Sokat kellett várni Molly új dalára, ám a napokban végre stúdióverzióban is meghallgathatta a közönség.
A teljes cikkhez kattints ide!
Molly Sandén fényt és szeretetet szór
2011. november 29. 08:11
2011. november 29. 12:52
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
ez a csaj is egy nagy nulla... csak azért ismerik, mert eric barátnője... nem mondom hogy tehetségtelen de nincs különleges hangja, sőt nekem kicsit se tetszik... nagyon utálom a csajt xdd de ez magánvélemény
2011. november 29. 14:32
|
|
littledreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 164310 offline
|
Wittike16 fullosan egyetértek!!! ;D
am ahogy elkezdtem olvasni a cikket tudtam h a te kommented itt lesz..
am ahogy elkezdtem olvasni a cikket tudtam h a te kommented itt lesz..
2011. november 29. 14:38
|
|
patiszonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 152742 offline
|
as sem tudom ki
2011. november 29. 15:01
Nagyon szeretem Molly számait , igaz nem hallgatom mindig , hiszen nem vlami pörgős számok , de esős , depis napokon mindig az ő számait hallgatom . Ez a száma is gyönyörű , hihetetlen milyen szép hangja van , örülök h most angolul és énekel !
2011. november 29. 16:11
|
|
zsozso98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 157332 offline
|
Nagy ERIC SAADE rajongó vagyok , de valahogy a barátnője nekem nem szimpi , nem tudom miért , jó hangja van de engem különösebben nem hatott meg és szerintem is csak azért "híres" mert Eric barátnője (de ne értsetek félre különösebben semmi bajom nincs vele , csupá nem szimpi)
2011. november 29. 16:14
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Szép üzenetet közvetít a dal, hamarosan itt a karácsony, a legszebb ünnep, amiben a legfontosabb a szeretet és az összetartás. Ez a dal talán a karácsony hangulatát keltette fel bennem.
Mollynak nagyon szép hangja van és megérdemli ő is azt a figyelmet, mint Eric. Hihetetlen mennyi szeretet van ebben a lányban.
2011. november 29. 16:24
Idézet (patiszonfan @ 2011.11.29. 14:38)
as sem tudom ki 
Gratulálok, ennyi erővel minden cikk alá beírhatod ezt
2011. november 29. 17:16
|
|
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline
|
Molly <3
nem értem miért gondoljátok azt, hogy tehetségtelen és nem igaz, hogy csak Eric miatt híres! ha jövőre szerencsésen megnyeri a mello-t, akkor majd az ESC-n köszönjön nektek vissza!
nem értem miért gondoljátok azt, hogy tehetségtelen és nem igaz, hogy csak Eric miatt híres! ha jövőre szerencsésen megnyeri a mello-t, akkor majd az ESC-n köszönjön nektek vissza!
2011. november 29. 18:22
Idézet (Roxxy @ 2011.11.29. 18:01)
A lényeg nem is ez,hanem az,hogy indul a Melodifestivalenen egy másik dallal!
Igen, nem akartam lelőni a poént, bent van már a cikk, van még benne pár meglepi, de szerintem amíg nem jelenik meg, ne szóljuk el magunkat, mert tuti vannak olyanok akik nem kerestek rá a versenyzőkre
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: