Mit nézel meg elõször egy csajon/pasin?
2015. június 17. 22:22
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
szem. abból pedig leginkább a tengerkék, vagy ég kék. aztán a száj. telt ajkak és ha lehet akkor legyen száj piercingje. ne mi is tudom, hogy miért pont Belé zúgtam
2015. június 27. 23:20
|
|
ReeceBibbyfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 243529 offline
|
Nálam a pasiban a mosolya a legfontosabb
Aztán a vállai. A széles vállak jók!
2015. június 27. 23:37
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
Láb..akinek jók a lábai, annak általában semmi mása se rossz
2015. június 30. 13:20
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Szemét nézem meg először, utána a száját, utána a kezét, nem tudom miért, de szeretem a kézfejüket, a srácbarátaimnak is, ha zsebreteszik a kezüket azt mondom, hogy vegyék már ki, mert látni akarom a kézfejét. xD Meg persze nyakat is nézek.
2015. június 30. 13:31
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Ja és még szemszínek közül mindegyiket imádom, de kedvencem a zöld szem, a barnát is imádom. A kedvenc hajszínem a fekete és a barna. *.*
2015. augusztus 13. 20:23
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Először nyilván az arcát, mert általában az van velem egy magasságban, aztán, ha az elég helyes, akkor a felsőtestét és a kézfejét, esetlen az alkarját
És nem szoktam nézni, de észrevettem, hogy eddig minden fiúnak, aki tetszett, barna szeme volt. Szóval ez előny
Valamint figyelmet kapnak a sötét szemű és szemöldökű, de szőke (lehetőleg szalmaszínű) hajú fiúk
És nem szoktam nézni, de észrevettem, hogy eddig minden fiúnak, aki tetszett, barna szeme volt. Szóval ez előny
Valamint figyelmet kapnak a sötét szemű és szemöldökű, de szőke (lehetőleg szalmaszínű) hajú fiúk
2015. augusztus 15. 11:02
Először az arcát látom szóval először azt. És ha már az arcát nézem, akkor a szemét.Imádom a kéket, de ha barna, ráadásul már-már fekete az bónusz! A szemöldöke is nagyon fontos ám! Legyen sötét szemöldöke, de ne érjen össze. Valamiért nekem nem jön be annyira, ha egy srácnak vastagok az ajkai. Legyen vékony, az enyém már úgyis vastag
Utána feljebb kalandozik a szemem és megnézem a haját. Kopaszokra rá sem nézek! Nekem olyan fiú kell, akinek bele lehet túrni a hajába! Az ideál az, ha barna, de lehet szöszi is, csak fekete ne legyen. És azt sem bánom, ha egy kicsit ki is van gyúrva. Nem olyan izompacsirtákra gondolok, hanem az olyanokra akiknek van erejük és az meg is látszik rajtuk
Szerintem ennyi lenne. Ja, és legyen magasabb nálam! Magas vagyok és hogy nézne már ki, ha 10 centivel alacsonyabb lenne nálam a pasim.
Szerintem ennyi lenne. Ja, és legyen magasabb nálam! Magas vagyok és hogy nézne már ki, ha 10 centivel alacsonyabb lenne nálam a pasim.
2015. augusztus 15. 22:45
mosolya, az nekem nagyon fontos
aztán azt, hogy szőrös e lába
nem tudom mért, de szeretem ha szőrös a lába egy pasinak xd aztán a kezét. szeretem ha szép nagy tenyere és hosszú ujjai vannak
és még azt, hogy mennyivel magasabb nálam, hisz én is 171 cm vagyok, és hogy tudok e mellette magassarkút felvenni anélkül hogy idiótán néznénk ki egymás mellett
aztán azt, hogy szőrös e lába
2016. január 30. 21:31
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
az arcát. minden más lényegtelen
jó esetleg a haj...
meg a fenekeket is szeretem nézegetni :'D
meg alapból imádom bámulni az embereket xdd
jó esetleg a haj...
meg a fenekeket is szeretem nézegetni :'D
meg alapból imádom bámulni az embereket xdd
1 felhasználónak tetszik:
Medeah.
2016. április 13. 23:36
|
|
DeadRainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255630 offline
|
Általában először a stílusát (öltözködés, haj, ha lányról van szó akkor még a smink). Lányoknál általában a szemöldököt szoktam nagyon megnézni (felháborítónak találok néhány szemöldökformát
) Utána meg változó, hogy éppen min akad meg a szemem..
2016. április 14. 16:16
|
|
Shireenbokeh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 610 Azonosító: 255253 offline
|
A haját
Jó oké, ez így kisit idétlenül hangzik, főleg hogy szinte mindenki a szemét nézi meg a srácon, de az nálam szinte majdhogynem lényegtelen. Először mindig a hajat nézem, aztán az arcot, majd a cipőt.
2017. szeptember 29. 20:06
Először az arcát aztán az alkatát, haját és a stílusát.
2017. október 13. 21:36
|
|
tixyyyyyy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.13. Hozzászólás: 276 Csatolások: 45 Azonosító: 267289 offline
|
a haját az arcát es a kezeit
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.