Megérintette a sztárokat a klinikán tett látogatás
2011. november 23. 18:15
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
2011. november 23. 18:16
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Egyesektöl nem vártam de szép tőlük
2011. november 23. 18:19
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
Ez nagyon kedves tőlük
2011. november 23. 18:23
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Én személy szerint nem szeretem nézni a beteg gyerekeket , mert kellemetlenül érzem magam , és öö .. hát .. elérzékenyülök. : $$$
De amúgy nagyon kedves volt tőlük.^^ *-*
De amúgy nagyon kedves volt tőlük.^^ *-*
2011. november 23. 18:26
Ez egy nagyon szép kezdeményezés!!Aki teheti, tényleg megereszthetne egy hívást!!!Saját tapasztalatból (a húgom daganatos volt) mondom, hogy tényleg számít minden egyes telefon!!!
2011. november 23. 18:58
Egyszer én is elszeretnék menni egy ilyenre. Ha beteg gyerekeket látok, mindig szomorú leszek.
Kedves volt tőlük, hogy segítettek.
2011. november 23. 19:01
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
Jobban megéri ezt a számot hívni, mint az X-faktorét vagy VV-ét. Itt nem lopnak meg és nyugdt szívvel gondolhatsz arra hogy segítettél valakinek/valakiknek. Ez az egyetlen műsor amit nézni fogok a VIVA-n
2011. november 23. 19:27
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Idézet (corny4 @ 2011.11.23. 16:03)
nahát kedves gesztus vagy nem. az mert végül is segítenek nekik - pénzel támogatják, de ez is csak a sztárok részéről egy újabb reklám fogás, mármint hogy elmentek.
én pont ott voltam - kisebb gondok miatt - a klinikán amikor ott voltak és hát nem látszott ( pont sp-n) h megviselte őket oly ANNYIRA.
és nekem elhihetitek , mert köbö semmi érzelmet nem láttam rajtuk. jó , valakin látni lehet hogy mennyire szíves viseli a gyereket sorsát, de hogy SP-n..
na meg , hogy megviselte SP-t a kórházba töltött órák. na őt viselte meg?! nem inkább a gyerekek vannak megviselve, a sok xartól amit beléjük nyomjak.
mi sem tudhatjuk hogy milyen rossz lehet nekik. De biztos hogy a beteg gyerekek megvannak viselve, és nem SP...
én pont ott voltam - kisebb gondok miatt - a klinikán amikor ott voltak és hát nem látszott ( pont sp-n) h megviselte őket oly ANNYIRA.
és nekem elhihetitek , mert köbö semmi érzelmet nem láttam rajtuk. jó , valakin látni lehet hogy mennyire szíves viseli a gyereket sorsát, de hogy SP-n..
na meg , hogy megviselte SP-t a kórházba töltött órák. na őt viselte meg?! nem inkább a gyerekek vannak megviselve, a sok xartól amit beléjük nyomjak.
mi sem tudhatjuk hogy milyen rossz lehet nekik. De biztos hogy a beteg gyerekek megvannak viselve, és nem SP...
Nem tudom te mit láttál, de amikor hozzánk jöttek akkor konkrétan SP úgy nézett ki, hogy majdnem befektettük egy ágyba pihenni, mert olyan szürke volt.
Én megmondom őszintén nem kedvelem őket túlzottan, de ez nem róluk szól. Ez a gyerekekről szól, akiknek ez segítség. És már az is sokat számít ha valaki a nevét adja ehhez, az már másodlagos, hogy sokuk inkább csak a folyóson álldogált.
De megmondom őszintén, ezt is megértem. A gyermekonkológia kemény hely, semmi fura nincs abban, ha valaki nem bírja a közeget.
2011. november 23. 20:06
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
nagyon kedves tőlük, hogy minden évben így segítenek ;D
nagyon sajnálom ezeket a gyerekeket :| nagyon rossz lehet nekik ilyen sok időt a kórházban, betegen eltölteni
sajnos én is tudom milyen kórházban lenni, szval ezért is nagyon sajnálom őket
nagyon sajnálom ezeket a gyerekeket :| nagyon rossz lehet nekik ilyen sok időt a kórházban, betegen eltölteni
sajnos én is tudom milyen kórházban lenni, szval ezért is nagyon sajnálom őket
2011. november 23. 21:35
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Amúgy szerintem olyan kamu az egész, látszik a...minek is hívják őket:"sztárokon", hogy nem őszintén csinálják az egészet, és kb. letojják magasról h mi van a beteg gyerekekkel, csak ők jó színben tűnjenek fel a birkaarcú nép előtt
2011. november 23. 23:38
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Iszak Eszter számomra horror kategória. A témához is hozzászólva, hiába reklám , hisz minden évben dal is készül, DE sok kicsi örül ezeknek a sztárocskáknak. Zárt közegben pláne nagy élmény lehet.
2011. november 24. 16:21
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Már megint kezdődik.SP,Fluor,Fluor ,SP!!!Ne legyetek már ennyire éretlenek. És ha a reklám miatt mentek? A Teleton nagyon sokat segít.Ez annak a promo kezdése.Ha pl. nem tini kedvenc menne, hanem Gyuri bácsi és Klári néni akkor a gyerekek csak néztek volna :-Ezek kik? Ők a mai celebeket ismerik .Velük lehet örömet okozni a szürke mindennapokban.A plüssállatoknak inkább a kicsik örülnek.Legalább ilyenkor tegyétek félre az unszimpátiátokat.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: