Eva Longoria ismét étterme miatt került bajba, ezúttal ugyanis egy balszerencsés vendég perelte be a népszerű sorozatsztárt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beperelték a született feleséget
2011. november 23. 16:52
2011. november 23. 17:15
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Komoly, hogy azért perelte be az a nő, mert elcsúszott a padlón? Erre már nem is tudok mit mondani..
2011. november 23. 17:34
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
úr isten... akkor én most elesek az iskolában, és beperelem őket. IQ 0...
2011. november 23. 18:48
ez hülyeség ennyi erővel amikor a tesóm 9 évesen elesett a suliban és agyrázkódást kapott a szüleim beperelhették volna sulit ahova járt de ők nem hülyék én egyetértek veled vikcsu inkább örüljön hogy ott kajálhasson mint hogy bepereli mert elesett nagyon béna és beképzelt alak lehet ja és szerintem az is lehet hogy csak egyszerűen utálja eva longoriát ezért megjátszotta... :/
2011. november 23. 19:08
|
|
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline
|
WTF?Ezek csak pénzt akartak ezzel kaszálni higgyétek el nekem.
2011. november 23. 19:36
mii? mert elesett? hát arról nem Eva tehet... ezért perelni?!
2011. november 23. 20:21
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Sokan nem értitek az ádáz, gonosz nő perlési indokát.
1. Szükséges: pumpás Pronto, tiszta csempe és egy rongy. Ha ezzel vikszolod fel a csempét, az ugyan csillogni-villogni fog, ám egy ingyen korcsolyapályaként is fog üzemelni. Ha Eva éttermében valami hasonló miatt csúszott el a vendég, akkor azért a tulajdonos felel, ergo: perlés.
2. Amerika az álmok hazája. Ott mindent lehet. A bűnözőt sörétessel várni, perelni, amiért a mikrohullámú használati útmutatásában nem jelezték, macskát nem ajánlatos benne szárítani, és ezt is.
És erős a gyanúm, hogy a vendég simán besöpri azt a pénzdíjat, a bírák neki fognak igazat adni. Mert ez a U.S.A.
1. Szükséges: pumpás Pronto, tiszta csempe és egy rongy. Ha ezzel vikszolod fel a csempét, az ugyan csillogni-villogni fog, ám egy ingyen korcsolyapályaként is fog üzemelni. Ha Eva éttermében valami hasonló miatt csúszott el a vendég, akkor azért a tulajdonos felel, ergo: perlés.
2. Amerika az álmok hazája. Ott mindent lehet. A bűnözőt sörétessel várni, perelni, amiért a mikrohullámú használati útmutatásában nem jelezték, macskát nem ajánlatos benne szárítani, és ezt is.
És erős a gyanúm, hogy a vendég simán besöpri azt a pénzdíjat, a bírák neki fognak igazat adni. Mert ez a U.S.A.
2011. november 23. 20:39
A vendégnek mindig igaza van...
Ezt megtanultam 5 és fél év alatt míg büfében dolgoztam, ezért kap igazat az a liba majd...
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: