Jelentkezés adatlapok szerkesztésére
2007. június 10. 19:52
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Szeretném elkérni Crispin Glover adatlapját is, unalmas perceimben el leszek vele. 
Köszi!
Köszi!
2007. június 10. 21:23
|
|
ForsakenSzakadt Kolbász |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1100 Csatolások: 5631 Azonosító: 27506 offline
|
Hahó! Nem akarok nyomulós lenni, de már elég rég elkértem Orlando Bloom és Dominic Monaghan adatlapját, míg most látom Blame fél perce kérte az egyik fószernek és megkapta, míg én várok rájuk mióta... nem vagyok türelmetlen, de ha már elvállalom... ezzel asszem nem ti tesztek szívességet. És bocs, ha bunkó voltam.
2007. június 10. 21:28
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Idézet(Forsaken @ 2007. June 10. - 21:23)
Hahó! Nem akarok nyomulós lenni, de már elég rég elkértem Orlando Bloom és Dominic Monaghan adatlapját, míg most látom Blame fél perce kérte az egyik fószernek és megkapta, míg én várok rájuk mióta... nem vagyok türelmetlen, de ha már elvállalom... ezzel asszem nem ti tesztek szívességet. És bocs, ha bunkó voltam. 
Ezzel a problémával nem vagy egyedül.
2007. június 10. 21:32
|
|
ForsakenSzakadt Kolbász |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1100 Csatolások: 5631 Azonosító: 27506 offline
|
Idézet(ViC @ 2007. June 10. - 21:29)
Nem vagy nyomulós, én vagyok vak.
Bocsánat mindenkitõl máris beállítom az elmaradt lapokat.

Bocsánat mindenkitõl máris beállítom az elmaradt lapokat.
Köszönöm és télleg bocs az előbbiért!
2007. június 10. 21:35
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Forsaken: Orlando Bloom és Dominic Monaghan
GAJDINHO: Nagy Ivett
Dido: Völgyesi "Istennõ" Gabi
nofene: Amber Heard
tamás15: Louise Redknapp
köszi a jelentkezést és mégegyszer elnézést, a késedelemért
GAJDINHO: Nagy Ivett
Dido: Völgyesi "Istennõ" Gabi
nofene: Amber Heard
tamás15: Louise Redknapp
köszi a jelentkezést és mégegyszer elnézést, a késedelemért
2007. június 12. 17:17
|
|
mkitty12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.25. Hozzászólás: 184 Csatolások: 29 Azonosító: 26189 offline
|
Hello!
Örülök,hogy a fõ szerkesztõ elfogadta Florencia Bertotti-t mivel az én ötletem volt szeretném én szerkeszteni az oldalát.Van egy saját oldalam ami vele foglalkozik.
Örülök,hogy a fõ szerkesztõ elfogadta Florencia Bertotti-t mivel az én ötletem volt szeretném én szerkeszteni az oldalát.Van egy saját oldalam ami vele foglalkozik.
2007. június 12. 20:48
|
Nannyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 32123 offline
|
Idézet(Freeze @ 2006. November 27. - 15:44)
Na.. külön topikban is leirom a dolgokat, hogy világosabb legyen.
Aki még nem tette meg, és úgy érzi, hogy egy-egy sztárról, bõvebb információkkal rendelkezik, akkor itt jelentkezhet az adatlap szerkesztõjének.
A szerkesztõ teendõje mindössze annyi, hogy az adatlap megfelelõ részeit pontosan kitöltse, és minden fontos tudnivalót (biográfia,diszkográfia,filmográfia) leirjon az adott hirességrõl.
Az infó szerkesztésére BB kódok állnak rendelkezésre, csakúgy mint a fórum hozzászólásoknál.
A szerkesztõ neve természetesen megjelenik az adatlap alján.
Feltétel: Tagság (50 hozzászólás)
Megjegyzésként annyit, hogy más oldalakról teljes szöveget csak akkor másoljatok, ha azt az oldal nem tiltja!
Aki még nem tette meg, és úgy érzi, hogy egy-egy sztárról, bõvebb információkkal rendelkezik, akkor itt jelentkezhet az adatlap szerkesztõjének.
A szerkesztõ teendõje mindössze annyi, hogy az adatlap megfelelõ részeit pontosan kitöltse, és minden fontos tudnivalót (biográfia,diszkográfia,filmográfia) leirjon az adott hirességrõl.
Az infó szerkesztésére BB kódok állnak rendelkezésre, csakúgy mint a fórum hozzászólásoknál.
A szerkesztõ neve természetesen megjelenik az adatlap alján.
Feltétel: Tagság (50 hozzászólás)
Megjegyzésként annyit, hogy más oldalakról teljes szöveget csak akkor másoljatok, ha azt az oldal nem tiltja!
50 hozzászólás? Úristen hogy szólok hozzá, ennyit? :S
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: