Arielle Kebbel megvan.
De lenne egy kérdésem. Miért nem tudok képet más feltölteni róla?
Jelentkezés adatlapok szerkesztésére
2006. november 28. 23:54
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
2006. november 28. 23:58
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(zero_cool51 @ 2006. November 29. - 00:54)
Arielle Kebbel megvan.
csak pontosan 200x300-as jpg-et fogad el....
esetleg a böngészõd viccel meg és F5-öt kéne nyomni.
jah és alias név != teljes név
2006. november 29. 00:29
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Idézet(Freeze @ 2006. November 28. - 23:58)
csak pontosan 200x300-as jpg-et fogad el....
Jól van, fáradt vagyok. Szarul méretezte át az acd see, nevet meg elnéztem
2006. november 29. 08:13
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(Freeze @ 2006. November 28. - 21:53)
Azért nemfér be mert kevés van?
Nincs limit egyébként...
Nincs limit egyébként...
Nem, nem. Van sok, csak nem tdtam, hogy van e értelme még gyûjteni, hogyha nem is fér be. De akkor nyugodta vagyok.
2006. november 29. 19:19
|
|
Mr. Uriah Heep |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1448 Csatolások: 3701 Azonosító: 25 offline
|
Idézet(Freeze @ 2006. November 28. - 22:33)
4 csillagos... azért az nemolyan rossz. 
Jah, kéhem, én csak a képletöltések számát vettem alapul...
Szóval, néhány kedves infót felpakoltam Carrie
2006. november 30. 07:14
|
|
Pilfervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 3286 Azonosító: 5145 offline
|
Idézet(Freeze @ 2006. November 30. - 04:17)
Kicsit változtattam az adatlapokon...
Jó munkát!

A magasságnál vmi bibi van, mert mindig átírja mentésnél 127 cm-re. Kicsit lehetne magasabb is a limit.
Esetleg a származást lehetne még a nemzetiség alá/mellé írni.
2006. november 30. 07:42
Idézet(Freeze @ 2006. November 30. - 03:17)
Jó munkát!

Igen, a magassággal valami nem stimmel, én is beírom, hogy 167 és 127-et jelenít meg... illetve a családi állapotot nem mindig jeleníti meg...
Meg még esetleg lehetne egy "Rajongói klub" rovat is...
2006. november 30. 07:48
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(Freeze @ 2006. November 30. - 04:17)
Jó munkát! 
Beírnál Nell McAndrew-hoz, mint szerkesztõt? Köszi!
Továbbá stoppolnám: Lori Loughlin, Natalie Imbruglia, Sandra Bullock
Néhány észrevétel:
- A csillagjegyet a születés idejébõ automatikusan meg lehetne adni, így tévedés kizárva, meg így megoldható lenne, hogy a külföldieknek nem magyarul jelenne meg.
Kos (III.21-IV.20), Bika (IV.21-V.20), Ikrek (V.21-VI.21), Rák (VI.21-VII.22), Oroszlán (VII.23-VIII.23), Szûz (VIII.-24-IX.23), Mérleg (IX.24-X.23), Skorpió (X.24-XI.23), Nyilas (XI.24-XII.23), Bak (XII.24-I.23), Vízöntõ (I.24-II.23), Halak (II.24-III.23). - Szerintem a Filmográfia és Diszkográfia mezõk fölöslegesek. Az ilyenekre ott van az IMDb vagy az együttes honlapja. Kezdetben valószínûleg rendesen ki lesz töltve, de idõvel biztos, hogy nem lesz frissítve.
- A születésnél az országot lehetne legördülõ listából beállítani.
- A szem- ill. hajszín ugyanúgy mehetne listából, szintén a tévedés kizárása és a külföldiek miatt.
2006. november 30. 08:07
Idézet(Luki @ 2006. November 30. - 07:48)
Beírnál Nell McAndrew-hoz, mint szerkesztõt? Köszi!
Továbbá stoppolnám: Lori Loughlin, Natalie Imbruglia, Sandra Bullock
Néhány észrevétel:
- A csillagjegyet a születés idejébõ automatikusan meg lehetne adni, így tévedés kizárva, meg így megoldható lenne, hogy a külföldieknek nem magyarul jelenne meg.
Kos (III.21-IV.20), Bika (IV.21-V.20), Ikrek (V.21-VI.21), Rák (VI.21-VII.22), Oroszlán (VII.23-VIII.23), Szûz (VIII.-24-IX.23), Mérleg (IX.24-X.23), Skorpió (X.24-XI.23), Nyilas (XI.24-XII.23), Bak (XII.24-I.23), Vízöntõ (I.24-II.23), Halak (II.24-III.23). - Szerintem a Filmográfia és Diszkográfia mezõk fölöslegesek. Az ilyenekre ott van az IMDb vagy az együttes honlapja. Kezdetben valószínûleg rendesen ki lesz töltve, de idõvel biztos, hogy nem lesz frissítve.
- A születésnél az országot lehetne legördülõ listából beállítani.
- A szem- ill. hajszín ugyanúgy mehetne listából, szintén a tévedés kizárása és a külföldiek miatt.
Nagy részben egyetértek (bár én nem vagyok admin), viszont nem minden együttes/énekes honlapján van fent a discográfia, biográfia, stb. Fõleg az új Flash oldalaknál abszolút nem divat. Legfeljebb annyival elintézik, hogy írnak a legújabb lemezérõl, de magáról az elõadóról, mikor született, hol, stb. már semmit. Ezért kellene egy olyan mezõ, hogy "Rajongói klub honlap", mert azon 99%, hogy megtalálhatóak ezek az adatok.
2006. november 30. 11:24
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(Freeze @ 2006. November 30. - 03:17)
Jó munkát!
Jó lett.
Néhány kérdés/észrevétel:
1. Szerintem is jó lenne egy "rajongói oldalak" részleg, mert a hivatalos oldalak - tisztelet a kivételnek - nagyon gyengék, van rajtuk kb 10-20 lq kép (ráadásul letölteni sem lehet õket), meg pár infó oszt csá.
2. Ha ki szeretném cserélni a képet az adott sztárról akit szerkesztek, akkor azt a kis zászlót én ügyeskedjem oda, vagy ha simán feltöltöm akkor is ott lesz?
3. Nem tudja valaki hány centi egy láb, meg egy hüvelyk? (hülye amcsiknak mér nem jó a m, cm?
2006. november 30. 11:27
Idézet(Raymond @ 2006. November 30. - 11:24)
Jó lett.
1. Szerintem is jó lenne egy "rajongói oldalak" részleg, mert a hivatalos oldalak - tisztelet a kivételnek - nagyon gyengék, van rajtuk kb 10-20 lq kép (ráadásul letölteni sem lehet õket), meg pár infó oszt csá.
2. Ha ki szeretném cserélni a képet az adott sztárról akit szerkesztek, akkor azt a kis zászlót én ügyeskedjem oda, vagy ha simán feltöltöm akkor is ott lesz?
3. Nem tudja valaki hány centi egy láb, meg egy hüvelyk? (hülye amcsiknak mér nem jó a m, cm?
)
A zászlót a program teszi rá a nemzetiség alapján, amit kiválasztasz a listáról, nem a képen van.
1 láb = 0,3049 m ~ 30,5 cm.
1 hüvelyk (inch, coll) = 2,54 cm.
Tipp: www.convert-me.com
2006. november 30. 11:31
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(TheMexican @ 2006. November 30. - 11:27)
A zászlót a program teszi rá a nemzetiség alapján, amit kiválasztasz a listáról, nem a képen van.
Köszi az infót.
2006. november 30. 11:57
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
en beirtam gyerekszamhoz, h 1.5, ez a szenny, meg kerekitett!

a nevnapot itthonon kivul nem tul sok helyen tartjak, ha jol tevedek
amugy jo volt az otlet Fonok!
amugy jo volt az otlet Fonok!
2006. november 30. 12:02
Idézet(Freeze @ 2006. November 30. - 05:17)
Jó munkát!

Ómájgád.
Jó ötlet. Viszont kissé (baromira) sûrûn vannak az információk, és elsõ pillantásra nehéz eldönteni, hogy mi mihez tartozik (a foglalkozás mellett ott a születési hely, mert csak másodszorra esik le, hogy az alatta lévõ infót kell nézni). Eddig átláthatóbb volt.
A súly szerintem halál felesleges, mert 1. úgyse árulják el, 2. legtöbben nem vagyunk született tippelõk 3. fel-le kúsznak a kilók. A magasság voltaképp nem rossz, de ez az imdb-n fenn van. Ha pedig ott sincs, akkor nehéz kideríteni. A szem és hajszín tetszik, névnap... minek? Egy nigériai hírességnél macerás kideríteni, hogy benne van-e egyáltalán a naptárban a neve. Partner: remek ötlet.
szerk: Most vettem észre, hogy családi állapot is van.
2006. november 30. 12:04
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(Raymond @ 2006. November 30. - 12:24)
)
2. SZVSZ a kis zászlót a rendszer rakja oda, ha be van állítva a nemzetiség.
3. http://www.onlineconversion.com/
2006. november 30. 12:06
Idézet(Gereb @ 2006. November 30. - 11:57)
Meg nem is mindenhol van ilyen. A katolikus országokban van hasonló, "Szented napja"-nak hívják, de csak azoknak a neveknek van, amelyek esetében létezik azonos nevû szent... vagyis az õsi római/latin eredetû neveknek van csak napjuk.
2006. november 30. 12:11
Idézet(Aribeth @ 2006. November 30. - 12:02)
Ómájgád.
Jó ötlet. Viszont kissé (baromira) sûrûn vannak az információk, és elsõ pillantásra nehéz eldönteni, hogy mi mihez tartozik (a foglalkozás mellett ott a születési hely, mert csak másodszorra esik le, hogy az alatta lévõ infót kell nézni). Eddig átláthatóbb volt.
A súly szerintem halál felesleges, mert 1. úgyse árulják el, 2. legtöbben nem vagyunk született tippelõk 3. fel-le kúsznak a kilók. A magasság voltaképp nem rossz, de ez az imdb-n fenn van. Ha pedig ott sincs, akkor nehéz kideríteni. A szem és hajszín tetszik, névnap... minek? Egy nigériai hírességnél macerás kideríteni, hogy benne van-e egyáltalán a naptárban a neve. Partner: remek ötlet.
Csillagjegy... ez se rossz, bár ehhez elég csak ránézni a születésnapjára és a naptárra.
Ja, mert egybemosódott azzal, hogy színésznõ.

Hát igen, a súly és a magasság tekintetében igazad van, mert azt csak magazinokból tudhatjuk, már akinél, ahol általában szépítenek...
2006. november 30. 12:13
Idézet(Luki @ 2006. November 30. - 09:48)
[*] A csillagjegyet a születés idejébõ automatikusan meg lehetne adni, így tévedés kizárva, meg így megoldható lenne, hogy a külföldieknek nem magyarul jelenne meg.
Kos (III.21-IV.20), Bika (IV.21-V.20), Ikrek (V.21-VI.21), Rák (VI.21-VII.22), Oroszlán (VII.23-VIII.23), Szûz (VIII.-24-IX.23), Mérleg (IX.24-X.23), Skorpió (X.24-XI.23), Nyilas (XI.24-XII.23), Bak (XII.24-I.23), Vízöntõ (I.24-II.23), Halak (II.24-III.23).
[*] Szerintem a Filmográfia és Diszkográfia mezõk fölöslegesek. Az ilyenekre ott van az IMDb vagy az együttes honlapja. Kezdetben valószínûleg rendesen ki lesz töltve, de idõvel biztos, hogy nem lesz frissítve.
Kos (III.21-IV.20), Bika (IV.21-V.20), Ikrek (V.21-VI.21), Rák (VI.21-VII.22), Oroszlán (VII.23-VIII.23), Szûz (VIII.-24-IX.23), Mérleg (IX.24-X.23), Skorpió (X.24-XI.23), Nyilas (XI.24-XII.23), Bak (XII.24-I.23), Vízöntõ (I.24-II.23), Halak (II.24-III.23).
[*] Szerintem a Filmográfia és Diszkográfia mezõk fölöslegesek. Az ilyenekre ott van az IMDb vagy az együttes honlapja. Kezdetben valószínûleg rendesen ki lesz töltve, de idõvel biztos, hogy nem lesz frissítve.
*bólogat*
Fõleg a filmográfia felesleges - mégis minek adjuk meg az imdb-t, dísznek?
A diszkográfiához inkább nem szólok hozzá, jóval kevesebb a zenész kedvencem, mint a filmes. Ha itt felsoroljátok a lemezeket, az számomra csak hasznos, mert emlékeim szerint az imdb-n nincs ilyesmi. Azt hiszem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: