Idézet (realstars @ 2011.11.23. 18:20)
Szerintem most hagyja abba az, aki azt mondja Justinra, hogy tehetségtelen, ugyanis mindent lehet rá mondani, csak ezt nem! Eddig soha nem keltem ki magamból, de az már megér egy misét, hogy egy olyan fiúra mondtok dolgokat, akit nem is ismertek, fogalmatok sincs róla, hogy milyen elszántság van benne, és hogy mennyit küzdött azért, hogy ott legyen, ahol van! Már megbocsássatok, ahogy Ti fogalmaztatok itt, miszerint "minőségi zenét szolgáltató csapat, mint a Boys II Men", igen, akkor gondolom azt is tudod, hogy ÉRTENEK A ZENÉHEZ...tudják mi az, hogy tehetség. Megsúgnám, hogy nem csak itt dolgoztak együtt Bieberrel, hanem a világkörüli turnéjára is ők kísérték el. Most őszintén, melyikőtök játszik NÉGY HANGSZEREN, amiken mellesleg magától tanult meg? Hmm..hány évesen is, körülbelül 3-4??!!! Olyan abszolút hallása van, hogy azt ti el nem tudnátok képzelni, sőt, valószínűleg arról sincs fogalmatok, hogy mi az...Nyugodtan engedjétek el a fületek mellett ezeket a dolgokat, de egyikőtök se hazudjon magának, az az igazság, hogy ha én látok egy SP-ről szóló cikket, figyelembe sem veszem, mert hogy is fejezzem ki magam..khm..nem szeretem. Aki szereti, azt pedig békén hagyom, és nem cseszegetem (mert ti azt csináljátok, kedves "utálók"). Valamint undorom sincs nagyon, hogy megnézzek bármit is, ami róla szól..azt gondolnám, hogy mindenki így vélekedik, de úgy látszik, hogy titeket is nagyon érdekel, hogy mi van vele..Csak úgy mondom: nem folyna a csapból, ha nem néznétek utána, és akkor semmi információtok nem lenne róla (egy két cikk cím semmit nem számít, ha csak el nem olvassátok), és tudjátok mit szoktak mondani: az utálathoz a legközelebb a szeretet el, amit itt most nem szó szerint kell érteni!
Amúgy meg nehogy azt higgyétek, hogy a Belieberek "leragadnak" Justinnál, én is ugyanúgy példaképemnek tartom Michael Jacksont, a Queent, Madonnát és még sorolhatnám, de ettől függetlenül nem fogom letagadni, hogy szeretem Justint, csak a TI DRÁGA KEDVETEKÉRT, mert hogy szeretni valakit és annak a valakinek a dalait, aki szimpatikus, tehetséges, helyes, már "nem menő", csak mert kivételesen Justin Biebernek hívják! Aki pedig közületek, drága utálók, Való Világot néz, és ide utálkozó üzeneteket ír, egy 'GYEREKHEZ', aki csak az álmát éli, az szerintem bújjon el szégyenében, mert az egy olyan színvonaltalan műsor, hogy ATTÓL KELLENE HÁNYNI!
Na cső. Kösz, ha végig olvastad xĐ
Amúgy meg nehogy azt higgyétek, hogy a Belieberek "leragadnak" Justinnál, én is ugyanúgy példaképemnek tartom Michael Jacksont, a Queent, Madonnát és még sorolhatnám, de ettől függetlenül nem fogom letagadni, hogy szeretem Justint, csak a TI DRÁGA KEDVETEKÉRT, mert hogy szeretni valakit és annak a valakinek a dalait, aki szimpatikus, tehetséges, helyes, már "nem menő", csak mert kivételesen Justin Biebernek hívják! Aki pedig közületek, drága utálók, Való Világot néz, és ide utálkozó üzeneteket ír, egy 'GYEREKHEZ', aki csak az álmát éli, az szerintem bújjon el szégyenében, mert az egy olyan színvonaltalan műsor, hogy ATTÓL KELLENE HÁNYNI!
Na cső. Kösz, ha végig olvastad xĐ
Végre egy normálisabb Justin mellett álló komment.
Én már nagyon meguntam veszekedni a többiekkel, nincs értelme, nem tudom megváltoztatni ezeknek a (pozitív értelemben) makacs embereknek a véleményét(nem is nagyon akarom), és már rég megtanultam, hogy mindenkinek lehet véleménye. Nem feltétlenűl Justinról beszélek. Bizony, a negatív vélemény is vélemény, ahogy valaki írta. Tudom, rosszul esik ha szidják a kedvenced(Justinnál elég drasztikus a helyzet) de jobb ha nem veszed figyelembe. Talán másfél vagy két éve nekem is volt pár vitám arról, hogy mennyien támadják relatíve ok nélkül, bár azóta nagyon elfajult a dolog. Igazad van abban, hogy ha nem szeretsz/utálsz egy sztár akkor nem olvasol róla, ez lenne a leglogikusabb tett, de az emberek puszta rosszindulatból is képesek támadni valakit... bár nem értem, hogy ha valakinek van élete akkor miért lép be egy gyülölt sztárról szóló cikkhez és ír baromságokat.
Valószínűleg ezeket az embereket mégiscsak érdekli a dolog. A lényeg a lényeg, Justin akármit csinálhat, jótékonykodhat, örökbefogadhat egy kiskutyát akkor is támadni fogják. Lehet barátnője akkor is leb*zizzák. Számomra Justin egyátalán nem tehetségtelen, inkább a körítés és a hírneve teszi antipatikussá az emberek számára. El kell fogadni mások véleményét és figyelmen kívül hagyni azt ha valaki baromságokat ír. Nevetni kell rajta, mert ha beszólsz Nekik akkor úgyis csak Te maradhatsz alul, és akkor "Te leszel a buta, a hülye Belieber". Elég igazságtalan, de így van, ahogy sok másik sztárral is.

0 felhasználónak tetszik: