Starity

Fekete-fehér klippel jelentkezett Bieber

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 23. 21:51 #121
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Idézet (realstars @ 2011.11.23. 18:20)
Szerintem most hagyja abba az, aki azt mondja Justinra, hogy tehetségtelen, ugyanis mindent lehet rá mondani, csak ezt nem! Eddig soha nem keltem ki magamból, de az már megér egy misét, hogy egy olyan fiúra mondtok dolgokat, akit nem is ismertek, fogalmatok sincs róla, hogy milyen elszántság van benne, és hogy mennyit küzdött azért, hogy ott legyen, ahol van! Már megbocsássatok, ahogy Ti fogalmaztatok itt, miszerint "minőségi zenét szolgáltató csapat, mint a Boys II Men", igen, akkor gondolom azt is tudod, hogy ÉRTENEK A ZENÉHEZ...tudják mi az, hogy tehetség. Megsúgnám, hogy nem csak itt dolgoztak együtt Bieberrel, hanem a világkörüli turnéjára is ők kísérték el. Most őszintén, melyikőtök játszik NÉGY HANGSZEREN, amiken mellesleg magától tanult meg? Hmm..hány évesen is, körülbelül 3-4??!!! Olyan abszolút hallása van, hogy azt ti el nem tudnátok képzelni, sőt, valószínűleg arról sincs fogalmatok, hogy mi az...Nyugodtan engedjétek el a fületek mellett ezeket a dolgokat, de egyikőtök se hazudjon magának, az az igazság, hogy ha én látok egy SP-ről szóló cikket, figyelembe sem veszem, mert hogy is fejezzem ki magam..khm..nem szeretem. Aki szereti, azt pedig békén hagyom, és nem cseszegetem (mert ti azt csináljátok, kedves "utálók"). Valamint undorom sincs nagyon, hogy megnézzek bármit is, ami róla szól..azt gondolnám, hogy mindenki így vélekedik, de úgy látszik, hogy titeket is nagyon érdekel, hogy mi van vele..Csak úgy mondom: nem folyna a csapból, ha nem néznétek utána, és akkor semmi információtok nem lenne róla (egy két cikk cím semmit nem számít, ha csak el nem olvassátok), és tudjátok mit szoktak mondani: az utálathoz a legközelebb a szeretet el, amit itt most nem szó szerint kell érteni!

Amúgy meg nehogy azt higgyétek, hogy a Belieberek "leragadnak" Justinnál, én is ugyanúgy példaképemnek tartom Michael Jacksont, a Queent, Madonnát és még sorolhatnám, de ettől függetlenül nem fogom letagadni, hogy szeretem Justint, csak a TI DRÁGA KEDVETEKÉRT, mert hogy szeretni valakit és annak a valakinek a dalait, aki szimpatikus, tehetséges, helyes, már "nem menő", csak mert kivételesen Justin Biebernek hívják! Aki pedig közületek, drága utálók, Való Világot néz, és ide utálkozó üzeneteket ír, egy 'GYEREKHEZ', aki csak az álmát éli, az szerintem bújjon el szégyenében, mert az egy olyan színvonaltalan műsor, hogy ATTÓL KELLENE HÁNYNI!

Na cső. Kösz, ha végig olvastad xĐ

Végre egy normálisabb Justin mellett álló komment. meghajolo.gif
Én már nagyon meguntam veszekedni a többiekkel, nincs értelme, nem tudom megváltoztatni ezeknek a (pozitív értelemben) makacs embereknek a véleményét(nem is nagyon akarom), és már rég megtanultam, hogy mindenkinek lehet véleménye. Nem feltétlenűl Justinról beszélek. Bizony, a negatív vélemény is vélemény, ahogy valaki írta. Tudom, rosszul esik ha szidják a kedvenced(Justinnál elég drasztikus a helyzet) de jobb ha nem veszed figyelembe. Talán másfél vagy két éve nekem is volt pár vitám arról, hogy mennyien támadják relatíve ok nélkül, bár azóta nagyon elfajult a dolog. Igazad van abban, hogy ha nem szeretsz/utálsz egy sztár akkor nem olvasol róla, ez lenne a leglogikusabb tett, de az emberek puszta rosszindulatból is képesek támadni valakit... bár nem értem, hogy ha valakinek van élete akkor miért lép be egy gyülölt sztárról szóló cikkhez és ír baromságokat.
Valószínűleg ezeket az embereket mégiscsak érdekli a dolog. A lényeg a lényeg, Justin akármit csinálhat, jótékonykodhat, örökbefogadhat egy kiskutyát akkor is támadni fogják. Lehet barátnője akkor is leb*zizzák. Számomra Justin egyátalán nem tehetségtelen, inkább a körítés és a hírneve teszi antipatikussá az emberek számára. El kell fogadni mások véleményét és figyelmen kívül hagyni azt ha valaki baromságokat ír. Nevetni kell rajta, mert ha beszólsz Nekik akkor úgyis csak Te maradhatsz alul, és akkor "Te leszel a buta, a hülye Belieber". Elég igazságtalan, de így van, ahogy sok másik sztárral is.
2011. november 24. 07:10 #122
ZoraJoeySpecialGirl
ZoraJoeySpecialGirl
új tag
Hozzászólás: 52
Csatolások: 22
Azonosító: 142757
Szerintem jó lett! smileeee.gif
2011. november 24. 08:45 #123
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Rekahhh @ 2011.11.23. 21:25)
Nekem nem nagyon jön be, egyátalán nem hoz "karácsonyi hangulatba", a szám és a klip is béna. 
És hamár a pólóknál tartunk... VOLT fesztiválon találkoztam egy szimpatikus beszívott 40-50-es éveiben járó rockerrel akinek a pólóján a "Who the fuck is Justin Bieber?" felirat szerepelt. Nagyon jót nevetett azon, hogy le akartam fényképezni. De jófej volt és hagyta.  rolleyes.gif

Az igazi zenészek csak ennyit tudnak elmondani bibörröl és a 'munkásságáról' pardon.gif

3 felhasználónak tetszik: Em31, Eszter655, Rekahhh
2011. november 24. 09:03 #124
- törölt felhasználó -    
Szerintem tök jó lett.smileeee.gif
2011. november 24. 11:10 #125
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Csatolások: 0
Azonosító: 60728
Hol van ez a karácsonyi hangulattól? Hát nagyon messze!!!!
2011. november 24. 13:17 #126
- törölt felhasználó -    
A karácsonyi hangulatot én is keresem, de legalább a hangja kezd alakúlni. Kezd tűrhetőbb lenni, egy biztos a másik Justinnál jobb hangja van.
2011. november 24. 14:09 #127
Andy1996
Andy1996
Hozzászólás: 1931
Csatolások: 436
Azonosító: 160928
Nekem annyira tetszik ez a zene:D
2011. november 24. 14:58 #128
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Nekem ez pont nem hozza meg a kedvem a karácsonyhoz, hanem... pardon.gif

Inkább ezekre szavaznék

wink.gif

A Boyz II Men-nek meg továbbra is hatalmas tisztelet, mert még mindig nem sz.ródtak el ennyi év után és ők kifejezetten jók is a dalban, de...miért dolgoznak vele? Miért? ...miért? unsure.gif
Egyébként nem akarok utálkozni, de most, hogy Justin hangja megváltozott én speciel még gyengébbnek érzem, mint amikor még "gyerek" hangja volt.
1 felhasználónak tetszik: riri17
2011. november 24. 14:59 #129
- törölt felhasználó -    
Juj, de lányos ezen a képen tongue.gifP UTÁLOOM!!!!!!!!!!!!!
2011. november 24. 15:13 #130
adrus99
adrus99
új tag
Hozzászólás: 76
Azonosító: 142153
egy szóval POCSÉK :/
2011. november 24. 15:55 #131
Dorina6
Dorina6

StátuszBárki bármit tehet én szeretni fogom Justin <3
Hozzászólás: 757
Csatolások: 16
Azonosító: 126336
Jajj istenkém ,úgy imádom ezt a srácot . ÁJájjj nagyon tetszik biggrin.gifD
2011. november 24. 16:05 #132
Dorina6
Dorina6

StátuszBárki bármit tehet én szeretni fogom Justin <3
Hozzászólás: 757
Csatolások: 16
Azonosító: 126336
realstars

Szerintem most hagyja abba az, aki azt mondja Justinra, hogy tehetségtelen, ugyanis mindent lehet rá mondani, csak ezt nem! Eddig soha nem keltem ki magamból, de az már megér egy misét, hogy egy olyan fiúra mondtok dolgokat, akit nem is ismertek, fogalmatok sincs róla, hogy milyen elszántság van benne, és hogy mennyit küzdött azért, hogy ott legyen, ahol van! Már megbocsássatok, ahogy Ti fogalmaztatok itt, miszerint "minőségi zenét szolgáltató csapat, mint a Boys II Men", igen, akkor gondolom azt is tudod, hogy ÉRTENEK A ZENÉHEZ...tudják mi az, hogy tehetség. Megsúgnám, hogy nem csak itt dolgoztak együtt Bieberrel, hanem a világkörüli turnéjára is ők kísérték el. Most őszintén, melyikőtök játszik NÉGY HANGSZEREN, amiken mellesleg magától tanult meg? Hmm..hány évesen is, körülbelül 3-4??!!! Olyan abszolút hallása van, hogy azt ti el nem tudnátok képzelni, sőt, valószínűleg arról sincs fogalmatok, hogy mi az...Nyugodtan engedjétek el a fületek mellett ezeket a dolgokat, de egyikőtök se hazudjon magának, az az igazság, hogy ha én látok egy SP-ről szóló cikket, figyelembe sem veszem, mert hogy is fejezzem ki magam..khm..nem szeretem. Aki szereti, azt pedig békén hagyom, és nem cseszegetem (mert ti azt csináljátok, kedves "utálók"). Valamint undorom sincs nagyon, hogy megnézzek bármit is, ami róla szól..azt gondolnám, hogy mindenki így vélekedik, de úgy látszik, hogy titeket is nagyon érdekel, hogy mi van vele..Csak úgy mondom: nem folyna a csapból, ha nem néznétek utána, és akkor semmi információtok nem lenne róla (egy két cikk cím semmit nem számít, ha csak el nem olvassátok), és tudjátok mit szoktak mondani: az utálathoz a legközelebb a szeretet el, amit itt most nem szó szerint kell érteni!

Amúgy meg nehogy azt higgyétek, hogy a Belieberek "leragadnak" Justinnál, én is ugyanúgy példaképemnek tartom Michael Jacksont, a Queent, Madonnát és még sorolhatnám, de ettől függetlenül nem fogom letagadni, hogy szeretem Justint, csak a TI DRÁGA KEDVETEKÉRT, mert hogy szeretni valakit és annak a valakinek a dalait, aki szimpatikus, tehetséges, helyes, már "nem menő", csak mert kivételesen Justin Biebernek hívják! Aki pedig közületek, drága utálók, Való Világot néz, és ide utálkozó üzeneteket ír, egy 'GYEREKHEZ', aki csak az álmát éli, az szerintem bújjon el szégyenében, mert az egy olyan színvonaltalan műsor, hogy ATTÓL KELLENE HÁNYNI!

Teljes mértékben igazad van abban amit írtál teljesen úgy gondolkodok én is mint te . Jó ,hogy végre már megmondta valaki az igazat .Én már ezt annyiszor próbáltam megérteni valakivel
2011. november 25. 16:12 #133
darázs zsolt
darázs zsolt
visszatérő vendég
Hozzászólás: 207
Azonosító: 72555
imádom ezt a számot,srácot!darázs bogii
2011. november 25. 17:33 #134
Peace_Devil boy
Peace_Devil boy