Jelentkezés adatlapok szerkesztésére
2007. november 17. 12:23
Lindy Booth-ot szeretném szerkeszteni,köszönöm.
2007. november 17. 13:38
|
|
Jamarco |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.01. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 2253 Azonosító: 36073 offline
|
Idézet(ML @ 2007. November 17. - 13:34)
Jamarco: Carla Ossa-n még dolgozhatsz kicsit. 
Kérések beállítva.
Kérések beállítva.
Naaaa, most mert ellenorzol engem annyira
Egyebkent kerestem rola biografiat, de csak spanyolnyelvut talatam, pedig mindenhol kerestem. Melleselg mielott mondanat akkor tanuljak meg spanyolul, nemfogok, csak angolul tudok.
2007. november 17. 13:43
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Jamarco @ 2007. November 17. - 13:38)
Naaaa, most mert ellenorzol engem annyira
Egyebkent kerestem rola biografiat, de csak spanyolnyelvut talatam, pedig mindenhol kerestem. Melleselg mielott mondanat akkor tanuljak meg spanyolul, nemfogok, csak angolul tudok.
Mindenkit ellenõriztem, nyugi.
Még egy kérés, akire nem vonatkozik, ne öltözködjön: adatlapon a kép lehetõleg SZÍNES PHOTOSHOOT kép legyen, ahogy az elején is kértük. Akirõl persze nincs megfelelõ minõségû ilyen kép, oda menjen ami épp van.
Mindenkinek jó szerkesztgetést!
2007. november 17. 13:47
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Jamarco @ 2007. November 17. - 13:41)
Igy is majdnem az osszes adatlapot en magam forditottam, ugy hogy egy szavatok sem lehet 
Nincs is, mindenkinek értékeljük a munkáját, csak van aki kéri el sorban az adatlapokat és még az eddigiek sincsenek készen. Ezt szeretnénk elkerülni.
2007. november 17. 13:50
|
|
Jamarco |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.01. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 2253 Azonosító: 36073 offline
|
Idézet(ML @ 2007. November 17. - 13:47)
Nincs is, mindenkinek értékeljük a munkáját, csak van aki kéri el sorban az adatlapokat és még az eddigiek sincsenek készen. Ezt szeretnénk elkerülni. 
2007. november 18. 11:50
Carmine Giovinazzo és Bruce Lee szerkesztését vállalnám,köszike.
2007. november 18. 19:18
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Én pedig Vincent D'Onofriot kérném.
2007. november 18. 19:45
|
eszty11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.06. Hozzászólás: 317 Csatolások: 284 Azonosító: 33938 offline
|
Elnézést,hogy itt belekotyogok,ne vegyétek annyira komolyan,amit most írok,de szerintem kicsit szemetek voltatok rekababa-val.Azért,mert annyira szerette volna Lauren Cohan adatlapját,és "floodolt",mert nem akarta,hogy másé legyen.Juliana adatlapjánál én is beleestem ebbe a hibába. Meg nem azt mondtátok,hogy ha vki 50-nél kevesebb hsz-szal kér egy adatlapot,az "el van téve" neki?Már bocsi,de ténleg ez a véleményem...nem követelem itt,hogy adjátok neki,de ezt most lekellett írnom...más mondanivalóm nincs.lehet,hogy rossz topikba írtam,de most végülis adatlapok kérésérõl van szó.
2007. november 18. 20:01
|
|
Jamarco |
|
Idézet(akos85 @ 2007. November 18. - 20:01)
Estét 
Most láttam, hogy Elsa Pataky-nak még nincs szerkesztõje, úgyhogy elvállalnám ha lehet. Köszi!
Most láttam, hogy Elsa Pataky-nak még nincs szerkesztõje, úgyhogy elvállalnám ha lehet. Köszi!
De makos vagy pedig mar en is celba akartam venni valamelyik nap
2007. november 18. 20:04
|
|
MLSpecial Agent |
|
Idézet(akos85 @ 2007. November 18. - 20:01)
Estét 
Az adatlapjaidnál kicsit üres az életrajz, elõbb azokat fejezd be.
2007. november 18. 20:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet(eszty11 @ 2007. November 18. - 19:45)
Elnézést,hogy itt belekotyogok,ne vegyétek annyira komolyan,amit most írok,de szerintem kicsit szemetek voltatok rekababa-val.Azért,mert annyira szerette volna Lauren Cohan adatlapját,és "floodolt",mert nem akarta,hogy másé legyen.Juliana adatlapjánál én is beleestem ebbe a hibába. Meg nem azt mondtátok,hogy ha vki 50-nél kevesebb hsz-szal kér egy adatlapot,az "el van téve" neki?Már bocsi,de ténleg ez a véleményem...nem követelem itt,hogy adjátok neki,de ezt most lekellett írnom...más mondanivalóm nincs.lehet,hogy rossz topikba írtam,de most végülis adatlapok kérésérõl van szó.
Jogos az észrevétel, nekem nem volt eszemben ez a név, csak azt láttam, hogy nincs szerkesztõje még, így beállítottam. Egyébként pedig elsõ körben a Rekababa által felsorolt nevekbõl szinte mindenkinek volt szerkesztõje, csak írta ami eszébe jutott anélkül, hogy utánanézett volna, hogy kinek szabad az adatlapja.
A floodolásért meg akár kis szabadság is járhatott volna neki.
Nem véletlenül van ez az 50 hsz, hanem azért, hogy legyen alkalma megismerkedni mindenkinek a fórummal aki aktív szeretne lenni.
Az "Eltevés" pedig olyan dolog, hogy ha visszaolvasol több esetben is 1-2 hozzászólással kértek adatlapot, szóltunk, hogy 50 hsz a minimum és azóta sem történt semmi, az örrökkévalóságig el lehetne tenni a lapokat.
Kárpótlásul létre hoztam a 2 kért de még nem létezõ lapot és beállítottam neki Gemma Atkinson-al együtt.
Azt pedig hogy leszemetezel, kikérem magamnak ...
2007. november 18. 21:42
|
|
MLSpecial Agent |
|
Idézet(_ToTo_ @ 2007. November 18. - 20:58)
Azt pedig hogy leszemetezel, kikérem magamnak ...
Hozzátenném, legközelebb stílusért is szabadság járhat.
Lehet véleményt nyilvánítani, csak stílusra nem árt figyelni, fõleg ha valaki modival beszél.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: