De mióta létezik Rtl2?
Új műsorral várja vissza Stohlt az RTL Klub
2011. november 23. 15:58
ez azért már durva! mégjobban leakarja magát égetni az RTL-klubb ezzel?
2011. november 23. 16:06
Már van RTL2 v csak most fog indulni?? Sthol-t pedig amúgy se szerettem örültem volna ha pihentetik v elfelejtik.
2011. november 23. 16:28
|
|
maszat901új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.12. Hozzászólás: 57 Csatolások: 31 Azonosító: 162013 offline
|
Ezeket találtam az rtl2-ről.
Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója már tavasszal arról beszélt, hogy a cég szeretne egy újabb általános szórakoztató csatornát indítani a magyar piacon. Ennek újabb lépcsőfoka lehet most az rtl2.hu domain lefoglalása, ami azt jelzi, hogy közeleg az új csatorna indítása. A Marketing & Média cikke szerint azonban korántsem biztos, hogy új csatorna indul, hiszen az RTL éppen a nyáron vett meg hét tematikus csatornát az IKO-tól, így adná magát, hogy ezek közül valamelyiket nevezzék át RTL2-re.
A szaklap szerint a legkézenfekvőbb a Cool tévé átnevezése lenne, az a csatorna ugyanis már eddig is az RTL "kistestvéreként" működött, sok műsorban volt köztük együttműködés. Emellett szóba jöhet a Prizma TV vagy a Reflektor TV átnevezése. A Reflektor TV átpozicionálásával a csatorna két legyet üthetne egy csapásra - vélik a Marketing & Média szakemberei. Egyrészt nem kellene nulláról kezdeniük az új televízió felépítését, hiszen a Reflektor Tv már elérhető 857 ezer háztartásban. Másrészt a csatorna amúgy is a megszerzett portfólió egyik leggyengébben teljesítő tagja, igazi nézettségi sikereket eddig nem tudott felmutatni, jelenleg csak 0,2 százalékos közönségarányt produkál a 18-49 éves nézők körében.
Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója már tavasszal arról beszélt, hogy a cég szeretne egy újabb általános szórakoztató csatornát indítani a magyar piacon. Ennek újabb lépcsőfoka lehet most az rtl2.hu domain lefoglalása, ami azt jelzi, hogy közeleg az új csatorna indítása. A Marketing & Média cikke szerint azonban korántsem biztos, hogy új csatorna indul, hiszen az RTL éppen a nyáron vett meg hét tematikus csatornát az IKO-tól, így adná magát, hogy ezek közül valamelyiket nevezzék át RTL2-re.
A szaklap szerint a legkézenfekvőbb a Cool tévé átnevezése lenne, az a csatorna ugyanis már eddig is az RTL "kistestvéreként" működött, sok műsorban volt köztük együttműködés. Emellett szóba jöhet a Prizma TV vagy a Reflektor TV átnevezése. A Reflektor TV átpozicionálásával a csatorna két legyet üthetne egy csapásra - vélik a Marketing & Média szakemberei. Egyrészt nem kellene nulláról kezdeniük az új televízió felépítését, hiszen a Reflektor Tv már elérhető 857 ezer háztartásban. Másrészt a csatorna amúgy is a megszerzett portfólió egyik leggyengébben teljesítő tagja, igazi nézettségi sikereket eddig nem tudott felmutatni, jelenleg csak 0,2 százalékos közönségarányt produkál a 18-49 éves nézők körében.
2011. november 23. 17:18
Rtl2 is van már? nah erről se tudtam de ha Sthol Benne lesz nem is fog érdekelni!
2011. november 23. 17:18
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
A szombat esti lázra én is kiváncsi vagyok, de könyörgöm, ne Stohl vezesse.!!!
2011. november 23. 17:40
ahj... sztem neki úgysem az lesz az első a szabadulása után hogy dolgozzon már nem azért. én a helyébe hazamennék és kiheverném a dolgot..
2011. november 23. 18:15
|
|
lollipop13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.20. Hozzászólás: 112 Csatolások: 4 Azonosító: 162366 offline
|
Remelem jo lesz ez a show...Bucit pedig nagyon birom..jo musorveseto
2011. november 23. 19:17
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Úgy tudtam,az RTL2 egy tinédzsereknek szóló csatorna lesz,ahova átrakják a Vámpírnaplókat, de akkor nem jól mondta az osztálytársam.Mindegy, nem is érdekes.Egyébként Liliiii-vel értek egyet.
2011. november 23. 19:26
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
A Szombat Esti Láz az aztán tényleg akkora nagy show volt, hogy én még ilyet életemben nem pipáltam.
2011. november 23. 21:31
RTL2 ?
nem is tudtam róla, hogy létezik ilyen is... Ugye RTL3 nem lesz?
2011. november 24. 20:14
Hát..........tuti hogy nem fogom nézni.
Amúgy én sem tudtam hogy van RTL2.
Amúgy én sem tudtam hogy van RTL2.
2011. november 25. 08:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (maszat901 @ 2011.11.23. 16:28)
Ezeket találtam az rtl2-ről.
Reflektor TV nincs mindenkinek, ha azt nevezik át, csak az láthatja ezt a szerencsétlent, akinek van olyan csatornája, túl nagy nézettséget nem tud majd fabrikálni ha alapból nem található meg minden 3-ik háztartásban. Nem mintha érdekelne
2011. november 25. 09:31
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Na,remek!Valahol már sajnálom szegény embert,hírnevet akarnak belőle csinálni!
Amúgy meg ki nem állhatom,már leülte volna a 2 év több mint a felét,erre márciusba szabadulhat...No meg,vele van tele minden,meg az a Pali bácsi is olyan szánalmas.Nem tudom talán 13 millát ajánlott fel neki Stohl és az neki nem elég?Akkor meg adja nekem,mert nekem elég lenne!
Én tuti biztos nem hallottam RTL2-ről,de ha van,akkor nagyon sajnálom,nem kell több reklám!Az RTL klub is nézhetetlen,mert mindenhol csak reklám.Egy tök nézhető sorozat van,a Barátok közt,és az is meg van csapva a reklámokkal.Simán leadhatnák a két részt egybe,reklám,másik ilyen 2 rész egybe és mennyivel nézhetőbb,izgalmasabb,stb...
Amúgy meg ki nem állhatom,már leülte volna a 2 év több mint a felét,erre márciusba szabadulhat...No meg,vele van tele minden,meg az a Pali bácsi is olyan szánalmas.Nem tudom talán 13 millát ajánlott fel neki Stohl és az neki nem elég?Akkor meg adja nekem,mert nekem elég lenne!
Én tuti biztos nem hallottam RTL2-ről,de ha van,akkor nagyon sajnálom,nem kell több reklám!Az RTL klub is nézhetetlen,mert mindenhol csak reklám.Egy tök nézhető sorozat van,a Barátok közt,és az is meg van csapva a reklámokkal.Simán leadhatnák a két részt egybe,reklám,másik ilyen 2 rész egybe és mennyivel nézhetőbb,izgalmasabb,stb...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: