A Grammy-díjas énekesnő új lemezzel készül az ünnepekre. A Lady karácsonyi albuma november 26-án érkezik majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga karácsonyi albumot ad ki
2011. november 22. 17:43
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
azt hittem, h több számot fog tartalmazni, és nem olyat amit már egyszer kiadott és nem is nagyon karácsonyi...
De ez jó lett! http://www.youtube.com/watch?v=LtpnsXK6Dp4
De ez jó lett! http://www.youtube.com/watch?v=LtpnsXK6Dp4
2011. november 22. 18:01
Hát nem látszik nagyon karácsonyinak,de rendes tőle hogy ilyen sokat foglalkozik a rajongóival.
2011. november 22. 18:09
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát már várom ,mint mindent ami karácsonyi
Nem amúgy tényleg biztos jó lesz
Szerintem szép a hangja ,de a stílusát nem annyira szeretem !
2011. november 22. 18:14
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Nem is tudtam, hogy tud pulykát sütni!
Gaga aztán nem pihen! Mi ez a tempó? Alszik egyáltalán ez a nő? Hova siet ennyire?
Nekem teljesen mindegy, hogy lesz-e, vagy milyen lesz az albuma, de azért sok sikert hozzá!
Olyan rossz, hogy akiktől én szeretnék új albumot/klipet/számot, nekik nem lesz, vagy rengeteget csúszik, akik pedig egyáltalán nem izgatnak, ők hetente rukkolnak elő valamivel.
Gaga aztán nem pihen! Mi ez a tempó? Alszik egyáltalán ez a nő? Hova siet ennyire?
Nekem teljesen mindegy, hogy lesz-e, vagy milyen lesz az albuma, de azért sok sikert hozzá!
Olyan rossz, hogy akiktől én szeretnék új albumot/klipet/számot, nekik nem lesz, vagy rengeteget csúszik, akik pedig egyáltalán nem izgatnak, ők hetente rukkolnak elő valamivel.
2011. november 22. 18:16
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (rencsi95 @ 2011.11.22. 18:01)
Hát nem látszik nagyon karácsonyinak,de rendes tőle hogy ilyen sokat foglalkozik a rajongóival.
Meg a zsebével
Mikor ad már ki valaki egyszer egy húsvéti lemezt?
2011. november 22. 18:27
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
ha már olyan "rendes" hogy kiad egy karácsonyi albumot , legalább a másik 2 szám helyet ( you and i + The Edge Of Glory ) lehetne karácsonyi
nekem is rögtön az jutott eszembe amikor elolvastam a cikket, hogy na vajon mennyit kaszál belőle...
nekem is rögtön az jutott eszembe amikor elolvastam a cikket, hogy na vajon mennyit kaszál belőle...
2011. november 22. 18:51
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Hát én úgy se veszem meg,nem is érdekel.
2011. november 22. 19:25
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Erre nagyon kíváncsi vagyok.Annyira az extremitást közvetíti,a szélsőséges érzelmeket,a botrányokozást,hogy nem tudom elképzelni hitelesnek,visszafogottnak a fenyőfa alatt.Inkább a rajongóinak szóló ajándék ez a cd.Szóval kíváncsi vagyok.
2011. november 22. 19:30
Istenem! Így lenne vagy lett volna ötös találatom a lottón, akkor most milliárdos lennék. Épp gondoltam, hogy Bieber után Gaga fog előállni egy karácsonyi LP-vel. Nekem semmi bajom Gagával. A tökkelütött fanjaitól (tiszt. kiv.) viszont falra tudnék mászni.
Az album gondolom, hogy nem fog mérföldkőnek számítani, mint egykor Elvis-é vagy Mariah Carey-é.
Szerintem azonban nem önzetlenül csinálja. Kihasználja azt is, hogy most nagyon fut a szekere. Arra számol, hogy aratni fog vele.
Az album gondolom, hogy nem fog mérföldkőnek számítani, mint egykor Elvis-é vagy Mariah Carey-é.
Szerintem azonban nem önzetlenül csinálja. Kihasználja azt is, hogy most nagyon fut a szekere. Arra számol, hogy aratni fog vele.
2011. november 22. 19:41
|
bee928új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 163073 offline
|
Ezt Gaga nem azért csinálja mert Bieber is csinált mert ezt ő már egy régebbi interjúban is mondta h lehet h lesz egy karácsonyi album! Lehet h nem lesz olyan sikeres mert 4 dal az elég kevés! Meg ez a 4 szám zongorás változatban lesz szóval tök jóó
)
2011. november 22. 20:10
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Jaj ne
Ebből is valami nagy botrány lesz ahogy Gagát ismerjük
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: