Tömegtermelés, avagy: nem kell, de mégis van
2011. november 24. 19:41
Idézet (Pillebaba98 @ 2011.11.22. 14:57)
nagyon jó cikk
hát nekem nincs olyan cuccom ami nem kell nekem
Sűrűn átnézem a cuccaimat,hogy ha valami már nem kell akkor rögtön kirakom.Nincs fölösleges dolgom
És sosem ülök be olyan filmre ami nem érdekel !! Sok olyan embert ismerek aki csak azért megy moziba megnézni egy filmet,mert az a menő meg ilyenek.
hát nekem nincs olyan cuccom ami nem kell nekem
A mozizással ugyan az a véleményünk.
De sajnos nekem vannak olyan dolgaim amik fölöslegesek de így is megvettem mert tetszett és nincs szívem kidobni se mert manapság ma már minden drága ugye bár és, ha kidobnám akkor azzal együtt úgymond a pénzt is vele együtt szóval...
2011. november 24. 19:52
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Érdekes cikk, tele van igazsággal. Sajnos ez megy, manipulálják az embert. Na de én nem vagyok olyan hülye ám, mint sajnos sokan, nem veszek meg semmit, ami nem kell, még egy Túró Rudit sem, ha arról van szó. Moziba utálok menni, neten megnézem, ami érdekel. Még akkor sem ülök be, ha a kedvencem játssza a főszerepet, mert pénzkidobásnak tartom. Pláne hogy itthon feküdhetek, ehetek hangosan, akkor állítom meg, amikor én akarom. Ja, és CD-t sem vettem még soha, kicsit azt is feleslegesnek tartom.
Egyedül a táskákkal, cipőkkel, felsőkkel, ékszerekkel lehet megfogni, azokból bármikor bármennyit el tudnék sajátítani
Egyedül a táskákkal, cipőkkel, felsőkkel, ékszerekkel lehet megfogni, azokból bármikor bármennyit el tudnék sajátítani
2011. november 27. 11:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (amy72 @ 2011.11.26. 23:18)
EZ MEG HOGY A JÓ ÉGBE JÖN IDE?? O.o
Gondolkozzál, használd a bütyköt a nyakadon...
2011. november 27. 12:54
|
|
waroftherosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 162169 offline
|
nagyon érdekes cikk.
a tömegtermelésről eszembe jutott, hogy manapság a márka fogalma is megváltozott. a divatmárkák ugyanazok a kínai dolgok, amiket kínaikban lehet találni, a nagyobb márkákkal ellentétben nem fordítanak figyelmet a minőségre.
magyarul adidas márkané alatt ugyanazt a kínai árut veszed meg, mint egy kínaiban, csak 20 ezerrel drágábban.
a tömegtermelésről eszembe jutott, hogy manapság a márka fogalma is megváltozott. a divatmárkák ugyanazok a kínai dolgok, amiket kínaikban lehet találni, a nagyobb márkákkal ellentétben nem fordítanak figyelmet a minőségre.
magyarul adidas márkané alatt ugyanazt a kínai árut veszed meg, mint egy kínaiban, csak 20 ezerrel drágábban.
2011. november 28. 14:12
az emberek mindig a hülyeségre és a fölösleges dolgokra buknak...ez sajnos így fog maradni...vegyük pl.-nak a fölöslegesen elköltött pénzt a márkás cuccokra,melyeket sokkal olcsóbban is meg tudunk venni,csak éppen nincs rajta a márkajel,de ugyanaz a minőség.Az ember pedig szeret kitűnni a tömegből egy drága és márkás ruhával.Szerintem mindenkinek ismerős ez a helyzet,hiszen mindenkinek a környezetében vannak telhetetlen emberek.nem beszélve arról,hogy sokan nyafognak is azért,ha nem nekik van a legdrágább cuccuk.De ilyen az emberiség.Prsze nem mondom,hogy én szent vagyok,mert néha én is képes vagyok kiadni egy csomó pénzt felesleges dolgokra,de azért a legtöbbször odafigyelek és eszembe jut,hogy más örülne annak,ha ehetne egy szelet kenyeret.Lehet,hogy egy kicsit kitértem a cikk témájáról,de ez az én véleményem és még biztosan sokan gondolkoznak hozzám hasonlóan.
2011. december 21. 11:34
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Daffney. @ 2011.12.20. 19:35)
Érdekes a gondolkozása annak aki ezt a cikket írta. 
Miért is?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: