Ez egy jó kérdés! Személy szerint én Anastaciáról tudok mondani "egy-két" dolgot ezzel kapcsolatban, mivel őt már elég jól megismertem e téren az évek folyamán.
Rengeteg rajongói találkával kapcsolatos videókat láttam vele, és valami hihetetlen, hogy mennyire aranyos az emberekkel! Igenis törődik velünk, azaz a rajongóival. Mindig van néhány kedves mondata az ilyen emberekhez, rajongókhoz, akiken látja, hogy tényleg mennyire szeretik, és nem feltétlenül csak amiatt, hogy bejuthattak hozzá, és aláírt nekik 1-1 képet, hanem alapjába véve imádják őt, érdeklődnek iránta, és törődnek vele. Neki ez rettenetesen sokat jelent. Ezt onnan tudom, hogy ezeket sokszor kifejtette már szóban, illetve írásban, blogüzenetekben. Végtelenül hálás nekünk mindazért, mert kitartottunk mellette akkor is, amikor épp nem volt a topon, és azért, mert feltétel nélkül szeretjük őt. Részben ez a szeretet tölti meg a szívét - ezt szó szerint írta nekünk, nem is olyan régen.
Én hiszek abban, hogy nem játssza meg magát, de miért is tenné? Ha nem lenne kíváncsi ránk, egyszerűen átnézne rajtunk a fellépésein, simán énekelne egyet-kettőt, nem kommunikálna velünk, és abszolúte nem írna nekünk semmit. De neki ez fontos, hogy megossza velünk mindazt, amiket átél, amik történnek vele. A fellépéseken képes percekig mesélni bármiről, és érdeklődni tőlünk akármiről, ami éppen eszébe jut. Ilyenkor látszik a legjobban, hogy csupa szeretet van benne, és mennyire hálás nekünk a szeretetünkért. Csak úgy ragyog ilyenkor, amikor közöttünk van. Tudom, hiszen láttam nem is egyszer! Még élőben is volt szerencsém hozzá! Teljes szívéből képes mesélni nekünk, érdeklődni irántunk, és megnyilvánulni előttünk. Nagyon közvetlen, barátságos, és szívesen elbeszélget bárkivel, aki őszintén odamegy hozzá, és megnyilvánul felé. Szóval, most így "hirtelen", én "csak" ennyit tudok ehhez az egészhez hozzászólni Anastaciával kapcsolatban!