Csúnyán megverték VV Shadit!
2011. november 26. 20:21
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Jaj ne már!
most miért kellett?
Biztos ilyen hungarista
skinhead-ek!
Ó anyám!
Ki fogja megmenteni ezt az Elmaradott Magyarországot!
HALÁL CIKI!!
most miért kellett?
Biztos ilyen hungarista
skinhead-ek!
Ó anyám!
Ki fogja megmenteni ezt az Elmaradott Magyarországot!
HALÁL CIKI!!
2011. november 28. 14:19
Persze feljelenteni nem tudta őket, de nyilatkozni bírt róla ?! Szánalmas.. Én láttam az újságba a "sérüléseiről" készült képeket..ch.. van egy kis karcolás a nyakán, meg egy kis kék folt a combján. Huh de nagy verés lehetett.
2011. november 28. 14:46
Beszarás, egyedül megy el egy szórakozóhelyre és csodálkozik, hogy lekapcsolják. Hol vannak a barátok? Ja, hogy nincsenek. Én már egy párszor álltam kötekedők és egy barátom közé, és utána sose lett a dologból semmi, ha látják, hogy nincs egyedül, szóval ezt nem nagyon értem.
Hülyeség és kész, nem is nézek Alávaló világot, mig megnem néztem a cikket azt sem tudtam, hogy létezik ez az ürge
Hülyeség és kész, nem is nézek Alávaló világot, mig megnem néztem a cikket azt sem tudtam, hogy létezik ez az ürge
2011. november 29. 09:30
Nem kedvelem Shadit, de nem bántott senki és semmit!Lehet, hogy h*lye vagy ilyen meg olyan, de nem kéne megverni!Szellemileg lemaradott emberek tehették ezt!
2011. november 30. 15:47
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Szegény Shadi!
Milyen gonoszok az emberek.
2011. november 30. 17:50
|
|
heyszilardúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 164493 offline
|
megérdelemte. XDDD
2011. november 30. 18:41
|
|
Small perfectionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 164488 offline
|
Még is mit vbár?Gyászoljunk?
1 felhasználónak tetszik:
Debby_Ryan
2011. december 01. 19:35
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Én egyáltalán nem szeretem Al-Szupen Szulejmán Shadit ,1. Mert beképzelt majom , 2. Mert úgy néz ki , mint aki meleg. Én szerintem nagyon megérdemelte. A helyében nem is mentem volna szórakozóhelyre a kiesésem után. Az oké , hogy ki akarta magát kapcsolni , de akkor sem mennék egy olyan helyre ahol nincsenek is ismerőseim.
2011. december 02. 13:38
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Megérdemelte.Kár hogy nem tőrte el a lábát
1 felhasználónak tetszik:
Debby_Ryan
2011. december 02. 16:26
Grat neki.Legközelebb nem pofázik Attiláról ezt azt és akkor nem lesz verés.Ennyi.
2011. december 02. 21:44
|
|
Debby_Ryanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 164279 offline
|
Valaki szerint ez csoda??Na hát erre most mit mondjak?Aki megverte meg érdemli a télapótol a virgácsot vagy mit?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.