Fekete-fehér klippel jelentkezett Bieber
2011. november 23. 18:20
|
|
realstarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 162418 offline
|
Szerintem most hagyja abba az, aki azt mondja Justinra, hogy tehetségtelen, ugyanis mindent lehet rá mondani, csak ezt nem! Eddig soha nem keltem ki magamból, de az már megér egy misét, hogy egy olyan fiúra mondtok dolgokat, akit nem is ismertek, fogalmatok sincs róla, hogy milyen elszántság van benne, és hogy mennyit küzdött azért, hogy ott legyen, ahol van! Már megbocsássatok, ahogy Ti fogalmaztatok itt, miszerint "minőségi zenét szolgáltató csapat, mint a Boys II Men", igen, akkor gondolom azt is tudod, hogy ÉRTENEK A ZENÉHEZ...tudják mi az, hogy tehetség. Megsúgnám, hogy nem csak itt dolgoztak együtt Bieberrel, hanem a világkörüli turnéjára is ők kísérték el. Most őszintén, melyikőtök játszik NÉGY HANGSZEREN, amiken mellesleg magától tanult meg? Hmm..hány évesen is, körülbelül 3-4??!!! Olyan abszolút hallása van, hogy azt ti el nem tudnátok képzelni, sőt, valószínűleg arról sincs fogalmatok, hogy mi az...Nyugodtan engedjétek el a fületek mellett ezeket a dolgokat, de egyikőtök se hazudjon magának, az az igazság, hogy ha én látok egy SP-ről szóló cikket, figyelembe sem veszem, mert hogy is fejezzem ki magam..khm..nem szeretem. Aki szereti, azt pedig békén hagyom, és nem cseszegetem (mert ti azt csináljátok, kedves "utálók"). Valamint undorom sincs nagyon, hogy megnézzek bármit is, ami róla szól..azt gondolnám, hogy mindenki így vélekedik, de úgy látszik, hogy titeket is nagyon érdekel, hogy mi van vele..Csak úgy mondom: nem folyna a csapból, ha nem néznétek utána, és akkor semmi információtok nem lenne róla (egy két cikk cím semmit nem számít, ha csak el nem olvassátok), és tudjátok mit szoktak mondani: az utálathoz a legközelebb a szeretet el, amit itt most nem szó szerint kell érteni!
Amúgy meg nehogy azt higgyétek, hogy a Belieberek "leragadnak" Justinnál, én is ugyanúgy példaképemnek tartom Michael Jacksont, a Queent, Madonnát és még sorolhatnám, de ettől függetlenül nem fogom letagadni, hogy szeretem Justint, csak a TI DRÁGA KEDVETEKÉRT, mert hogy szeretni valakit és annak a valakinek a dalait, aki szimpatikus, tehetséges, helyes, már "nem menő", csak mert kivételesen Justin Biebernek hívják! Aki pedig közületek, drága utálók, Való Világot néz, és ide utálkozó üzeneteket ír, egy 'GYEREKHEZ', aki csak az álmát éli, az szerintem bújjon el szégyenében, mert az egy olyan színvonaltalan műsor, hogy ATTÓL KELLENE HÁNYNI!
Na cső. Kösz, ha végig olvastad xĐ
Amúgy meg nehogy azt higgyétek, hogy a Belieberek "leragadnak" Justinnál, én is ugyanúgy példaképemnek tartom Michael Jacksont, a Queent, Madonnát és még sorolhatnám, de ettől függetlenül nem fogom letagadni, hogy szeretem Justint, csak a TI DRÁGA KEDVETEKÉRT, mert hogy szeretni valakit és annak a valakinek a dalait, aki szimpatikus, tehetséges, helyes, már "nem menő", csak mert kivételesen Justin Biebernek hívják! Aki pedig közületek, drága utálók, Való Világot néz, és ide utálkozó üzeneteket ír, egy 'GYEREKHEZ', aki csak az álmát éli, az szerintem bújjon el szégyenében, mert az egy olyan színvonaltalan műsor, hogy ATTÓL KELLENE HÁNYNI!
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. november 23. 18:24
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Úristen... csak ennyit lehet rá mondani -.-
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2011. november 23. 18:32
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 162418 offline
|
Zsófi765 haha, besírtam a kommentedtől...igen, biztos, ha te mondod, valószínűleg az az oka a fekete-fehér képnek, hogy művészi klipet akartak csinálni...
2011. november 23. 18:33
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Na, méghogy cserben hagyja a hangja.
Egész jó szerintem, de a Mistletoe jobban sikerült.
2011. november 23. 18:36
|
Selly fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 155261 offline
|
Nem tudom hogy azok tehetségesebbek JB-nél akik azt mondják tehetségtelen...mert biztos hogy nem-.- ha unatkoznak szóljanak le más sztárt de ne olyat aki tehetséges <3
)am. szerintem nagyon jóó lett <3
2011. november 23. 18:38
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
mondhat rám akárki akármit a véleményem után,de én szeretem ezt a dalt. 
ahogy őt is,újra.eddig se utáltam annyira,de valahogy véglegesen megutálni soha nem tudom.a dal nekem tetszik,ahogy a klip is.
ez van,a három éves fanságom ezek szerint még mindig nem múlt el
ezért engem lehet leszólni,nem különösebben érdekel.a véleményemet megírtam róla hozzá az adatlapjához,akit érdekel,az elolvashatja miért szeretem őt
ahogy őt is,újra.eddig se utáltam annyira,de valahogy véglegesen megutálni soha nem tudom.a dal nekem tetszik,ahogy a klip is.
ez van,a három éves fanságom ezek szerint még mindig nem múlt el
ezért engem lehet leszólni,nem különösebben érdekel.a véleményemet megírtam róla hozzá az adatlapjához,akit érdekel,az elolvashatja miért szeretem őt
2011. november 23. 18:41
|
|
|
@An_d_a örülök, hogy te is hasonló véleményen vagy, mint én a pár kommentel ezelőtti véleményemben. De ne kérj elnézést, meg ne mondj olyanokat, hogy "mondhat bárki amit akar" nem, nem mondhat! Ez a TE véleményed, és bizony TE vélekedsz jól
2011. november 23. 18:43
Idézet (realstars @ 2011.11.23. 18:20)
Szerintem most hagyja abba az, aki azt mondja Justinra, hogy tehetségtelen, ugyanis mindent lehet rá mondani, csak ezt nem! Eddig soha nem keltem ki magamból, de az már megér egy misét, hogy egy olyan fiúra mondtok dolgokat, akit nem is ismertek, fogalmatok sincs róla, hogy milyen elszántság van benne, és hogy mennyit küzdött azért, hogy ott legyen, ahol van! Már megbocsássatok, ahogy Ti fogalmaztatok itt, miszerint "minőségi zenét szolgáltató csapat, mint a Boys II Men", igen, akkor gondolom azt is tudod, hogy ÉRTENEK A ZENÉHEZ...tudják mi az, hogy tehetség. Megsúgnám, hogy nem csak itt dolgoztak együtt Bieberrel, hanem a világkörüli turnéjára is ők kísérték el. Most őszintén, melyikőtök játszik NÉGY HANGSZEREN, amiken mellesleg magától tanult meg? Hmm..hány évesen is, körülbelül 3-4??!!! Olyan abszolút hallása van, hogy azt ti el nem tudnátok képzelni, sőt, valószínűleg arról sincs fogalmatok, hogy mi az...Nyugodtan engedjétek el a fületek mellett ezeket a dolgokat, de egyikőtök se hazudjon magának, az az igazság, hogy ha én látok egy SP-ről szóló cikket, figyelembe sem veszem, mert hogy is fejezzem ki magam..khm..nem szeretem. Aki szereti, azt pedig békén hagyom, és nem cseszegetem (mert ti azt csináljátok, kedves "utálók"). Valamint undorom sincs nagyon, hogy megnézzek bármit is, ami róla szól..azt gondolnám, hogy mindenki így vélekedik, de úgy látszik, hogy titeket is nagyon érdekel, hogy mi van vele..Csak úgy mondom: nem folyna a csapból, ha nem néznétek utána, és akkor semmi információtok nem lenne róla (egy két cikk cím semmit nem számít, ha csak el nem olvassátok), és tudjátok mit szoktak mondani: az utálathoz a legközelebb a szeretet el, amit itt most nem szó szerint kell érteni!
Már ne is haragudj, de nem értem, mit nem tudtok ti "belieber"ek azon felfogni, hogy a negatív vélemény is vélemény. Ha ez nektek derrogál, lehet rajta pampogni, de attól még ugyanúgy elfogom mondani, hogy szerintem Justin igenis tehetségtelen. Az egy dolog, hogy a hangja tiszta a videókban, de ez is csak az ügyes hangteknikus emberek műve, a koncerteken pedig a playback névre hallgató csodaszeré. És senki nem mondta, hogy ne szeressed biebert, szeressed, nem hat meg senkit, csak ne próbáld más emberekre ráeröltetni, mert úgysem érsz el vele semmit.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.