Beyonce Bomba
2004. december 30. 00:05
|
|
Lindaheartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 521 Azonosító: 2274 offline
|
Próbáltam az összes HQ-mat "elõkukázni" remélem találtok közte újat!Még egy ekkora adag jön majd ,holnapra is hagyok munkát:-)
2004. december 30. 01:29
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Eszméletlen vagy Linda, mármint a képek!!!

Olyan bomba képek, hogy a szavam is elált, ezt is szótárból néztem ki.....
Tarack pedig kicsit sem elfogult....
U.I. szilveszterkor merre vagy???

Olyan bomba képek, hogy a szavam is elált, ezt is szótárból néztem ki.....
Tarack pedig kicsit sem elfogult....

U.I. szilveszterkor merre vagy???
2004. december 30. 03:08
|
|
neo023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.17. Hozzászólás: 50 Csatolások: 66 Azonosító: 386 offline
|
Idézet(Lindaheart @ 2004, December 29. - 23:52)
Próbáltam az összes HQ-mat "előkukázni" remélem találtok közte újat!Még egy ekkora adag jön majd ,holnapra is hagyok munkát:-)
[right][/right]
[right][/right]
Nem lehetne minden napra?
2004. december 31. 15:00
|
|
Lindaheartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 521 Azonosító: 2274 offline
|
A maradék: Boldog új évet mindenkinek!
2004. december 31. 15:34
|
|
Lindaheartúj tag |
|
Kibővítettem még pár képpel.
2004. december 31. 15:55
|
|
Lindaheartúj tag |
|
Akkor most már végképp nem tudom mi a HQ jelentése.Én eddig azt hittem a kép kvalitását jelzi azaz,hogy a minőségét,viszont a múltkor megkértek,hogy ne rakjak fel 1024x768nál kisebb képeket,mert ,hogy azok nem HQ-k.Ezek a képek tök jó minőségűek voltak,viszont kisebbek,ezért én mindet átszerkesztettem egy órás munkával 1024x... méretekre,viszont így vesztettek a kvalitásukból:-(((Most akkor mi a HQ pontosan?A méret a lényeg:-D vagy az élesség?
2004. december 31. 16:10
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Hát igazából ami minőségi és méretes az a HQ.
Sajna elég tág fogalom, de ha egy kép 800-1000 pixel körüli és tényleg jó minőségű akkor szerintem belefér. És ahogy csak tudok kiállok mindig az ilyen postok pártján a radírpókkal fenyegető többi modi ellen
)))
Ráadásul ha már nagyítod tényleg pont a minőségén rontasz.
Csak azért kezeljük nagy szigorral, nehogy odáig fajuljon a dolog, hogy a thumbnál alig nagyobb képekkel tömik tele a fórumot.
Sajna elég tág fogalom, de ha egy kép 800-1000 pixel körüli és tényleg jó minőségű akkor szerintem belefér. És ahogy csak tudok kiállok mindig az ilyen postok pártján a radírpókkal fenyegető többi modi ellen
Ráadásul ha már nagyítod tényleg pont a minőségén rontasz.
Csak azért kezeljük nagy szigorral, nehogy odáig fajuljon a dolog, hogy a thumbnál alig nagyobb képekkel tömik tele a fórumot.
2004. december 31. 16:13
|
|
Lindaheartúj tag |
|
Köszi a segítséget,én teljes mértékben elfogadom a szigort ,hisz erről szól a fóórum,hogy HQ képek és ezért megértem a modikat,hisz ez a dolguk!Ezért kérdeztem,hogy akkor most mi a HQ,mert kicsit megkavarodtam,nos tehát akkor igazából nagy is legyen és jó kvalitású is.Oksi!:-)
2010. október 26. 18:48
Eszméletlen képek!
Egyszerűen nem tudok betelni velük!
Minden köszönetem!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

3 felhasználónak tetszik: