Szabadulása után rögtön egy új műsorral kezdhet, egy újonnan induló csatornánál, az RTL2-nél. A börtönviselt színművésztől várják majd a tévécsatorna fellendülését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új műsorral várja vissza Stohlt az RTL Klub
2011. november 23. 11:45
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Remélem ismét valami tehetségkutató lesz, nem fontos, hogy táncos is legyen. Ezaz, keressük a tehetségeket hazánkban, úgy sincs elég tehetségtelen mitugrász a médiában
Vegyük sorra. Van náluk X-Factor, Csillag születik. Megint beszélgessünk el Simon Cowell bácsival és legyen Hungarian Idol és/vagy Hungarian Pop Idol
Még jobbat mondok, legyen The Voice US vagy ha táncosat akarnak akkor a Strictly Come Dancing US vagy a Dancing with stars US
(Nem tudom, hogy a Szombat esti láz melyiknek a magyar megfelelője, én úgy tudom, hogy az eredeti Strictly Come Dancing, de nem vagyok ebben biztos).
Arra meg nem is mondok semmit, hogy tárt karokkal fogadják és nagyobb nézettséget várnak miatta.
Arra meg nem is mondok semmit, hogy tárt karokkal fogadják és nagyobb nézettséget várnak miatta.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. november 23. 12:20
|
|
cinttike.lolúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.23. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 164273 offline
|
Műsorvezetőnek jó.
DE! más ember drogos, ittas vezetésért minimum 5-8 évet kapott volna. Ő pedig még egy évet sem kapott, CSAK 10 hónapot. Mindenki a saját életével játszik, de másokéval tilos!!!
Ahhoz képest Damu-t 6 évre akarják lecsukni, mikor ott nincs is bizonyíték, csak egy hölgyemény rosszat mond a volt pasijáról, ennyi.
De ez az én véleményem!
DE! más ember drogos, ittas vezetésért minimum 5-8 évet kapott volna. Ő pedig még egy évet sem kapott, CSAK 10 hónapot. Mindenki a saját életével játszik, de másokéval tilos!!!
Ahhoz képest Damu-t 6 évre akarják lecsukni, mikor ott nincs is bizonyíték, csak egy hölgyemény rosszat mond a volt pasijáról, ennyi.
De ez az én véleményem!
2011. november 23. 13:37
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Megmondtam előre. Egy börtönviselt ember, amikor szabadul, gyakran a semmibe lép ki, és gyakran inkább menne vissza a cellájába, mert még az is könnyebb, mint újra talpra állni, Stohl meg elbohóckodik 5 hónapot a böriben, aztán megy vissza műsort vezetni. Most nem azért, de milyen világot élünk, ahol az ilyen embereket büszkén mutogatják? Ezek után nem szabadna ilyen munkákat kapnia. Kapjon háttér feladatokat, de ne kelljen már egy börtönviselt visszaeső képét bámulnom szombat esténként a tévéképernyőn!
2011. november 23. 13:56
Még ki se jött a börtönből de már is rendezik az életét.
2011. november 23. 14:02
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Érdekes. Nagyon egyetértek Grace Benning véleményével. Nekem a helyükben égne a pofám. És ezt most az RTL vezetőségére és Stohlra is értem. Biztosan nem adnék neki munkát, de szerintem más sem, ha egy hétköznapi ember lenne. Az RTL egyszerűen nevetséges, mindent a pénzért, mi? Stohl helyében meg égne a pofám, ha ki kellene állni annyi ember elé megint.
2011. november 23. 14:17
Én a helyükben szégyellném magam hogy Stohl egyáltalán ott dolgozott nem hogy még visszahívni őt..
2011. november 23. 14:59
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Szanalom. Stohl embereket üt el havonta,és ezt az embert kell bámulnia az egész országnak naponta. Szánalom.Siralmas,hogy még ezek után is őt tolják.Azon nyomban ki kellett volna rúgni - a gyerekek meg majd ezt fogják példaképnek tartani.. pff.Röhej
2011. november 23. 15:09
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
First:
Nos az RTL Klubnak ezen húzása is pocsék! Egy újabb showtól várja a fellendülést, és Bucitól?
Inkább hozzanak még értelmes filmeket és sorozatokat, nem pedig milliószor lerágott csontot!
second:
Bucit csípem színészként és műsorvezetőként. Nem bánnám, ha újra láthatnám majd képernyőn. Nos emberként más tészta. Azért kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog viselkedni a börtön után? Utána is bűnbánó lesz, vagy az is csak egy storyline volt, hogy kevesebb büntit kapjon?
Nos az RTL Klubnak ezen húzása is pocsék! Egy újabb showtól várja a fellendülést, és Bucitól?
second:
Bucit csípem színészként és műsorvezetőként. Nem bánnám, ha újra láthatnám majd képernyőn. Nos emberként más tészta. Azért kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog viselkedni a börtön után? Utána is bűnbánó lesz, vagy az is csak egy storyline volt, hogy kevesebb büntit kapjon?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 23. 15:14
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (heyitsamyMT @ 2011.11.23. 14:02)
Érdekes. Nagyon egyetértek Grace Benning véleményével. Nekem a helyükben égne a pofám. És ezt most az RTL vezetőségére és Stohlra is értem. Biztosan nem adnék neki munkát, de szerintem más sem, ha egy hétköznapi ember lenne. Az RTL egyszerűen nevetséges, mindent a pénzért, mi? Stohl helyében meg égne a pofám, ha ki kellene állni annyi ember elé megint.
teljesen egyetértek veled
2011. november 23. 15:36
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
heyitsamyMT írta:
teljesen egyetértek.!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.