Starity

Fekete-fehér klippel jelentkezett Bieber

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 23. 18:19 #41
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Hát .. a Mistletoe jobban tetszik. : D
2011. november 23. 18:20 #42
realstars
realstars
visszatérő vendég

StátuszThe greatest you'll ever learn is just to love, and be loved in return.
Hozzászólás: 113
Csatolások: 0
Azonosító: 162418
Szerintem most hagyja abba az, aki azt mondja Justinra, hogy tehetségtelen, ugyanis mindent lehet rá mondani, csak ezt nem! Eddig soha nem keltem ki magamból, de az már megér egy misét, hogy egy olyan fiúra mondtok dolgokat, akit nem is ismertek, fogalmatok sincs róla, hogy milyen elszántság van benne, és hogy mennyit küzdött azért, hogy ott legyen, ahol van! Már megbocsássatok, ahogy Ti fogalmaztatok itt, miszerint "minőségi zenét szolgáltató csapat, mint a Boys II Men", igen, akkor gondolom azt is tudod, hogy ÉRTENEK A ZENÉHEZ...tudják mi az, hogy tehetség. Megsúgnám, hogy nem csak itt dolgoztak együtt Bieberrel, hanem a világkörüli turnéjára is ők kísérték el. Most őszintén, melyikőtök játszik NÉGY HANGSZEREN, amiken mellesleg magától tanult meg? Hmm..hány évesen is, körülbelül 3-4??!!! Olyan abszolút hallása van, hogy azt ti el nem tudnátok képzelni, sőt, valószínűleg arról sincs fogalmatok, hogy mi az...Nyugodtan engedjétek el a fületek mellett ezeket a dolgokat, de egyikőtök se hazudjon magának, az az igazság, hogy ha én látok egy SP-ről szóló cikket, figyelembe sem veszem, mert hogy is fejezzem ki magam..khm..nem szeretem. Aki szereti, azt pedig békén hagyom, és nem cseszegetem (mert ti azt csináljátok, kedves "utálók"). Valamint undorom sincs nagyon, hogy megnézzek bármit is, ami róla szól..azt gondolnám, hogy mindenki így vélekedik, de úgy látszik, hogy titeket is nagyon érdekel, hogy mi van vele..Csak úgy mondom: nem folyna a csapból, ha nem néznétek utána, és akkor semmi információtok nem lenne róla (egy két cikk cím semmit nem számít, ha csak el nem olvassátok), és tudjátok mit szoktak mondani: az utálathoz a legközelebb a szeretet el, amit itt most nem szó szerint kell érteni!

Amúgy meg nehogy azt higgyétek, hogy a Belieberek "leragadnak" Justinnál, én is ugyanúgy példaképemnek tartom Michael Jacksont, a Queent, Madonnát és még sorolhatnám, de ettől függetlenül nem fogom letagadni, hogy szeretem Justint, csak a TI DRÁGA KEDVETEKÉRT, mert hogy szeretni valakit és annak a valakinek a dalait, aki szimpatikus, tehetséges, helyes, már "nem menő", csak mert kivételesen Justin Biebernek hívják! Aki pedig közületek, drága utálók, Való Világot néz, és ide utálkozó üzeneteket ír, egy 'GYEREKHEZ', aki csak az álmát éli, az szerintem bújjon el szégyenében, mert az egy olyan színvonaltalan műsor, hogy ATTÓL KELLENE HÁNYNI!

Na cső. Kösz, ha végig olvastad xĐ
1 felhasználónak tetszik: Rekahhh
2011. november 23. 18:21 #43
- törölt felhasználó -    
Végül is, nem olyan szőrnyű, mint gondoltam..=3
2011. november 23. 18:21 #44
realstars
realstars
visszatérő vendég

@Nina Dobrev Fan Köszi a figyelmességet.
2011. november 23. 18:22 #45
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
realstars teljesen igazad van! wink.gif én ugyan nem rajongok Bieberért, de nem mondom rá hogy tehetségtelen és szar hangja van, mert ez nem igaz.
2011. november 23. 18:24 #46
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Úristen... csak ennyit lehet rá mondani -.-
1 felhasználónak tetszik: Sugarbabes
2011. november 23. 18:27 #47
realstars
realstars
visszatérő vendég

Meisan <3 látom, te intelligens vagy, és ezzel beloptad magad a szívembe biggrin.gif
2011. november 23. 18:30 #48
- törölt felhasználó -    
Ez ugyan úgy szörnyű lett mint a többi. mellow.gif
2011. november 23. 18:32 #49
realstars
realstars
visszatérő vendég

Zsófi765 haha, besírtam a kommentedtől...igen, biztos, ha te mondod, valószínűleg az az oka a fekete-fehér képnek, hogy művészi klipet akartak csinálni...
2011. november 23. 18:33 #50
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1159
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
Na, méghogy cserben hagyja a hangja. rohog.gif Egész jó szerintem, de a Mistletoe jobban sikerült. biggrin.gif thumbsup.gif
2011. november 23. 18:33 #51
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
Hozzászólás: 2615
Azonosító: 139671
realstars egyetértek biggrin.gif
2011. november 23. 18:35 #52
realstars
realstars
visszatérő vendég

@iloveu2 IloveYou biggrin.gif
2011. november 23. 18:36 #53
Selly fan
Selly fan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 137
Azonosító: 155261
Nem tudom hogy azok tehetségesebbek JB-nél akik azt mondják tehetségtelen...mert biztos hogy nem-.- ha unatkoznak szóljanak le más sztárt de ne olyat aki tehetséges <3 smileeee.gif)am. szerintem nagyon jóó lett <3
2011. november 23. 18:38 #54
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
mondhat rám akárki akármit a véleményem után,de én szeretem ezt a dalt. pardon.gif
ahogy őt is,újra.eddig se utáltam annyira,de valahogy véglegesen megutálni soha nem tudom.a dal nekem tetszik,ahogy a klip is.heart.gif
ez van,a három éves fanságom ezek szerint még mindig nem múlt el rohog.gif
ezért engem lehet leszólni,nem különösebben érdekel.a véleményemet megírtam róla hozzá az adatlapjához,akit érdekel,az elolvashatja miért szeretem őt smileeee.gif
2011. november 23. 18:38 #55
CoolDoogg
CoolDoogg
új tag

StátuszFuck Da Police :]
Hozzászólás: 50
Azonosító: 152923
Norah
Teljes mértékben egyetértek :/
Azt hittem rosszul látok..
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. november 23. 18:41 #56
realstars
realstars
visszatérő vendég

@An_d_a örülök, hogy te is hasonló véleményen vagy, mint én a pár kommentel ezelőtti véleményemben. De ne kérj elnézést, meg ne mondj olyanokat, hogy "mondhat bárki amit akar" nem, nem mondhat! Ez a TE véleményed, és bizony TE vélekedsz jól wink.gif
2011. november 23. 18:42 #57
trina
trina
heart attack.
Hozzászólás: 2325
Azonosító: 130399
ez az egyik kedvenc számom a karácsonyi albumáról. szerintem jó klip lett, bár színesbe lehet hogy jobb lenne smileeee.gif
2011. november 23. 18:42 #58
barli
barli

StátuszSUMMER!:) (L)
Hozzászólás: 609
Csatolások: 63
Azonosító: 142944
jó lett! bieber már megint a kedvenceim közé tartozik smileeee.gifés még egy megjegyzés én a rövid haját sokkal jobban szeretem! <3
2011. november 23. 18:43 #59
- törölt felhasználó -    
Idézet (realstars @ 2011.11.23. 18:20)
Szerintem most hagyja abba az, aki azt mondja Justinra, hogy tehetségtelen, ugyanis mindent lehet rá mondani, csak ezt nem! Eddig soha nem keltem ki magamból, de az már megér egy misét, hogy egy olyan fiúra mondtok dolgokat, akit nem is ismertek, fogalmatok sincs róla, hogy milyen elszántság van benne, és hogy mennyit küzdött azért, hogy ott legyen, ahol van! Már megbocsássatok, ahogy Ti fogalmaztatok itt, miszerint "minőségi zenét szolgáltató csapat, mint a Boys II Men", igen, akkor gondolom azt is tudod, hogy ÉRTENEK A ZENÉHEZ...tudják mi az, hogy tehetség. Megsúgnám, hogy nem csak itt dolgoztak együtt Bieberrel, hanem a világkörüli turnéjára is ők kísérték el. Most őszintén, melyikőtök játszik NÉGY HANGSZEREN, amiken mellesleg magától tanult meg? Hmm..hány évesen is, körülbelül 3-4??!!! Olyan abszolút hallása van, hogy azt ti el nem tudnátok képzelni, sőt, valószínűleg arról sincs fogalmatok, hogy mi az...Nyugodtan engedjétek el a fületek mellett ezeket a dolgokat, de egyikőtök se hazudjon magának, az az igazság, hogy ha én látok egy SP-ről szóló cikket, figyelembe sem veszem, mert hogy is fejezzem ki magam..khm..nem szeretem. Aki szereti, azt pedig békén hagyom, és nem cseszegetem (mert ti azt csináljátok, kedves "utálók"). Valamint undorom sincs nagyon, hogy megnézzek bármit is, ami róla szól..azt gondolnám, hogy mindenki így vélekedik, de úgy látszik, hogy titeket is nagyon érdekel, hogy mi van vele..Csak úgy mondom: nem folyna a csapból, ha nem néznétek utána, és akkor semmi információtok nem lenne róla (egy két cikk cím semmit nem számít, ha csak el nem olvassátok), és tudjátok mit szoktak mondani: az utálathoz a legközelebb a szeretet el, amit itt most nem szó szerint kell érteni!

Amúgy meg nehogy azt higgyétek, hogy a Belieberek "leragadnak" Justinnál, én is ugyanúgy példaképemnek tartom Michael Jacksont, a Queent, Madonnát és még sorolhatnám, de ettől függetlenül nem fogom letagadni, hogy szeretem Justint, csak a TI DRÁGA KEDVETEKÉRT, mert hogy szeretni valakit és annak a valakinek a dalait, aki szimpatikus, tehetséges, helyes, már "nem menő", csak mert kivételesen Justin Biebernek hívják! Aki pedig közületek, drága utálók, Való Világot néz, és ide utálkozó üzeneteket ír, egy 'GYEREKHEZ', aki csak az álmát éli, az szerintem bújjon el szégyenében, mert az egy olyan színvonaltalan műsor, hogy ATTÓL KELLENE HÁNYNI!

Na cső. Kösz, ha végig olvastad xĐ

Már ne is haragudj, de nem értem, mit nem tudtok ti "belieber"ek azon felfogni, hogy a negatív vélemény is vélemény. Ha ez nektek derrogál, lehet rajta pampogni, de attól még ugyanúgy elfogom mondani, hogy szerintem Justin igenis tehetségtelen. Az egy dolog, hogy a hangja tiszta a videókban, de ez is csak az ügyes hangteknikus emberek műve, a koncerteken pedig a playback névre hallgató csodaszeré. És senki nem mondta, hogy ne szeressed biebert, szeressed, nem hat meg senkit, csak ne próbáld más emberekre ráeröltetni, mert úgysem érsz el vele semmit.
2 felhasználónak tetszik: riri17, Grace Benning
2011. november 23. 18:44 #60
Bella00
Bella00
visszatérő vendég

Státusz....
Hozzászólás: 138
Azonosító: 156076
realstars teljesen igazad van smileeee.gif
Imádom ezt a számot és a klippet <3