Már megszokhattuk, hogy a díjátadókon a megjelenés is legalább annyit számít, mint az, hogy az illető mennyi díjat zsebel be. Mi most összeállítottuk az este legszebb ruháit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az American Music Awards legszebb ruhái
2011. november 22. 09:09
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Tényleg mindegyik ruha szép volt.Persze vannak amelyek jobban tetszenek,de csak egyet nem tudnék kiemelni közülük. 
Azért feltűnt,hogy Selena nincs a listán.
Hogy lehet?
Azért feltűnt,hogy Selena nincs a listán.
2011. november 22. 10:12
Jennifer Hudson és Vanessa Minnillo ruhája tetszik a legjobban..
2011. november 22. 10:38
Taylor Swift és Audrina Patridge ruhái voltak a legszebbek szerintem. Taylor ruhájában egyszerűen nem lehet hibát találni, gyönyörű a színe, szabása és fantasztikusan áll neki. Audrináé pedig a maga egyszerűségében szép, plusz meg lett rafinálva egy érdekes kivágással, ami nagyon feldobja.Jennifer Lopez ruhája kicsit drámai, mondjuk tőle eleve ezek a nőcisek a megszokottak. Katy Perryé borzalom, mintha egy japán írásjeles paplant húzott volna magára. Nem vagyok az extrém darabok ellenzője, de ez most nem jött össze neki.
2011. november 22. 11:15
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
SmileyZ: Szerintem Selena is szép volt, viszont Bieber haja rontotta az összhatást.
Nekem amúgy Jenny McCarthy ruhája tetszett a legjobban.
Nekem amúgy Jenny McCarthy ruhája tetszett a legjobban.
1 felhasználónak tetszik:
Andeeka
2011. november 22. 11:16
Nekem szinte az összes tetszik, ráadásul mindannyian nagyon csinik voltak...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.