Az énekesnő születendő gyermeke kedvéért sem hajlandó lemondani a magassarkúról – derült ki a US Weeklynek adott interjújából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Simpson hiúsága fontosabb a baba egészségénél
2011. november 23. 11:58
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. november 23. 12:07
Egyet értek ToTo-val de azért szerintem elég furcsa...
2011. november 23. 14:06
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Ambivalens véleményem van. Elvileg a gerincnek is ártalmas, főleg úgy, hogy plusz terhet is cipelnie kell, a babát. Na meg az elesés veszélye. De attól függetlenül még nem veszélyezteti a baba egészségét közvetlenül. Viszont sok egészségtelen dolgot eszik, ami már okozhat bajokat. Végül is, nekem mindegy, nem az én gyerekem hordja ki. Nem tudom, hogy érezné magát, ha esetleg egy fogyatékos kisbabát szülne, csak azért, mert 9 hónapra nem tudta kontrollálni a hülyeségeit.
2011. november 23. 14:14
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Ha komolyan gondolta ezt az egészet, akkor semmi anyatigris ösztön nem ugrott elő neki? Már bocs, de ha a gyerekemmel lennék várandós, akkor foggal-körömmel védeném, hogy egészséges legyen... Az ilyen nőket nem értem..
2011. november 23. 15:51
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
yay, ez csak egy sz@r poén volt tőle! A babának meg nem árt, max ha elesik! Érje csak el a 8-9. hónapot, úgy fogja magáról letépni a magassarkút, olyan derék meg hátfájása lesz.
2011. november 23. 15:56
az azért durva hogy a megjelenése fontosab mint a baba élete. mien emberek vannak manapság?:
2011. november 23. 16:03
biztos nem gondolta komolyan... meg nem hiszem, hogy 8 hónapos terhesen is úgy gondolná, hogy 10 centis magassarkút fog felvenni..
2011. november 23. 16:17
Nincs esze az egyszer biztos, én se hordanék terhesen magassarkút attól félnék h elesek, és azzal csak a babának ártanék.
2011. november 23. 16:20
Ebből is látszik hogy mennyire nem való anyának... Nyilván az orvos nem azért mondta hogy járjon laposban, mert neki az tetszik jobban.
2011. november 23. 16:36
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Ezt a nőt én mindig is egy utálatos, komplett idiótának tartottam, és mint kiderült, nem véletlenül.
Egy jóravaló anya, tehát a nők 90%-a vehemensen kerüli az olyan tevékenységet, viseletet, amely árthat a születendő magzatnak. Nyilvánvaló, hogy Lady Simpson fényévekre áll az ideális anya képétől.
Egy jóravaló anya, tehát a nők 90%-a vehemensen kerüli az olyan tevékenységet, viseletet, amely árthat a születendő magzatnak. Nyilvánvaló, hogy Lady Simpson fényévekre áll az ideális anya képétől.
2011. november 23. 16:44
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Teljesen mint Victoria Beckham. Ebben az egész sztoriban én csak a babát sajnálom. Nem igaz, hogy nem tudja felfogni, hogy árthat neki. De (szerintem) nem lesz belőle jó anya, ha jobban érdekli a divat, mint a saját gyermeke.
És ha csak viccelt az interjúban, akkor a véleményem sztorno.
És ha csak viccelt az interjúban, akkor a véleményem sztorno.
2011. november 23. 17:06
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
gratulálok.. -.-"
2011. november 23. 19:00
Nem tudom, hogy komolyan gondolta e, de...Milyen szemét emberek vannak!
2011. november 23. 19:42
Ha komolyan gondolta, akkor nagyon hülye -.-'
Ha meg baja lesz a gyereknek, majd viheti ide-oda orvoshoz... -.-'
Remélem, csak viccelt.
Ha meg baja lesz a gyereknek, majd viheti ide-oda orvoshoz... -.-'
Remélem, csak viccelt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: