Jelentkezés adatlapok szerkesztésére
2007. december 13. 21:06
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Bocsánat még egyszer, mondom rosszul emlékeztem, amikor én jelentkeztem még adatlap szerkesztésre legelõször, kellett bizonyos számú hsz-szel rendelkeznem. Azt hittem a 100 volt az, hát tévedtem.
2007. december 13. 22:55
Kellemes szép éjszakát kívánok az erre tévedõknek vagy napot, ha akkor jön
Szóval elkérnék pár adatlapot, ha szabad:
Linda Hamilton
Noah Wyle
Jeff Goldblum
Ben Stiller
Tom Hanks
Csonka András
Elõre is millió egy köszönetem érettük! Hogy gyönyörûen fejezzem ki magamat!
Linda Hamilton
Noah Wyle
Jeff Goldblum
Ben Stiller
Tom Hanks
Csonka András
2007. december 14. 09:54
Idézet(CanDee Sweet @ 2007. December 13. - 18:42)
De ezt most komolyan hogy gondoltad? Õ dolgozott vele,az õ kedvence és te meg elvennéd tõle? Ha segíteni akrsz neki ne így tedd,ez nem is tudom... mindegy.
Már elmagyarázta, hogy félreértette a dolgot. Ilyen stílusú dorgálásra nincsen szükség.
2007. december 14. 12:20
Idézet(_ToTo_ @ 2007. December 14. - 09:55)
Ding-dong ...
izé ... Pici és a többiek beállítva noska 
neked is Candee
neked is Candee
Jaj ToTo! Most nagyon vicces voltál!!!!
Valakinek Õt is be kell vállalnia, és nem hagyhattam csak úgy!!!
2007. december 14. 12:23
Idézet(noska @ 2007. December 13. - 22:55)
Kellemes szép éjszakát kívánok az erre tévedõknek vagy napot, ha akkor jön
Linda Hamilton
Noah Wyle
Jeff Goldblum
Ben Stiller
Tom Hanks
Csonka András

Linda Hamilton
Noah Wyle
Jeff Goldblum
Ben Stiller
Tom Hanks
Csonka András
Drága ToTo! Ben Stillert nem kapom meg?
Jaj jaj, de nagyon szomorú vagyok. Vagy csak fel kellene tenned a szemüveget?
2007. december 14. 13:34
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet(noska @ 2007. December 14. - 12:23)
Drága ToTo! Ben Stillert nem kapom meg?
upsz, kimaradt, kiváncsi voltam figyelsz-e
beállítva
2007. december 14. 22:04
Szeretném kérni a Spcie Girlöket:
-Melanie Chisholm
-Emma Bunton
-Geri Halliwell
-Melanie Brown
Köszönöm szépen!
-Melanie Chisholm
-Emma Bunton
-Geri Halliwell
-Melanie Brown
Köszönöm szépen!
2007. december 14. 22:14
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2007. December 14. - 22:04)
Szeretném kérni a Spcie Girlöket:
-Melanie Chisholm
-Emma Bunton
-Geri Halliwell
-Melanie Brown
Köszönöm szépen!
-Melanie Chisholm
-Emma Bunton
-Geri Halliwell
-Melanie Brown
Köszönöm szépen!
kész
2007. december 14. 23:05
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Majd ha valamelyik modi elfogadta Roger Bart adatlapját, akkor egyúttal el is kunyiznám, hogy jól megszerkeszthessem.
Köszi!
Köszi!
2007. december 15. 18:31
|
azsiafilm.huúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 46415 offline
|
Idézet(_ToTo_ @ 2007. December 13. - 20:04)
csajoknak beállítva a lapok 
ezt a 100 post-os dolgot én sem értem, mindenesetre ilonakrisznek már tegnap beállítottam a vitatott adatlapot, csak elfelejtettem itt is jelezni
Leo, ez a biográfia másolás nekem nem vili, hogy kinek irtál és miért, meg milyen engedély ... ezen a fórumon az adatlapon ez a figyelmeztetés áll még mindíg a félreértések elkerülése végett:
"Ne másolj szöveget más oldalakról! Próbálj minnél több forrásból egy saját szavaiddal megfogalmazott életrajzot írni! Szerkesztéskor figyelj az információk hitelességére is!"
ha ehhez tudod tartani magad akkor beállítom a lapokat neked.
nem hiszem egyébként, hogy akkora gond lenne egy talált biót kicsit átszerkeszteni, kipofozni, kibõvíteni a saját szavaiddal ...
ezt a 100 post-os dolgot én sem értem, mindenesetre ilonakrisznek már tegnap beállítottam a vitatott adatlapot, csak elfelejtettem itt is jelezni
Leo, ez a biográfia másolás nekem nem vili, hogy kinek irtál és miért, meg milyen engedély ... ezen a fórumon az adatlapon ez a figyelmeztetés áll még mindíg a félreértések elkerülése végett:
"Ne másolj szöveget más oldalakról! Próbálj minnél több forrásból egy saját szavaiddal megfogalmazott életrajzot írni! Szerkesztéskor figyelj az információk hitelességére is!"
ha ehhez tudod tartani magad akkor beállítom a lapokat neked.
nem hiszem egyébként, hogy akkora gond lenne egy talált biót kicsit átszerkeszteni, kipofozni, kibõvíteni a saját szavaiddal ...
Üdv!
A Leo által írt dolgok velem lettek egyeztetve. Ha ki tudja bõvíteni a Gong Li életrajzot, akkor kalapot emelek elõtte, ugyanis vagy 3 napig szedegettem össze hozzá a forrásokat számtalan helyrõl, ha magyar nyelven ennél részletesebb életrajzot találtok róla, szóljatok nekem is, kíváncsi lennék rá.
Az oldalatokhoz egyébként gratulálok, jól néz ki és jó ötlet a véletlenszerûen kidobott sztárok listája a fõoldalon. Két apró korrekcióra szoruló információt találtam : Shu Qi nem japán, hanem tajvani, Gong Li pedig nem svájci, hanem kínai.
YEZy
2007. december 15. 20:24
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
|
Idézet(azsiafilm.hu @ 2007. December 15. - 18:31)
Üdv!
A Leo által írt dolgok velem lettek egyeztetve. Ha ki tudja bõvíteni a Gong Li életrajzot, akkor kalapot emelek elõtte, ugyanis vagy 3 napig szedegettem össze hozzá a forrásokat számtalan helyrõl, ha magyar nyelven ennél részletesebb életrajzot találtok róla, szóljatok nekem is, kíváncsi lennék rá.
Zhang Zi Yi esetében más a helyzet, azt úgy egy évvel ezelõtt készítettem, így az újabb filmjeirõl nincs még szó benne, azon lehet talán egy kicsit javítgatni. Kis oldalunkon egyébként további mintegy 70 távol-keleti filmsztárról található egész részletes életrajz, néhányukról olyan információk is, amik angolul sem találhatóak meg a neten (vagy legalábbis én nem találtam, így japánról lettek lefordítva). Igény esetén forrás és szerzõ megjelöléssel felkerülhetnek ide is, szvsz kicsit sokszínûbbé tenné az oldal tartalmát, bár 100%, hogy nem õk lennének a legnépszerûbb celebritások. 
Az oldalatokhoz egyébként gratulálok, jól néz ki és jó ötlet a véletlenszerûen kidobott sztárok listája a fõoldalon. Két apró korrekcióra szoruló információt találtam : Shu Qi nem japán, hanem tajvani, Gong Li pedig nem svájci, hanem kínai.
YEZy
YEZy
Üdv
Köszi az észrevételeket, javítottam a 2 adatlapon a nemzetiséget.
Grat a fordításokhoz, tudom, hogy kevésbé ismert emberkékhez nehéz találni sokszor normális életrajzot, sok esetben az imdb-n is csak 1 sor van.
Köszönet mindenki nevében az elismerõ szavakért
Leo beállítom a 2 lapot, remélem evvel nem indítok lavinát, hogy a szerkesztõk majd másolt életrajzokat szeretnének elhelyezni a fórumon - hisz akkor elég lenne egy link, hogy az adott celeb életrajza itt a filmográfia meg ott található - és átdobna egy másik oldalra ahol elolvashatod, de erre ott a google.
Vagy nem kellenek szerkesztõk sem, majd én bemásolok mindenhova egy biót meg filmográfiát forrás megadásával és el van intézve - vagy csak egy linket.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: