Ian Somerhalder utálja a felhajtást
2011. november 26. 07:48
|
|
l0rykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 184 Csatolások: 4 Azonosító: 129773 offline
|
Imádom a karácsonyt,a hangulatát,hogy minden ünnepi díszben van,de a felhajtástól ami előtte lezajlik,attól a falnak tudok menni.Teljesen egyetértek Ian-nel.
2011. november 26. 10:21
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Teljesen igaza van, jó hogy így gondolkodik. Az ünnep a családról szól és nem a felhajtásról.Jó, hogy ezt megosztotta a rajongóival is, ő mindig okos gondolatokat közöl.
2011. november 26. 10:47
Igaza van...Mert szerintem is minden ünnep arról szól hogy együtt legyünk a családunkal
2011. november 26. 11:16
Teljesen egyet értek vele.Ez az egész ünnep a szeretteinkről szól nem pedig arról,h plázákban rohangáljunk.
2011. november 26. 11:18
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Teljesen egyet tudok vele érteni, még az is sok itt Magyarországon amilyen felhajtást a Karácsonnyal csinálnak, és lényegében már ez is csak a csecsékről meg a bevásárlásról szól és ez elég szomorú
2011. november 26. 11:42
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
hát az biztos hogy itt is nagyon nagy őrület lenne ha lenne ilyen nap Mo.-on
... és teljesen egyet értek vele .. a család a legfontosabb és szemétség hogy valaki kihagy egy ekkora ünnepet csak a leárazások miatt .... :S
2011. november 26. 11:42
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
igaza van,és valahogy én is így vagyok vele.a kezdetektől fogva utáltam a nagy ünnepeknél(mint most a karácsony) a hatalmas felhajtást.
totál elvonja a figyelmet arról,hogy a családunkkal foglalkozzunk,lassan már mindenkit csak az érdekel,ki tudott drágább ajándékot beszerezni.miközben nálunk is van olyan rokon,akit évente csak ilyen nagy ünnepek alkalmával látunk.
totál elvonja a figyelmet arról,hogy a családunkkal foglalkozzunk,lassan már mindenkit csak az érdekel,ki tudott drágább ajándékot beszerezni.miközben nálunk is van olyan rokon,akit évente csak ilyen nagy ünnepek alkalmával látunk.
2011. november 26. 11:58
Idézet (An_d_a @ 2011.11.26. 11:42)
igaza van,és valahogy én is így vagyok vele.a kezdetektől fogva utáltam a nagy ünnepeknél(mint most a karácsony) a hatalmas felhajtást.
Na ezzel én is ugyanígy vagyok.Vannak olyan rokonaim,akik csak évente egyszer(karácskor) látogatnak haza,itt vannak egy-két órát,kapok valamilyen ajándékot.És ennyi.Elmennek és majd csak egy év múlva látom őket viszont..Ian-nek meg teljesen igaza van!Ez nem arról szól hogy ki vesz a másiknak nagyobb vagy drágább ajándékot.Itt az a fontos hogy a családoddal legyél,boldogan és jól érezd magad.Nem a pénz a lényeg,hanem a szeretet!
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. november 26. 12:43
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Teljes mértékben egyetértek Ian-nel. Manapság már a Karácsony is a vásárlásról és az ajándékokról szól, nem az igazi ünnepről.
2011. november 26. 12:43
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Teljesen egyetértek Ian-nel
Mondjuk én szeretem a karácsony előtti heteket mikor az utcák ki vannak világítva, vannak a karácsonyi vásárok, én ezeket szeretem de attól a karácsony a mi családunkban megmaradt a karácsony igaz lényege az, hogy együtt ünnepeljünk
Mondjuk én szeretem a karácsony előtti heteket mikor az utcák ki vannak világítva, vannak a karácsonyi vásárok, én ezeket szeretem de attól a karácsony a mi családunkban megmaradt a karácsony igaz lényege az, hogy együtt ünnepeljünk
2011. november 26. 14:29
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Egyetértek Ian-nel.
Ian Somerhalder a legjobb <333333
2011. november 26. 16:14
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Teljesen igaza van!!
A Karácsonyból már kiveszett a Karácsony, már csak az a fontos hogy ki hány ezer forintért vesz ajándékot a másiknak
Nagyon szomorú ez
A Karácsonyból már kiveszett a Karácsony, már csak az a fontos hogy ki hány ezer forintért vesz ajándékot a másiknak
Nagyon szomorú ez
2011. november 26. 17:54
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
teljesen igaza van !!!!
2011. november 27. 19:54
Elég szomorú, hogy rengetegen azért várják a karácsonyt, hogy akár még egy ruhával több legyen a szekrényében.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.