A Rocktenors az X-Faktor újabb kiesője
2011. november 26. 23:19
|
DaffyDvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 143199 offline
|
Justbeckii, én viszont nem értek veled egyet. Ez a 3 fickó simán kenterbeveri a Baricz-Kováts nyálköpetkommandót.
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2011. november 26. 23:19
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
Helyes, ideje volt már.
2011. november 26. 23:21
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
Egyébként én Bariczot sem tartom többre, ha ez megnyugtatja DaffyD kis lelkét.
selena_taylor_fan
2011. november 26. 23:30
|
|
Nitaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 129491 offline
|
Justbeckii nem értek veled egyet...Én imádom a rocktenorsot, de az ilyen justin bieber féléket elküldeném a .....-ba
LaDySmIth
2011. november 26. 23:43
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (Justbeckii @ 2011.11.26. 23:16)
most örülhet a fejének a sok hülye...! kiesett a Rocktenors! nagyon is tehetségesek, és ott volt a helyük! de ha ennyi a magyar színvonal, és ennyire alacsony a szint akkor nagyon sajnálom!
persze nem Tarány Tomi ellen szólók, mert ő is nagyon tehetséges
Forrás: http://starity.hu/magazin/22392-a-rocktenors-az-x-faktor-ujabb-kiesoje/#comment#ixzz1eqtvFnXS
áááááá na itt már egyszerűen nem tudtam, hogy röhögjek, vagy sírjak.
Drága kiscicám. Ha neked az a magyar színvonal, hogy 3 tehetségtelen gyerek kiáll, és elmakog valamit, akkor erősen ajánlatos egy fülészeti osztály közelében tartózkodni. Nem igazán értem, hogy nem érzékeled a különbséget pl. egy Rocktenors és egy Kocsi Tibi között. Ha szerinted a Rocktenors jobb, akkor most azonnal főbelövöm magam...
persze nem Tarány Tomi ellen szólók, mert ő is nagyon tehetséges
Forrás: http://starity.hu/magazin/22392-a-rocktenors-az-x-faktor-ujabb-kiesoje/#comment#ixzz1eqtvFnXS
áááááá na itt már egyszerűen nem tudtam, hogy röhögjek, vagy sírjak.
Drága kiscicám. Ha neked az a magyar színvonal, hogy 3 tehetségtelen gyerek kiáll, és elmakog valamit, akkor erősen ajánlatos egy fülészeti osztály közelében tartózkodni. Nem igazán értem, hogy nem érzékeled a különbséget pl. egy Rocktenors és egy Kocsi Tibi között. Ha szerinted a Rocktenors jobb, akkor most azonnal főbelövöm magam...
Te jószagú, atya gatya.. nem szeretnék a koroddal jönni, de 12 évesen te kiscicázod le azt, akinek esetleg van fogalma a nagyvilágról, és mondjuk más a véleménye, mint neked? Ja, és hogy a jó büdös életbe jutott eszedbe összehasonlítani a Tenorokat Justin Bieberrel meg SP-vel?
Szerintem inkább menj aludni, és növessz egy kis agyat!
Pandus
2011. november 27. 00:15
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
VÉGRE!!!Ők voltak a legrosszabbak az egész X-Faktor-ban.Még jó,hogy nem Tarány Tamás esett ki.
selena_taylor_fan
2011. november 27. 00:34
|
|
BleeDomiiKittiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 160717 offline
|
Na véégree : D ! . ők voltak a legrosszabbak ... ! .
2011. november 27. 00:44
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Először is nekem Tibi a kedvencem, és örülök, hogy most elsőként mondta ki a nevét Nóri. Másodszor rettentően örültem, hogy Lil C után ők estek ki. Írjátok ki a nagy szónoklatokat, meg leszóljátok egymást, de az az igazság, hogy Rocktenors-os srácoknak jó hangjuk van, de nem a legjobb. Vannak náluk a versenyben százszor jobbak, és az is eredmény szerintem, hogy eddig eljutottak, mint csapat. Személyes véleményem, hogy nekem egyáltlaán nem jön be a hangszínük, de ízlések, és pofonok. Imádom a rockot, de néha olyan béna volt egy-egy feldolgozásuk, hogy az már sértette a fülemet. Viszont elismerem, hogy egy-két számuk egész jól szólt.
2011. november 27. 00:58
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Már rég ki kellett volna esniük. Szerintem csak a Táborosi Márk volt közülük tehetséges, egyenként esetleg még mondhatjuk, hogy jó hangjuk volt, de mikor együtt énekeltnek az borzasztó. De ha nem ma, majd a jövő héten jött volna el ez a pillanat, szóval úgyse ők nyertek volna.
Hajrá Enikő
Hajrá Enikő
2011. november 27. 01:34
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Köszönöm, imáim meghallgatásra találtak. Körülbelül az első élő műsorban kellett volna kiesniük, a szőke kissrác helyett. Most már egész jó a mezőny, Tamást, Gergőt és Tibit szeretem, Vera elmegy, Enikő unszimpatikus - de a hangja jó.
2011. november 27. 02:04
Ideje volt már hogy hazamenjenek. Rég ki kellett volna esniük.
2011. november 27. 06:26
|
|
CottonCandy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.31. Hozzászólás: 562 Csatolások: 108 Azonosító: 162972 offline
|
Nem hiszem el h kiestek. nem érdekel h mások mit gondolnak deh ebben a három fiúban sokkal nagyobb tehetség van mint a bent maradt 5 emberben. a szívük mindig benne volt a produkcióikban és a hangjuk is csodálatos volt. <3 <3
2011. november 27. 07:18
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
ők sokkal jobbak voltak most,mint a Tarány Tamás!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.