Az Ügyvédi Kamara nem fogja megfosztani Esztert a tagságtól. Még az sem tisztázott, hogy egyáltalán vonatkozik-e rá a szervezet etikai kódexe, amíg ő a villában van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nincs veszélyben VV Eszer ügyvédi praxisa
2011. november 23. 13:15
|
Loricaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 161695 offline
|
Idézet
VV Eszter valószínűleg elég rafinált ahhoz, hogy a Való Világba kerülése előtt gondosan utánanézzen minden részletnek
Biztos vagyok benne,hogy van annyi esze,hogy a műsor miatt nem rugná fel az egész karrierjét.
2011. november 23. 13:35
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
A cím..hibás..Eszer :DDDD
1 felhasználónak tetszik:
Cobain
2011. november 23. 14:08
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Okos nő ez, már csak abból kiindulva, hogy ügyvéd. Szerintem tisztában van a dolgokkal, tuti nincs veszélyben a munkája. Ha abban lenne, ezt ő is tudná, akkor meg gondolom, nem ment volna be a villába.
2011. november 23. 15:20
Utána néztem az Etika Kódexben, hogy szerepelhet-e egy ilyen műsorban. Ezt találtam:
"15/18. A 15/17-18 pontokban írt tevékenység azonban az ügyvédi kar tekintélyét nem sértheti, ezért kerülni kell az olyan gazdasági társaságban való szerepvállalást, amit a társadalmi közmegegyezés kedvezőtlenül ítél meg."
És tudomásom szerintem a Való Világot kedvezőtlenül ítéli meg a társadalom. Kérdés hogy vonatkozik a felfüggesztett praxisú ügyvédekre. (Remélem igen)
"15/18. A 15/17-18 pontokban írt tevékenység azonban az ügyvédi kar tekintélyét nem sértheti, ezért kerülni kell az olyan gazdasági társaságban való szerepvállalást, amit a társadalmi közmegegyezés kedvezőtlenül ítél meg."
És tudomásom szerintem a Való Világot kedvezőtlenül ítéli meg a társadalom. Kérdés hogy vonatkozik a felfüggesztett praxisú ügyvédekre. (Remélem igen)
2011. november 23. 16:40
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
riri17: Nem szeretnék kötekedni, de attól még, hogy neked nem szimpatikus Eszter a villában, még lehet jó ügyvéd. És valószínűleg jó is, mert saját ügyvédi irodája, és doktori titulusa is van.
Amúgy szerintem felelőtlenség volt a villába mennie, mert ha kiesik (és úgyis ki fog, mert nem ő nyeri meg a játékot), akkor nem lesz munkája...
Amúgy szerintem felelőtlenség volt a villába mennie, mert ha kiesik (és úgyis ki fog, mert nem ő nyeri meg a játékot), akkor nem lesz munkája...
2011. november 23. 17:22
hát erre nem tudok mi írni!
tényleg veszélyben van az jó!
tényleg veszélyben van az jó!
2011. november 23. 17:27
Idézet (pink_bunny @ 2011.11.23. 16:40)
riri17: Nem szeretnék kötekedni, de attól még, hogy neked nem szimpatikus Eszter a villában, még lehet jó ügyvéd. És valószínűleg jó is, mert saját ügyvédi irodája, és doktori titulusa is van.
Rosszul tudod, ugyanis csak ideiglenesen kérte a praxisa felfüggesztését.
2011. november 23. 21:40
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
hát ne is vegyék el tőle.
2011. november 25. 17:20
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
hát sztem. legyen munkája és csáá
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.