A The Vampire Diaries rosszfiúja nem szereti az ünnepek előtti vásárlásmániát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ian Somerhalder utálja a felhajtást
2011. november 25. 20:03
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Szerintem igaza van. én nagyon szeretek vásárolni,de nem szeretem a karácsony előtti felhajtást.és nem kell ahhoz ajándék,hogy együtt legyen a család.szerintem a család legnagyobb ajándék.nem tudnám elképzelni magamat a családom nélkül.
2011. november 25. 20:05
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Teljesen igaza van Ian-nak! Egyetértek vele! 
És nagyon édes, hogy ennyire családcentrikus!
Imádom!
És nagyon édes, hogy ennyire családcentrikus!
Imádom!
2011. november 25. 20:05
|
|
maszat901új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.12. Hozzászólás: 57 Csatolások: 31 Azonosító: 162013 offline
|
teljesen igaza van
az ünnep arról szól, hogy együtt legyünk és nem arról, hogy ki milyen ajándékot vesz/kap..
és még arra is jó az ünnep, hogy összehozza a családot
és még arra is jó az ünnep, hogy összehozza a családot
2011. november 25. 20:06
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
teljesen egyetértek vele
utálom az ünnepek előtti felhajtásokat..
2011. november 25. 20:08
Egyet értek vele nekem sem a kedvencem ez az időszak de, azért engem annyira nem zavar
2011. november 25. 20:28
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Egyetértek vele!
2011. november 25. 20:33
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Pontosan! Én is ellenzem az ilyes fajta "képmutatást".
Nagyon szépen meg is fogalmazta a kis édes.
:heart.
Én nagyon szeretek vásárolni, de érdekes, hogy Karácsonykor csak olyan dolgokat szeretek venni, mint például méz, gyertya meg hasonló dolgok.
Inkább az eszményi értékekért vagyok oda, és az olyan tárgyakat szeretem megvásárolni is amik az igazi családi, meleg, szerető hangulatot tudják odavarázsolni karácsonykor.
Nagyon szépen meg is fogalmazta a kis édes.
Én nagyon szeretek vásárolni, de érdekes, hogy Karácsonykor csak olyan dolgokat szeretek venni, mint például méz, gyertya meg hasonló dolgok.
2011. november 25. 20:35
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
jó cikk lett.! 
én is egyetértek vele, nekem ez felér a karácsonyi vásárlással.. én sem szoktam így nagyon elmenni bevásárolni mert egy olyannak annyira nem is örül mint amit pl.: én csinálok vagy mi csinálunk..
én is egyetértek vele, nekem ez felér a karácsonyi vásárlással.. én sem szoktam így nagyon elmenni bevásárolni mert egy olyannak annyira nem is örül mint amit pl.: én csinálok vagy mi csinálunk..
2011. november 25. 20:42
Vannak ilyen emberek,például énsem nagyon szeretem:D
2011. november 25. 21:13
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
1-et értek vele...a családdal kell lenni:)
2011. november 25. 21:19
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Teljesen igaza van Ianek!
2011. november 25. 21:31
|
|
redcarpetúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 132353 offline
|
"„A hálaadás a családról szól, nem pedig az akciókról."
Hjah, mert az ő fizetésével nem szorul rá, hogy az akciókat kelljen lesnie:D Az embereknek meg nem egy napig kellene egymást szeretnie, ha ennyire mélyen szántó gondolatokat akar megosztani twitter-en, akkor legközelebb azért gondolja át, mit ír (a)
Hjah, mert az ő fizetésével nem szorul rá, hogy az akciókat kelljen lesnie:D Az embereknek meg nem egy napig kellene egymást szeretnie, ha ennyire mélyen szántó gondolatokat akar megosztani twitter-en, akkor legközelebb azért gondolja át, mit ír (a)
2011. november 25. 21:48
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Az a baj, hogy aki hagyja befolyásolni magát a reklámoknak, az így is úgy is beleesik az ilyen akcióknak a csapdájába. Legyen gazdag vagy szegény.
Annyi manipulálható ember van, aki hagyja, hogy az anyagi dolgok jobban lekössék, mint az igazán jelentősek.
A karácsonyból is kapitalista ünnepet csinált ez a kapitalista világ. Ez ellen nincs mit tenni. Ez már túlságosan elburjánzott.
De hogy az emberek mire használják idejüket és energiájuket az ünnepekkor, az csak rajtuk múlik.
Annyi manipulálható ember van, aki hagyja, hogy az anyagi dolgok jobban lekössék, mint az igazán jelentősek.
A karácsonyból is kapitalista ünnepet csinált ez a kapitalista világ. Ez ellen nincs mit tenni. Ez már túlságosan elburjánzott.
De hogy az emberek mire használják idejüket és energiájuket az ünnepekkor, az csak rajtuk múlik.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: