Idézet(RoseAnn @ 2008. August 23. - 21:38)
Nah de a sztárok pont ezért sztárok, hogy a rajongóikat "szórakoztassák" szal inkább örülniük kéne, nem elüldözni õket...
Igen, de csak a filmeken, koncerteken, tévémûsorokban. Nem kötelességük a magánéletükben is az alapvetõ udvariassági elõírások kielégítésén túl rendelkezésre állniuk. Persze akinek van esze, az kedves az õt imádókkal. (Bár néha az sem szükséges, ha valaki elég érdekes személyiség, akkor a legnagyobb tahóságát is elnézik. Egy ideig.)
Idézet(Klau0604 @ 2008. August 23. - 22:17)
És az se biztos, hogy egy sztár a pénzért csinálja, mert pl akinek már annyi pénze van, mint a tenger és az unokáinak se kell már dolgozni azok mégis folytatják és filmeznek vagy új albumot csinálnak stb. ezzel is azt mutatva, hogy nem hagyják cserben a rajongóikat. Ennyi a véleményem...
Szerintem nem a rajongóik jóléte forog ilyenkor a szemük elõtt, hanem pusztán az, hogy szeretik a szakmájukat, és mondjuk fél év láblógatás után alig várják, hogy visszatérhessenek az iparba.
Idézet(ZTM @ 2008. August 23. - 22:29)
Lehet, hogy ebben is van valami, de azért én kíváncsi lennék, hogy melyik sztár csinálna úgy filmet vagy adna úgy ki albumot (kizárólag a rajongók kedvéért!), hogy egy centet nem kap érte. Hát ma már abból üzletet csinálnak, hogy melyik magazin fotózhassa le elõször az újszülött gyermeküket... (amit én egyenesen undorítónak tartok).
Egyesek néhanapján bevállalnak egy-egy ingyenes/baromira alulfizetett szerepet. A poén, a PR, a rajongók, ez, az, amaz kedvéért.
A babaképek körüli hisztéria egyre durvább és eszementebb (mellesleg sokkal érdekesebb egy három-négy hónapos csöppség, mint egy kéthetes, de egyedül Tom Cruise várt ennyi ideig), viszont van benne ráció: a paparazzik így is, úgy is addig kergetik a szülõket, amíg le nem tudják fotózni a gyereket. Így jobban járnak, egyetlen fotósorozattal több hónapos nyugalmat vásárolnak maguknak, és máris biztosítva van a gyerek esetleges Harvardi tandíja. (Én sem bánnám, ha öt csecsemõkori képem árából most lakást tudnék vásárolni. :-)) Persze ha három sportkocsit vesznek belõle a tisztelt szülõk, akkor nem különben azoknál, mint akik a kocsmába hordják a pénzt.
A másik út a teljes hírzárlat, a gyerek elrejtése, a visszavonult, nyugis élet - Christian Bale ezt választotta, de ma már ugyanúgy kergetik õt is, mint azokat, akik rögtön az elején megmutatták a sarjukat.