Haját tépte Demi Lovato a színpadon
2011. november 27. 21:15
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
Hát ez tuti póthaj volt, ami nagyon bénán lett felrakva. De profin oldotta meg a helyzetet Demi. Szegény, elég sokat szerencsétlenkedik a színpadon (esések) de ettől még szerethetőbb
2011. november 27. 21:27
Hát nem tudom! Én se vettem észre! Visszont elégé husi mostanság!
2011. november 27. 21:35
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
tuti , fel van varratva. ezé csodája mindenki a sztárok haját hogy mitől szép hát a heti sok pénz rá
de hát ha van pénzük , akkor jó nekik 
am én észre se vettem
am én észre se vettem
2011. november 27. 21:41
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Lol, ez vicces. Amúgy nem tartom Demit kövérnek, de mintha ebben a ruhában egy kicsit tényleg husi lenne... lehet csak nem áll jól neki
És ezt nem bántásból mondom!
2011. november 27. 21:45
|
|
Narnia107Liliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 162322 offline
|
tuti műhaj. de Demit akkor is imádooom*.*
2011. november 27. 21:46
Inkább szerintem csak az a fura, hogy minek rá paróka? Olyan gyönyörű haja van, szerintem nincs mit rajta rejtegetni!
2011. november 27. 21:58
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nem paróka(!) csak műhaj... és szerintem nem is állandó, mert azt nem lehet ilyen könnyen megcsonkítani.
Mindenkivel megesik az ilyen, olyan mintha elfelejtette volna a dalszöveget csak kicsit viccesebb.
És aki aztmondja, hogy Demi kövér annak mondom, tény, hogy meghízott de én és sokat mások így szeretik és örülünk, hogy nem bulimiás többé! Nem kell ezt hangsúlyozzni! Mégha a ruha megis teszi helyettetek...
Mindenkivel megesik az ilyen, olyan mintha elfelejtette volna a dalszöveget csak kicsit viccesebb.
És aki aztmondja, hogy Demi kövér annak mondom, tény, hogy meghízott de én és sokat mások így szeretik és örülünk, hogy nem bulimiás többé! Nem kell ezt hangsúlyozzni! Mégha a ruha megis teszi helyettetek...
2011. november 27. 22:19
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Egyértelmű, hogy póthaja van, hónapok óta viseli, szerintem eddig is nagyon látszódott. Nekem speciel undorító eljárás, kellemetlen, hiszen nem csak, hogy nagyon feltűnő, de akár így is járhat az ember lánya, az meg vérciki.
2011. november 27. 22:28
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Csak azt nem értem,hogy minek neki póthaj?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: