Elfelejtette a dalszöveget Justin Bieber
2011. november 26. 21:21
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Én is felejettem már el szöveget!! Mindenkivel megesik az ilyen.xD
2011. november 26. 21:24
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
És legalább nem playbeckel.
2011. november 27. 14:02
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
sztem nem azért felejtette el a szöveget, mert nem szívből énekelt-.- ez nagy marhaság... akárkivel megesik, még a legnagyobb sztárokkal, sőt olyat is hallottam h egy sztár a saját maga által írt dalt felejtette el... -.- szóóval, sztem csak ideges volt, vagy ilyesmi...
2011. november 27. 14:09
Én sem vettem észre.....Jó ez mindenkivel megesik...
2011. november 27. 15:03
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Idézet (Rekahhh @ 2011.11.26. 18:42)
Könyörgöm, mutassatok egy olyan sztárt akivel még nem fordult elő. Ha nem írnak belőle cikket akkor valószínű, hogy az emberek 90 százalékának fel sem tűnik. Nem kell ezt kiforgatni.
Oké:Lady Gaga,Beyonce,Christani Agulera,..soroljam??Minden igazi, tehetséges sztár nem felejti el a szövegét!Gratulálok Justin legalább addig eljutottál hogy nem playbackelsz!
2011. november 27. 19:05
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Tévedni emberi dolog.Meg érteném ha nem egy majom lenne
2011. november 27. 19:16
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
a szerencsétlen xd
2011. november 27. 20:26
Nem tudom minek kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni. Oké, elfelejtett két nyavalyás sort a dalból, de ezért cikket írni? Ugyan már...
"Előadása kapcsán megkérdőjelezhető, hogy Bieber vajon tényleg szívből készítette-e el ünnepi lemezét, ha még néhány egyszerű részletet sem képes megjegyezni a világ egyik legismertebb karácsonyi dalából." <Ez viszont már túlzás, pedig nem vagyok valami nagy rajongója ennek a Bieberkének. Az, hogy elfelejtett két sort egy dalból, nem bizonyítja azt, hogy szívből vette-e fel azt a lemezt.Az, hogy ha tényleg nem szívből készítette a lemezt, senkit sem érdekel. A kis rajongóknak csak az a fontos, hogy meglegyen, és körbe-körbe halgathassák a drága imádottukat.
"Előadása kapcsán megkérdőjelezhető, hogy Bieber vajon tényleg szívből készítette-e el ünnepi lemezét, ha még néhány egyszerű részletet sem képes megjegyezni a világ egyik legismertebb karácsonyi dalából." <Ez viszont már túlzás, pedig nem vagyok valami nagy rajongója ennek a Bieberkének. Az, hogy elfelejtett két sort egy dalból, nem bizonyítja azt, hogy szívből vette-e fel azt a lemezt.Az, hogy ha tényleg nem szívből készítette a lemezt, senkit sem érdekel. A kis rajongóknak csak az a fontos, hogy meglegyen, és körbe-körbe halgathassák a drága imádottukat.
2011. november 28. 09:35
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
egy kicsit rossz a felvétel...xD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: