A Rocktenors az X-Faktor újabb kiesője
2011. november 26. 22:10
Inkább ők essenek ki, mint Tamás.
Tamás tehetséges, de nagyon.
Ha már itt tartunk, akkor inkább Kováts Verának, vagy a Baricz Gergőnek kéne kiesnie.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. november 26. 22:14
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Most lehet,hogy ezért páran be fognak szólni,de én örülök neki,hogy kiestek.Az idei X-faktorban ők voltak azok,akiket egyáltalán nem szerettem.
|
|
picur103új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 141703 offline
|
Hmmm...ezt én érdekesnek tartom.Ugyan ebből a hatból tényleg NAGYON nagyon nehéz választani,de szerintem a Tarány Tamás-Rocktenors duett messze lenyomta a másik kettőt.A rockternost se értem igazan,én nem ekdvelem őket főleg az Into the night feldolgozás után(ami a kedvenc számom és botrányosan adták elő),de a mostani előadásuk,hogy élhessek ezzel a mondással "nagyon korrekt volt",tisztán énekeltek,bemutatkozó számuk után az eddigi legjobb.Erre kiejtik őket,pont,mint az ikreket.Én a Tomit nem értem,írtózatosan jó volt a három rocktenorst is lemosta egy maga a színpadról...
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
örültem neki. egyre rosszabbak lettek, őket is elrontotta a műsor és a média. ebből a hatból egyértelműen ők voltak a leggyengébbek. már előbb is kieshettek volna.
selena_taylor_fan
2011. november 26. 22:21
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Pedig a Rocktenors és Tomi volt a legjobb. Nagyon jók voltak. Szerintem Verának kellett volna kiesnie, és nem nekik kellett volna párbajozni. Most befejeződött valami, de egy új fog kezdődni nekik is. Haláli egy csapat, vicces, tehetséges, a legjobb csapat. Így tovább fiúk!
2011. november 26. 22:23
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Ideje volt, hogy már kiessenek...-.-"
2011. november 26. 22:28
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Mekkora kamu már ez a csatorna. A két legjobbnak kell párbajoznia, akik ráadásul duóban énekeltek az este? És az mi, hogy a Rocktenors négyszer párbajozott, pedig egyáltalán nem voltak unalmasak egyszer sem (részemről), de például a leggyengébb láncszem, a Kováts Vera meg mondjuk még egyszer sem? Ó, hát persze, belőle tinisztárt csinálnak, mert ha nem lenne füle körbejárná a vigyor a fejét, és mert olyan cukii? Mert azt is hozzáteszem, hogy a menotorok se tudnak nagyon a cukinál többet mondani a csajra.
Az meg a másik, hogy háromszor kellett egyazon mentorálttól párbajoznia két versenyzőnek? Ugyan már. Számos ilyen bakit elkövet a retekklub. Undorítóan és feltűnően kamuzik az egész csatorna, és nem csak az XFaktort beleértve.
Az meg a másik, hogy háromszor kellett egyazon mentorálttól párbajoznia két versenyzőnek? Ugyan már. Számos ilyen bakit elkövet a retekklub. Undorítóan és feltűnően kamuzik az egész csatorna, és nem csak az XFaktort beleértve.
itsmestella
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.