A Denevérember legutolsó megtestesítője, Christian Bale megdöbbentő kijelentést tett: ő és a rendező, Christopher Nolan végeztek Batmannel, velük több mozifilm nem készül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christian Bale nem lesz többé Batman
2011. november 28. 17:32
2011. november 28. 17:48
pedig szerintem ő volt az eddigi legjobb :9 és ha majd újat csinálnak nem lesz még egy olyan színész aki ennyire jól el tudná játszani mint ő
2011. november 28. 17:54
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Nee! Pedig olyan jól játszotaa
2011. november 28. 17:59
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Nem baj,a legjobb Batman-filmek számomra úgy is a Tim Burton-ösek voltak,főleg a macskanős
(nem örülök neki,hogy megint csinálnak macskanősek,mert a régi volt az egyetlen és megismételhetetlen xD)
2011. november 28. 18:12
|
|
Olyviaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 129032 offline
|
Ez aztán a nagy hír...eleve három részesre tervezte Nolan. A The Dark Knight Rises lesz az új Batman filmek lezáró része, erről már vagy egy éve nyilatkozott. Embereke, ne maradjatok le ha cikket írtok!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 28. 18:38
Nincs ezen semmi meglepő. Christian már tavaly kijelentette, hogy amint befejezte a Dark Knight trilógiát, kibújik a bőregér jelmezböl.
Egyetértek Bale eddig az egyetlen jó Batman és Bruce Wayne is egyben. 2012 legjobban várt filmje számomra a The Dark Knight Rises.
Egyetértek Bale eddig az egyetlen jó Batman és Bruce Wayne is egyben. 2012 legjobban várt filmje számomra a The Dark Knight Rises.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 28. 19:17
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nem is baj, nem szerettem őt batmanként.
2011. november 28. 19:41
Kár én csak a vele készült Batman filmeket szerettem....
2011. november 28. 22:50
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Igazán kár ezért a párosért, de főleg Bale miatt. Új életet leheltek a már elhalt Batman-sztoriba, és kétlem, hogy a jövőben lesz még hozzájuk hasonló.
2011. december 01. 13:19
Ha belegondolok eddig ő volt az egyetlen, aki többször játszhatta el Bruce szerepét, amit szerintem eddig a legjobban csinálta.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.