Varga Viktor egy fiúval üdült Hévízen
2011. november 25. 18:01
Valentin?
Elég érdekes név... Egyébként meg nem értem miért kell egyből ezt feltételezni róla, amikor csak az öccsével nyaralt. Már ha valaki elolvasta a cikket. *.*
Elég érdekes név... Egyébként meg nem értem miért kell egyből ezt feltételezni róla, amikor csak az öccsével nyaralt. Már ha valaki elolvasta a cikket. *.*
2011. november 25. 18:23
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Érdekes ember...
2011. november 25. 18:31
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
nehéz lenne elolvasni a cikket ? ? nem értem,hogy miért kell hozzászólást írni,hogy ha el sem olvastátok ? nem b.zi,csak a testvérével nyaralt!!
-.-
-.-
2011. november 25. 19:48
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
jesszus mit kell felfujni?
hogy jött ide az a pletyka hogy meleg?
amikor az öccsével volt? -.-"
2011. november 25. 20:22
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Ejj mennyire látszik, hogy ki nem olvassa le a cikket :'D istenem...
Amúgy tök jó, hogy a tesójával ment el. Szerintem ez nagyon kedves tőle, és nem olyan elszállt.
Amúgy tök jó, hogy a tesójával ment el. Szerintem ez nagyon kedves tőle, és nem olyan elszállt.
2011. november 25. 20:36
Attól hogy elment valahova az öccsével, már rögtön meleg?? 
Ha én elmegyek a strandra a húgommal vagy egy-két barátnőmmel én már leszbikus vagyok???
Ha én elmegyek a strandra a húgommal vagy egy-két barátnőmmel én már leszbikus vagyok???
2011. november 25. 21:04
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ha már egy férfit férfival látják beszélgetni, nevetgélni melegnek hiszik? Vagy a lányt lánnyal?
A média szótárába nem szerepel a "jó barátok" szó?
Ennél az esetnél pedig a testvére. Kellemetlenek az ilyen pletykák, amúgy is csak az ő dolga!
A média szótárába nem szerepel a "jó barátok" szó?
Ennél az esetnél pedig a testvére. Kellemetlenek az ilyen pletykák, amúgy is csak az ő dolga!
2011. november 25. 21:19
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Nevetséges, hogy rögtön ráragasztanak valamit, és ők eldöntik, hogy a saját neméhez vonzódik, ha meglátják egy fiúval, de még ha úgy is lenne, melyik normális embert érdekelné? Én nem vagyok ennek a Varga Vikrotnak a fanatikusa, egyszer láttam egy zenecsatornán, és megmondhatom, hogy ha bárkiről a kedvenceim közül kiderülne ilyesmi, engem nem is izgatna
2011. november 25. 22:02
|
|
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline
|
sztem varga viktor magába szerelmes...
ekkora egoistát nem hordott a hátán a föld!
ki volt bukva,h miért esett ki a csillag születikből, mikor ő milyen tehetséges és jó képű...
ember! néztél már tükörben?????
ekkora egoistát nem hordott a hátán a föld!
ki volt bukva,h miért esett ki a csillag születikből, mikor ő milyen tehetséges és jó képű...
ember! néztél már tükörben?????
2011. november 25. 22:40
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
nekem nagyon nem szimpatikus a srác, de abban nincs semmi különös, hogy elment a testvérével üdülni, és megjegyezném pár kommentelőknek, hogy olvassátok el a cikket mielőtt hülyeséget írtok a hozzászólásban.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.

1 felhasználónak tetszik: