Britney rajongóitól kért tanácsot
2011. november 26. 20:05
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Most sokan irogatjátok itt, hogy milyen kedves ez Britney-től, de miért? Nektek jól esne, ha mondjuk - a jövőben - a gyereketek híres lenne és nem lenne ideje igazán szívből készíteni, és vásárolni dolgokat a saját anyjának? Látszik, hogy miss Spears sem látja az ünnep igazi értékét...
2011. november 26. 20:15
pink_bunny igazad van..de szerintem akkor is kedves dolog volt Britney-től,hogy a rajongóktól kért segítséget..
2011. november 27. 09:12
|
|
waroftherosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 162169 offline
|
haha, ötletes (:
2011. november 27. 12:04
ez aranyos tőle h megfogadja a rajongók tanácsát
2011. november 27. 16:11
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Idézet (pink_bunny @ 2011.11.26. 20:05)
Most sokan irogatjátok itt, hogy milyen kedves ez Britney-től, de miért? Nektek jól esne, ha mondjuk - a jövőben - a gyereketek híres lenne és nem lenne ideje igazán szívből készíteni, és vásárolni dolgokat a saját anyjának? Látszik, hogy miss Spears sem látja az ünnep igazi értékét...
Teljesen egyetértek
2011. november 27. 19:08
Idézet (pink_bunny @ 2011.11.26. 20:05)
szerintem is így van ez!
2011. november 28. 18:05
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Aki ilyeneket írogat h "jajj de édes" az ismeri Britney előéletét???????????
2011. november 29. 17:31
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én ismerem Britney előéletét, senki nem tökéletes és ő is csak ember követ el hibákat és követett el hibákat, de már érettebben gondolkodik, nagyon fiatalon lett ismert, részben ez is rájátszott arra, hogy rossz felé fordult, de már más.
A cikkhez hozzászólva, aranyos, hogy bízik a rajongóiban és őket kérdezi meg egy ilyen fontos dologról, de szerintem azt csak ő tudhatja, hogy az édesanyját mivel teheti a legboldogabbá!
A cikkhez hozzászólva, aranyos, hogy bízik a rajongóiban és őket kérdezi meg egy ilyen fontos dologról, de szerintem azt csak ő tudhatja, hogy az édesanyját mivel teheti a legboldogabbá!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: