két legháziasabb játékosa. A lányok a CKM hamarosan megjelenő számában fognak pózolni.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV5: Ledobta a ruhát Seherezádé és Veronika
2011. november 29. 13:26
Hát nem mintha eddig nem lettek volna maguktól odáig meg vissza, csak szerintem nincs mire. Seherezádé még néz is ki valahogy, de Veronika nevetséges....
2011. november 29. 13:49
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Seherezádé jól néz ki, a CKM-be való, de Veronika kegyetlen ronda, a műmellét leszámítva, semmi nőies nincsen benne. Egy nővé operált férfira hasonlít. A legviccesebb pedig az, hogy jó nőnek érzi magát.
2011. november 29. 14:09
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (BunnyGirl @ 2011.11.29. 13:49)
Seherezádé jól néz ki, a CKM-be való, de Veronika kegyetlen ronda, a műmellét leszámítva, semmi nőies nincsen benne. Egy nővé operált férfira hasonlít. A legviccesebb pedig az, hogy jó nőnek érzi magát.
Eddig nem tudtam rájönni, hogy mire emlékeztet ez a kacsa, de most már tudom. Köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. november 29. 14:29
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Az a varangyszájú csaj hogy kerülhet be egy férfimagazinba?
A szöszi még hagyján, de a másik?
Ízlés terén lenne még mit tanulnia a magyarnak. :S
Ízlés terén lenne még mit tanulnia a magyarnak. :S
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2011. november 29. 15:20
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
A kacsacsőrű emlős és a szőke ciklon bevetése
az a baj, hogy Veronika is mű, és Se here se zádé is az.. műmellűek.. veronika meg szájától kezdve mindennel rátesz egy lapáttal
az a baj, hogy Veronika is mű, és Se here se zádé is az.. műmellűek.. veronika meg szájától kezdve mindennel rátesz egy lapáttal
2011. november 29. 15:32
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
gusztustalan nő mindkettő, az már biztos. veronika melle meg undorító
2011. november 29. 15:43
Hát lehet, hogy nálam nincs jól beállítva valami, nem tudom...De dögöljek meg, ha ezeket én szexuálisan, vagy csak úgy esztétikailag vonzónak találnám.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.