Jelentkezés adatlapok szerkesztésére
2006. november 30. 12:17
Még egy ötlet... a családi állapotot össze lehetne kötni a nemmel logikailag... úgy értem, ha pl. nõrõl van szó, akkor ne legyen a menüben "nõs" és "nõtlen" is, hanem értelemszerûen csak "hajadon" és "férjezett", a többi OK.
2006. november 30. 13:50
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(Freeze @ 2006. November 30. - 04:17)
Kicsit változtattam az adatlapokon...
Jó munkát!

Haggyál, még Jesse sincs kész, de akkor most kezjem elõröl végülis!
2006. november 30. 14:53
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Uhh...
na megpróbálok válaszolni a kérdésekre..
A technikai jellegû ötletek szépek és jók, de egyelõre az nemfér bele az idõmbe, hogy pl. dátumalapjáncsillagjegykiszámító függvényeket írjak. Majd megpróbálok könnyitéseket is beleirni, ha már kész lesz az egész.
A felesleges részekrõl meg annyit, hogy lehet hogy imdb-n pontosabb a filmográfia, de ennyi erõvel felesleges az egész adatlap, mert a biográfiához belinkelem a rajongói oldalt a filmekhez az imdb-t és igy tovább.
Egyébként is ott soxor tökismeretlen filmek is fel vannak sorolva egy-egy ember mellé, ráadásul csak eredeti címmel. Ide be lehet irni magyarositott cimekkel együtt.
A névnapokról... egy klasszikus idézet: "Há magyarok vagyunk, nem?"
A külföldi neveket pedig itt meglehet találni... http://www.mynameday.com/index.html
súly... hát valóban ez necces... de gondoltam ha a velvet adatbázisában még a testtömegindexet is számolják, akkor lehet hogy nem is olyan felesleges infó.
Az adatlapok pedig azért vannak kiadva a rajongóknak, hogy lehetõségükhöz mérten folyamatosan karban tudják tartani az adatokat. Pl ha van egy új film vagy ilyesmi.
Rajongói oldalak linkjeire még kitalálok valamit.
A technikai jellegû ötletek szépek és jók, de egyelõre az nemfér bele az idõmbe, hogy pl. dátumalapjáncsillagjegykiszámító függvényeket írjak. Majd megpróbálok könnyitéseket is beleirni, ha már kész lesz az egész.
A felesleges részekrõl meg annyit, hogy lehet hogy imdb-n pontosabb a filmográfia, de ennyi erõvel felesleges az egész adatlap, mert a biográfiához belinkelem a rajongói oldalt a filmekhez az imdb-t és igy tovább.
Egyébként is ott soxor tökismeretlen filmek is fel vannak sorolva egy-egy ember mellé, ráadásul csak eredeti címmel. Ide be lehet irni magyarositott cimekkel együtt.
A külföldi neveket pedig itt meglehet találni... http://www.mynameday.com/index.html
súly... hát valóban ez necces... de gondoltam ha a velvet adatbázisában még a testtömegindexet is számolják, akkor lehet hogy nem is olyan felesleges infó.
Az adatlapok pedig azért vannak kiadva a rajongóknak, hogy lehetõségükhöz mérten folyamatosan karban tudják tartani az adatokat. Pl ha van egy új film vagy ilyesmi.
2006. november 30. 15:02
Idézet(Freeze @ 2006. November 30. - 14:53)
Uhh...
na megpróbálok válaszolni a kérdésekre..
Egyetértek veled, ez így szuper ötlet szerintem!
Hm, Thalía névnap augusztus 13. lenne? Na, majd mondom neki, kíváncsi vagyok, tudja-e
Apropó, szerintem a rajongói klubnál elég, ha csinálsz egy ugyanolyan szövegdobozt a diszkográfia után, aztán mindenki annyi linket ír be, amennyit akar, nem?
2006. november 30. 15:09
Idézet(Freeze @ 2006. November 30. - 16:53)
Éreztem, hogy ez lesz a válasz.
A celebritymatch, vagy melyik oldal még azt is kiszámolja, hogy százalékosan mennyire illek össze x hírességgel.
Filmográfia: erre nem is gondoltam. Mármint a magyarításra. Így tényleg van értelme, hiszen az ájemdíbín csak inglis nyelven lehet megtalálni az információkat. *hozzálát a munkához*
2006. november 30. 15:17
Javasolnám még a "haj szin"-t hajszín-re és a "szeme szine"-t szeme színe-re javítani, na jó, ez már csak kekeckedés, de úgy jobban néz ki
2006. november 30. 15:29
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(TheMexican @ 2006. November 30. - 16:02)
Apropó, szerintem a rajongói klubnál elég, ha csinálsz egy ugyanolyan szövegdobozt a diszkográfia után, aztán mindenki annyi linket ír be, amennyit akar, nem?
Ez okés, viszont nem akarok linktár lenni... úgy tervezem hogy csak visszalinkeléssel lehessen az adatlapra kerülni.
2006. november 30. 15:30
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(TheMexican @ 2006. November 30. - 16:17)
Javasolnám még a "haj szin"-t hajszín-re és a "szeme szine"-t szeme színe-re javítani, na jó, ez már csak kekeckedés, de úgy jobban néz ki

Javitom, legközelebb éjjel 3kor nemállok neki fejleszteni.
2006. november 30. 15:38
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(Aribeth @ 2006. November 30. - 16:09)
Éreztem, hogy ez lesz a válasz.
Vannak lényegesebb infók (születési idõ, hely, családi állapot), vannak poénosak (nekem tetszik a szemszínes dolog), és vannak feleslegesek fakultatívak (mi a kedvenc kajája, hány kilós - a kettõ között összefüggés is lehet; van-e állata, meg ilyesmik
- ezeket ki lehetne tölteni aszerint, hogy az adatlapot készítõ fontosnak tartja-e, magyarán be lehetne rakni a biográfia mellé, a "mit kell még tudni róla" alapon... szóval nem lenne nekik külön rubrika). Persze ez csak az én véleményem. 
A celebritymatch, vagy melyik oldal még azt is kiszámolja, hogy százalékosan mennyire illek össze x hírességgel.
Filmográfia: erre nem is gondoltam. Mármint a magyarításra. Így tényleg van értelme, hiszen az ájemdíbín csak inglis nyelven lehet megtalálni az információkat. *hozzálát a munkához*
A celebritymatch-et vegyem javaslatnak?
Azért próbáltam úgy rendezni az infókat hogy az elsõ oszlopban legyenek a fontosabbak, mellette pedig a kevésbé fontos infók...
Az elrendezés lehet hogy kicsit sûrû, de mostmeg már nemszivesen hagynék le semmit .
2006. november 30. 17:35
Idézet(Freeze @ 2006. November 30. - 17:24)
súly helyett ki mit tudna javasolni?
becenenek?
becenenek?
Nõknél mondjuk méretek... bár azzal sem jutottunk elõrébb, mert ugyanúgy változhatnak a súllyal
A becenév is jó ötlet
2006. november 30. 18:07
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Tetszenek a változtatások, így még több munkánk lesz vele, de nem baj az. ;-) Több információ, az csak jó. Ezek érdekes infók is, az egyetlen, ami szerintem is fölösleges, az a súly. Gondoltatok arra, hogy nõi hírességeknél ez egyrészt hiúsági kérdés, nem szeretik megadni, másrészt pont emiatt szinte lehetetlen adekvát adatokat megtudni? Magasság teljesen OK. Súly helyett szeritnem is jobb lenne a becenév, az érdekesebb is, fõleg, hogy több hírességnek is van elég jellegzetes beceneve, ami rajongók körében közkedvelt, az ilyesmit érdemes lehet közzétenni.
Rajongói oldalakról: szerintem az lenne a legjobb, ha minden hírességhez EGY rajongói oldalt lehetne megadni, (ha van magyar, akkor azt), így elkerülhetnénk azt, hogy linkekkel legyenek tele az adatlapok. Viszont némely magyar oldal elég színvonalas és informatív, így ezeket szerintem érdemes lenne feltüntetni az adatlapokban.
Filmográfia, diszkográfia szerintem jó ötlet. Neki is látok. :-)
Rajongói oldalakról: szerintem az lenne a legjobb, ha minden hírességhez EGY rajongói oldalt lehetne megadni, (ha van magyar, akkor azt), így elkerülhetnénk azt, hogy linkekkel legyenek tele az adatlapok. Viszont némely magyar oldal elég színvonalas és informatív, így ezeket szerintem érdemes lenne feltüntetni az adatlapokban.
2006. november 30. 18:10
Idézet(Candy Perfume Girl @ 2006. November 30. - 18:07)
Tetszenek a változtatások, így még több munkánk lesz vele, de nem baj az. ;-) Több információ, az csak jó. Ezek érdekes infók is, az egyetlen, ami szerintem is fölösleges, az a súly. Gondoltatok arra, hogy nõi hírességeknél ez egyrészt hiúsági kérdés, nem szeretik megadni, másrészt pont emiatt szinte lehetetlen adekvát adatokat megtudni? Magasság teljesen OK. Súly helyett szeritnem is jobb lenne a becenév, az érdekesebb is, fõleg, hogy több hírességnek is van elég jellegzetes beceneve, ami rajongók körében közkedvelt, az ilyesmit érdemes lehet közzétenni.
Thalía hivatalos rajongói oldala ebbõl a szempontból is egyedülálló, mert 3 nyelvû: spanyol, angol, magyar. Ez pedig csak annak köszönhetõ, hogy eredetileg a magyar rajongói klub oldala volt csak, de annyira megtetszett a hivatalos klub vezetõinek, hogy kérték, hogy legyen a nemzetközi oldal... én meg maradtam webmaster.
2006. november 30. 18:14
Még egy észrevétel: a családi állapot beállítását nem jegyzi meg a rendszer, vagyis a következõ szerkesztésnél visszaállítja alapra, így mindig újból ki kell választani, mikor valami mást szerkesztek és el akarom menteni. Ez véletlen, vagy direkt programoztad így?
2006. november 30. 18:16
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(TheMexican @ 2006. November 30. - 19:14)
Még egy észrevétel: a családi állapot beállítását nem jegyzi meg a rendszer, vagyis a következõ szerkesztésnél visszaállítja alapra, így mindig újból ki kell választani, mikor valami mást szerkesztek és el akarom menteni. Ez véletlen, vagy direkt programoztad így?
még nem volt idõm rendesen megcsinálni...
2006. november 30. 18:23
Idézet(Freeze @ 2006. November 30. - 18:16)
még nem volt idõm rendesen megcsinálni... 
No problem
2006. november 30. 21:24
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Maria Menounos - Lisa Rinna - Kelly Carlson - Tia Carrere
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: