Starity

Mit nézel meg elõször egy csajon/pasin?

15 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. augusztus 16. 22:18 #121
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Szemeket, kezet.. az a lényeg, hogy ápolt, igényes legyen...
2008. augusztus 17. 12:23 #122
Amy4
Amy4
♥тαтυм♥

StátuszI just want to be ok, be ok, be ok .....
Hozzászólás: 1222
Csatolások: 690
Azonosító: 47755
1. Arc - ebbe úgy beletartozik minden (szem, száj, stb.) smileeee.gif
2. Testalkat - mondjuk ne legyen nagyon kigyúrva, de azért egy vézna gyerek se legyen már... blink.gif blush.gif Meg jobb ha magasabb tõlem... rolleyes.gif
3. A pasi cipõje biggrin.gif - most lehet, sõt biztos, hogy hülyének néztek, de egy srác cipõje mindent elárul, ha tiszta, nem meg "hót dágvány" , akkor az a srác rendes, megbecsüli a dolgait... smileeee.gif blush.gif
4. Ruházat - most nem az, hogy mennyi a lóvé, meg ilyesmi, hanem hogy ne legyen egy "diszmajom", hanem laza és sportos... cool.gif
2008. augusztus 17. 12:38 #123
Cinzina
Cinzina
*Crystal Light*

Státusz"What the hell is the matter with you?!"
Hozzászólás: 1441
Csatolások: 4663
Azonosító: 37030
Általánosságban az arcát. A szemeit, a mosolyát... Aztán a testalkatát, majd a kezeit biggrin.gif
2008. augusztus 18. 12:32 #124
Rogue
Rogue
új tag

StátuszMay the Force be with you!
Hozzászólás: 12
Csatolások: 5
Azonosító: 68999
Az arcra szavaztam, mert itt van a legtöbb dolog, ami felketheti a figyelmem. Összességében nincs egy kiválasztott pont, amit minden férfin elsõre megnézek. Pl.: ó, te barna szemû vagy, nem is érdekelsz tovább.. XD XD XD

Elég változó, hogy kin, mi ragadja meg a tekintetem. Van akinek a tekintete, van akinek igazán szép a szája, az arcformája...
És az arc sokat elárul az emberrõl.
Bevallom, arc után a kezeket nézem meg. ^^ A kéz is nagyon beszédes, arról nem is beszélve, hogy egy ápolt kéz elég vonzó is - és egyáltalán nem mellékes, fõleg, ha netán meg is akarnak érinteni vele...
2008. augusztus 18. 12:35 #125
fafa008
fafa008
♥Justin,Went,Chad fan♥
Hozzászólás: 3174
Csatolások: 3140
Azonosító: 36809
1.arc
2. testalakat
3.fenék w00t.gif
4.szemek blush.gif
2008. szeptember 02. 15:40 #126
Eszter69
Eszter69
új tag
Hozzászólás: 69
Csatolások: 0
Azonosító: 53978
1.szem
2.fogak
2008. szeptember 02. 20:12 #127
Klau0604
Klau0604

Státuszelegem van...nem kell sem a szavazod,sem pedig,hogy barátnak jelölj,értem?
Hozzászólás: 992
Csatolások: 106
Azonosító: 66181
Pont ma volt szó kémián errõl a témáról (új tanár biggrin.gif ), hogy mi ébreszti fel az emberben a másik iránti vonzódást. Végeztek egy kísérletet, aminek az volt a lényege, hogy: férfiak két napig voltak egy pólóban és hát beleizzadtak és ezáltal illatanyagokat bocsátottak ki magukból, aztán ezeket a pólókat megszagoltatták nõkkel (fúj blink.gif biggrin.gif ) és bármily hihetetlen az egyik nõnek (vagy többnek nem emlékszem rá elsõ óra volt...) tetszett az egyik pólónak az illata. Ezután megvizsgálták a nõ, és a póló tulajdonosának a DNS molekuláit és azt vették észre, hogy egy kis része hasonló. Tehát: teljesen mindegy, hogy neked pl csak a kék szem jön be, szõke hajjal... lehet, hogy a buszon elmész egy srác mellett aki barna hajú és szemû és megérzed az illatát vagy valami megfog benne és vonzódni fogsz hozzá. Mert azokban az AXE-os reklámokban is van valami, hogy ugye befújod magad és minden nõ rádtapad (persze azért nem egészen smileeee.gif), mert az igazán márkás parfümöket amik nagyon drágák, azokat olyan illatanyagokból csinálják ami nagyon erõs, és ha ezt megérzed akkor felkelti a parfüm viselõje az érdeklõdésed vagy szimpatikusnak találod és ellenállhatatlanná válik számodra. És ugye ezek a DNS molekulák már születésed pillanatában is benned vannak, akkor dõl el minden, hogy milyen lesz a természeted, a külsõd stb. Húúú, de figyeltem kémián, ilyen se volt még xD laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2009. július 21. 22:35 #128
- törölt felhasználó -    
Arc blush.gif
2009. július 25. 12:28 #129
- törölt felhasználó -    
Kicsit infantilis a kérdés biggrin.gif

Hogy nézed meg elõször pl. a seggét, ha szembõl látod?! blink.gif rohog.gif

Erre nem lehet egyértelmû és hiteles választ adni, inkább csak a vágyak kivetülését olvasni itt. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: heartless
2009. július 25. 17:17 #130
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
1 . Arc (szemek mosoly , és a haj is ide tartozik ha nagyon hosszú a haja akkor ki van csukva tongue.gif )

2. Alak ( ebben elõször a fenék aztán a felsõtest , szeretem az olyan pólókat pasikon amiben látszik hogy nagyjából kivan -e gyúrva vagy sem )

3. Ész ( ha az elõbbiek stimmelnek , akkor jöhet a beszélgetés vagyis kiderítjük hogy csal - e az elméletem , miszerint amelyik pasi '' álomszép ,, az nem lehet túl okos blush.gif persze itt tudnék mondani egy két kivételt biggrin.gif )
2009. július 26. 19:02 #131
jjj
jjj
Hozzászólás: 1938
Csatolások: 2614
Azonosító: 451
Idézet(Amy4 @ 2008. August 17. - 12:23)
...
3. A pasi cipõje biggrin.gif  -

Azt nem is gondoltam, hogy a talaj szintjétõl kezdõdik a megfigyelés, vagy még alábbról kezdõdõen.

Megalkuvás, mert így soha nem lesz utód. blush.gif biggrin.gif

Kedves Feleségem, mert az van. wub.gif w00t.gif
2009. október 30. 23:26 #132
- törölt felhasználó -    
Én a drágámnak a mosolyát szeretem, mert irtó cuki! heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
2010. augusztus 04. 04:53 #133
- törölt felhasználó -    
- Arc
- Mosoly
- Szem
- Fenék _nevet.gif laugh.gif
- Testalkat( ha duci akkor nem jó laugh.gif )
- Haj
Ha belsőről van szó akkor meg:
- Kedvesség
- Okosság
- Udvariasság
(Ha bunkó a pasi akkor már nem jó laugh.gif biggrin.gif )
2010. augusztus 04. 14:41 #134
- törölt felhasználó -    
Idézet (Klau0604 @ 2008.09.02. 20:12)
Pont ma volt szó kémián errõl a témáról (új tanár  biggrin.gif ), hogy mi ébreszti fel az emberben a másik iránti vonzódást. Végeztek egy kísérletet, aminek az volt a lényege, hogy: férfiak két napig voltak egy pólóban és hát beleizzadtak és ezáltal illatanyagokat bocsátottak ki magukból, aztán ezeket a pólókat megszagoltatták nõkkel (fúj  blink.gif  biggrin.gif ) és bármily hihetetlen az egyik nõnek (vagy többnek nem emlékszem rá elsõ óra volt...) tetszett az egyik pólónak az illata. Ezután megvizsgálták a nõ, és a póló tulajdonosának a DNS molekuláit és azt vették észre, hogy egy kis része hasonló. Tehát: teljesen mindegy, hogy neked pl csak a kék szem jön be, szõke hajjal... lehet, hogy a buszon elmész egy srác mellett aki barna hajú és szemû és megérzed az illatát vagy valami megfog benne és vonzódni fogsz hozzá. Mert azokban az AXE-os reklámokban is van valami, hogy ugye befújod magad és minden nõ rádtapad (persze azért nem egészen smileeee.gif), mert az igazán márkás parfümöket amik nagyon drágák, azokat olyan illatanyagokból csinálják ami nagyon erõs, és ha ezt megérzed akkor felkelti a parfüm viselõje az érdeklõdésed vagy szimpatikusnak találod és ellenállhatatlanná válik számodra. És ugye ezek a DNS molekulák már születésed pillanatában is benned vannak, akkor dõl el minden, hogy milyen lesz a természeted, a külsõd stb. Húúú, de figyeltem kémián, ilyen se volt még xD  laugh.gif

Én olvastam erről valamit régebben. Illetve csak arról hogy a csajok mi alapján döntik el egy pasiról hogy bejön-e nekik vagy nem. Több férfi és nő segítségével megállapították hogy a nők, mikor meglátnak egy pasit, tudat alatt (nagyon gyorsan) előtt lesz egy kép a pasi arcáról, és ha a pasi arca szimmetrikus, akkor ő a nyerő. Tükrözték néhány 'helyes' pasi arcát, mint például Brad Pitt, Robert Pattinson és tényleg, a képeken látszott hogy a pofikájuk szimmetrikus. És vannak azok a pasik, akiknek az arca nem szimmetrikus, mintpéldául Johnny Depp vagy Orlando Bloom, mégis ők nyertek a csajoknál. A nők elé kirakták a képeket a pasikról, és nyertek a 'nem szimmetrikus' arcúak biggrin.gif Ezek után van, aki a hajat nézni, szemet, kezet, mosolyt.
Pasiknál nem tudom hogy működik és lehet hogy inkább nem is szeretném tudni biggrin.gif
2010. augusztus 04. 14:45 #135
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Csatolások: 0
Azonosító: 131949
Pasiknál:kívülről,először a szemét nézem meg...aztán jöhet a többi külső dolog! thumbsup.gif Belülről pedig: 1.Kedvesség ! biggrin.gif
2010. augusztus 04. 14:55 #136
csengike
csengike
Hozzászólás: 703
Csatolások: 1
Azonosító: 123258
En egy pasinal eloszor a szemet nezem meg, aztan a mosolyat es igy tovabb(kocka has meg minden) biggrin.gif
2010. augusztus 06. 00:37 #137
husih96
husih96
sometimes love is not enough.

StátuszInkább utáljanak azért, aki vagyok, minthogy szeressenek azért, aki nem vagyok.
Hozzászólás: 1398
Csatolások: 161
Azonosító: 128390
Egészben a kisugárzását. De engem nem a külső fog meg. Úgyhogy nem is esek hamar szerelembe. Persze vannak srácok akik olyan helyesek és olyan jól néznek ki, hogy azt mondom: "Huhh!"
De abba leszek szerelmes, akinek tetszenek a belső értékei.
Szóval értitek biggrin.gif
De egy gyönyörű szem nagyon le tud venni a lábamról, és egy szép mosoly, vicces, humoros, kedves, figyelmes, udvarias, romantikus srác, aki a tetteivel fejezi ki mit érez irántam (:
2010. augusztus 06. 12:19 #138
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
azt h h nez ki biggrin.gif
2010. augusztus 10. 16:26 #139
BSBfan13
BSBfan13

StátuszSokan azt mondják angyalok nem léteznek, pedig itt az élő példa......én :)
Hozzászólás: 528
Csatolások: 54
Azonosító: 125343
szem...mosoly..egész arc...de ha ez nem teccik akkor már nem is folytatom...ha igen akkor a kocka has!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
2010. augusztus 11. 15:17 #140
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Szem, mosoly... aztán ha megnyerő és áplt az illető akkor meg is szeretném ismerni... mert nem mindig a testalkat a fő! blush.gif
15 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!