Mit nézel meg elõször egy csajon/pasin?
2008. augusztus 17. 12:23
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
1. Arc - ebbe úgy beletartozik minden (szem, száj, stb.)
2. Testalkat - mondjuk ne legyen nagyon kigyúrva, de azért egy vézna gyerek se legyen már...
Meg jobb ha magasabb tõlem...
3. A pasi cipõje
- most lehet, sõt biztos, hogy hülyének néztek, de egy srác cipõje mindent elárul, ha tiszta, nem meg "hót dágvány" , akkor az a srác rendes, megbecsüli a dolgait...
4. Ruházat - most nem az, hogy mennyi a lóvé, meg ilyesmi, hanem hogy ne legyen egy "diszmajom", hanem laza és sportos...
2. Testalkat - mondjuk ne legyen nagyon kigyúrva, de azért egy vézna gyerek se legyen már...
3. A pasi cipõje
4. Ruházat - most nem az, hogy mennyi a lóvé, meg ilyesmi, hanem hogy ne legyen egy "diszmajom", hanem laza és sportos...
2008. augusztus 18. 12:32
|
|
Rogueúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.14. Hozzászólás: 12 Csatolások: 5 Azonosító: 68999 offline
|
Az arcra szavaztam, mert itt van a legtöbb dolog, ami felketheti a figyelmem. Összességében nincs egy kiválasztott pont, amit minden férfin elsõre megnézek. Pl.: ó, te barna szemû vagy, nem is érdekelsz tovább.. XD XD XD
Elég változó, hogy kin, mi ragadja meg a tekintetem. Van akinek a tekintete, van akinek igazán szép a szája, az arcformája...
És az arc sokat elárul az emberrõl.
Bevallom, arc után a kezeket nézem meg. ^^ A kéz is nagyon beszédes, arról nem is beszélve, hogy egy ápolt kéz elég vonzó is - és egyáltalán nem mellékes, fõleg, ha netán meg is akarnak érinteni vele...
Elég változó, hogy kin, mi ragadja meg a tekintetem. Van akinek a tekintete, van akinek igazán szép a szája, az arcformája...
És az arc sokat elárul az emberrõl.
Bevallom, arc után a kezeket nézem meg. ^^ A kéz is nagyon beszédes, arról nem is beszélve, hogy egy ápolt kéz elég vonzó is - és egyáltalán nem mellékes, fõleg, ha netán meg is akarnak érinteni vele...
2008. szeptember 02. 20:12
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Pont ma volt szó kémián errõl a témáról (új tanár
), hogy mi ébreszti fel az emberben a másik iránti vonzódást. Végeztek egy kísérletet, aminek az volt a lényege, hogy: férfiak két napig voltak egy pólóban és hát beleizzadtak és ezáltal illatanyagokat bocsátottak ki magukból, aztán ezeket a pólókat megszagoltatták nõkkel (fúj
) és bármily hihetetlen az egyik nõnek (vagy többnek nem emlékszem rá elsõ óra volt...) tetszett az egyik pólónak az illata. Ezután megvizsgálták a nõ, és a póló tulajdonosának a DNS molekuláit és azt vették észre, hogy egy kis része hasonló. Tehát: teljesen mindegy, hogy neked pl csak a kék szem jön be, szõke hajjal... lehet, hogy a buszon elmész egy srác mellett aki barna hajú és szemû és megérzed az illatát vagy valami megfog benne és vonzódni fogsz hozzá. Mert azokban az AXE-os reklámokban is van valami, hogy ugye befújod magad és minden nõ rádtapad (persze azért nem egészen
), mert az igazán márkás parfümöket amik nagyon drágák, azokat olyan illatanyagokból csinálják ami nagyon erõs, és ha ezt megérzed akkor felkelti a parfüm viselõje az érdeklõdésed vagy szimpatikusnak találod és ellenállhatatlanná válik számodra. És ugye ezek a DNS molekulák már születésed pillanatában is benned vannak, akkor dõl el minden, hogy milyen lesz a természeted, a külsõd stb. Húúú, de figyeltem kémián, ilyen se volt még xD
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2009. július 25. 17:17
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
1 . Arc (szemek mosoly , és a haj is ide tartozik ha nagyon hosszú a haja akkor ki van csukva
)
2. Alak ( ebben elõször a fenék aztán a felsõtest , szeretem az olyan pólókat pasikon amiben látszik hogy nagyjából kivan -e gyúrva vagy sem )
3. Ész ( ha az elõbbiek stimmelnek , akkor jöhet a beszélgetés vagyis kiderítjük hogy csal - e az elméletem , miszerint amelyik pasi '' álomszép ,, az nem lehet túl okos
persze itt tudnék mondani egy két kivételt
)
2. Alak ( ebben elõször a fenék aztán a felsõtest , szeretem az olyan pólókat pasikon amiben látszik hogy nagyjából kivan -e gyúrva vagy sem )
3. Ész ( ha az elõbbiek stimmelnek , akkor jöhet a beszélgetés vagyis kiderítjük hogy csal - e az elméletem , miszerint amelyik pasi '' álomszép ,, az nem lehet túl okos
2009. július 26. 19:02
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Idézet(Amy4 @ 2008. August 17. - 12:23)
...
3. A pasi cipõje
-
3. A pasi cipõje
Azt nem is gondoltam, hogy a talaj szintjétõl kezdõdik a megfigyelés, vagy még alábbról kezdõdõen.
Megalkuvás, mert így soha nem lesz utód.
Kedves Feleségem, mert az van.
2009. október 30. 23:26
Én a drágámnak a mosolyát szeretem, mert irtó cuki!
2010. augusztus 04. 04:53
- Arc
- Mosoly
- Szem
- Fenék
- Testalkat( ha duci akkor nem jó
)
- Haj
Ha belsőről van szó akkor meg:
- Kedvesség
- Okosság
- Udvariasság
(Ha bunkó a pasi akkor már nem jó
)
- Mosoly
- Szem
- Fenék
- Testalkat( ha duci akkor nem jó
- Haj
Ha belsőről van szó akkor meg:
- Kedvesség
- Okosság
- Udvariasság
(Ha bunkó a pasi akkor már nem jó
2010. augusztus 04. 14:41
Idézet (Klau0604 @ 2008.09.02. 20:12)
Pont ma volt szó kémián errõl a témáról (új tanár
), hogy mi ébreszti fel az emberben a másik iránti vonzódást. Végeztek egy kísérletet, aminek az volt a lényege, hogy: férfiak két napig voltak egy pólóban és hát beleizzadtak és ezáltal illatanyagokat bocsátottak ki magukból, aztán ezeket a pólókat megszagoltatták nõkkel (fúj
) és bármily hihetetlen az egyik nõnek (vagy többnek nem emlékszem rá elsõ óra volt...) tetszett az egyik pólónak az illata. Ezután megvizsgálták a nõ, és a póló tulajdonosának a DNS molekuláit és azt vették észre, hogy egy kis része hasonló. Tehát: teljesen mindegy, hogy neked pl csak a kék szem jön be, szõke hajjal... lehet, hogy a buszon elmész egy srác mellett aki barna hajú és szemû és megérzed az illatát vagy valami megfog benne és vonzódni fogsz hozzá. Mert azokban az AXE-os reklámokban is van valami, hogy ugye befújod magad és minden nõ rádtapad (persze azért nem egészen
), mert az igazán márkás parfümöket amik nagyon drágák, azokat olyan illatanyagokból csinálják ami nagyon erõs, és ha ezt megérzed akkor felkelti a parfüm viselõje az érdeklõdésed vagy szimpatikusnak találod és ellenállhatatlanná válik számodra. És ugye ezek a DNS molekulák már születésed pillanatában is benned vannak, akkor dõl el minden, hogy milyen lesz a természeted, a külsõd stb. Húúú, de figyeltem kémián, ilyen se volt még xD 
Én olvastam erről valamit régebben. Illetve csak arról hogy a csajok mi alapján döntik el egy pasiról hogy bejön-e nekik vagy nem. Több férfi és nő segítségével megállapították hogy a nők, mikor meglátnak egy pasit, tudat alatt (nagyon gyorsan) előtt lesz egy kép a pasi arcáról, és ha a pasi arca szimmetrikus, akkor ő a nyerő. Tükrözték néhány 'helyes' pasi arcát, mint például Brad Pitt, Robert Pattinson és tényleg, a képeken látszott hogy a pofikájuk szimmetrikus. És vannak azok a pasik, akiknek az arca nem szimmetrikus, mintpéldául Johnny Depp vagy Orlando Bloom, mégis ők nyertek a csajoknál. A nők elé kirakták a képeket a pasikról, és nyertek a 'nem szimmetrikus' arcúak
Pasiknál nem tudom hogy működik és lehet hogy inkább nem is szeretném tudni
2010. augusztus 06. 00:37
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Egészben a kisugárzását. De engem nem a külső fog meg. Úgyhogy nem is esek hamar szerelembe. Persze vannak srácok akik olyan helyesek és olyan jól néznek ki, hogy azt mondom: "Huhh!"
De abba leszek szerelmes, akinek tetszenek a belső értékei.
Szóval értitek
De egy gyönyörű szem nagyon le tud venni a lábamról, és egy szép mosoly, vicces, humoros, kedves, figyelmes, udvarias, romantikus srác, aki a tetteivel fejezi ki mit érez irántam (:
De abba leszek szerelmes, akinek tetszenek a belső értékei.
Szóval értitek
De egy gyönyörű szem nagyon le tud venni a lábamról, és egy szép mosoly, vicces, humoros, kedves, figyelmes, udvarias, romantikus srác, aki a tetteivel fejezi ki mit érez irántam (:
2010. augusztus 11. 15:17
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Szem, mosoly... aztán ha megnyerő és áplt az illető akkor meg is szeretném ismerni... mert nem mindig a testalkat a fő!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.