Együtt lépett fel Taylor Swift és Selena
2011. november 26. 21:27
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Szerintem negyon jók voltak együtt.
És persze külön-külön is nagyon jók.
2011. november 26. 21:27
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Taylor az egyetlen fiatal tehetség, akire illik is a "tehetség" szó! Szellike peddig annyira küzködik a dallal, hiába próbálja csendesen énekelni, Taylor pedig nyitottan táncol is közben
2011. november 26. 21:29
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
ezt most nem értem.. szinte mindenki itt ócsárolja mikor 7667 rajongója van.. velük mi lett??! lehet hogy a "számai"-ban meseszép hangja van amit én kétlek, de élőbe még a 0-lát se közelíti meg, ilyen hanggal még énekes pályára se kéne gondolni..-.- úgy hogy az a 7000 rajongó süket, vagy nem is tudom mi van velük.. És hogyha valaki Szelenácskával lép fel inkább szégyenkezzen...
2011. november 26. 21:40
Ez nem volt valami nagy szám,nekem egyáltalán nem tetszett.Hamis is volt és a produkció sem volt valami színvonalas.Talán még Taylor jobban énekelt,de ő sem volt valami pompás.Selena pedig valami borzalmas,innen is látszik hogy kinek van igazán jó hangja.
2011. november 26. 21:46
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Azokkal kell egyettértenem akik azt állítják,hogy Taylor simán leénekelte Selly-t...nem azért de nem is a saját sláere...szerintem Tay nagyon jó volt,Selenának meg a rajongók között kelett volna énekelni (mikrofon nélkül)
2011. november 26. 21:48
Nem tudom hogy tetszett-e vagy nem , mert a sikoltozástól semmit se hallok
De szerintem szép gesztus volt, látni h mennyire szeretik egymást
2011. november 26. 22:09
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Alig hallani valamit!
De amúgy jó ez a szám!
De amúgy jó ez a szám!
2011. november 26. 22:16
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Ekkora nyál tengert ba*****!Annyira az agyamra megy hogy a mai sztárok csak azzal tudják felhívni magukra a figyelmet hogy egymásnak nyalizank meg összejönnek egymással(justin és Selena)!Justin és Selena biztos undorodnak egymástól csak a sajtónak játszák hogy ők akkora nagy "szerelmesek"!Ez is csak egy nagy színjáték hogy ők most hirtelen akkora nagy "barinők" lettek!A Demi plusz Selena is csak a sajtónak kellett!Szánalom a mai sztár világ!-.-"
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: