Talán jobb lett volna, ha Justin Bieber kicsit tovább marad az iskolapadban? A tinik kedvence ugyanis még az öt kontinens nevét sem tudta felsorolni!
A teljes cikkhez kattints ide!
Csúnyán beégett Justin Bieber
2011. november 28. 17:54
Ajjaj Jussy... Selenííta ennyire elveszi az eszecskédet? XD
2011. november 28. 17:56
|
RaidonGMaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 145053 offline
|
LOL ennyit a "nagy" Justinkáról xDDDD
Jujj de égő...
A kérdést pedig kövesse állítás: Még MARADNIA KELLETT VOLNA AZ iskolapadban.
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ez jó nagy szívás.
Bár..........nem is néztem ki belőle többet.
Bár..........nem is néztem ki belőle többet.
2011. november 28. 17:57
szerintem ez azért hozzá tartozik az alapműveltséghez..
2011. november 28. 17:58
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hát,akármennyire is szimpatizálok a sráccal,ez azért tényleg gáz 
kanadát szerintem csak viccnek szánta,de szerintem az alaptudásba tartozik,hogy tudjuk az összes kontinens nevét.ha nem is felsorolni,legalább a számot.
kanadát szerintem csak viccnek szánta,de szerintem az alaptudásba tartozik,hogy tudjuk az összes kontinens nevét.ha nem is felsorolni,legalább a számot.
2011. november 28. 18:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Szerintem nem csak nála áll fenn ez a probléma. Sokaknál gondot okoz felsorolni a kontinensek nevét illetve a nagyobb országok fővárosaát is, na de hogy Kanada kontinens? Te jó ég. Eddigis világos volt előttem, hogy a nagyvíz másik oldalán nem nagyon tanulnak földrajzot de ilyen alapvető dolgot nem tudni?
Ehhez földrajz órára sem kell bejárni. Az ember azt hinné, hogy tudja a gyermek, melyik kontinens melyik országában volt már turnézni, legalább onnan tudhatná
2011. november 28. 18:01
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
istenem ! ez azért fájt ! enyire hülye legyen valaki ! ez egy buta langyinak kinéző gyerek aki semmit sem tud mert nem tanult semmit csak kornyikálni tud
2011. november 28. 18:01
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Áhhhh ettől nevetőgörcsöt kaptam x'''DDD Jesszus Kanada mióta földrész??? Nem csak viccelt? Vagy ez tényleg ennyire hülye? Itt melettem 8 éves húgom is kisujjból felsorolja,pedig ő nem is járta be az összeset...ez gáááz xDDDDD Sőt ez nem égő ez szégyen...
2011. november 28. 18:03
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
És erre a gyerekre van nekünk szükségünk... erre sikítoznak a kiscsajok. Egy sötét kis taknyos majomra...
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.