De még kértem Freddie Prinze Jr, Bryan Adams, Kevin Costner és Kevin Sorbo adatlapját is, csak az még az elõzõ oldalon volt, és lehethogy nem vetted észre!
Jelentkezés adatlapok szerkesztésére
2007. május 22. 20:58
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Idézet(NetBoszi @ 2007. May 22. - 19:47)
Köszi szépen!
De még kértem Freddie Prinze Jr, Bryan Adams, Kevin Costner és Kevin Sorbo adatlapját is, csak az még az elõzõ oldalon volt, és lehethogy nem vetted észre!

jaja, kiestek a látómezõmbõl
kész is
2007. május 23. 22:51
|
|
ForsakenSzakadt Kolbász |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1100 Csatolások: 5631 Azonosító: 27506 offline
|
Sziasztok!
Most adtam felterjesztésre Stuart Townsend adatlapját... ha el lesz fogadva, ugye megkapom a szerkesztését? Még nem adtam az adatbázishoz hírességet soha... csak most először. Szóval ha hülyeséget kérdeztem, 1000 bocs!
Azért írtam, mert nem tudom, hogy automatikusan az lesz-e a szerkesztő, aki hozzáad egy új emberkét?!
Most adtam felterjesztésre Stuart Townsend adatlapját... ha el lesz fogadva, ugye megkapom a szerkesztését? Még nem adtam az adatbázishoz hírességet soha... csak most először. Szóval ha hülyeséget kérdeztem, 1000 bocs!
2007. május 26. 12:52
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Idézet(Forsaken @ 2007. May 23. - 21:51)
Sziasztok!
Most adtam felterjesztésre Stuart Townsend adatlapját... ha el lesz fogadva, ugye megkapom a szerkesztését? Még nem adtam az adatbázishoz hírességet soha... csak most elõször. Szóval ha hülyeséget kérdeztem, 1000 bocs!
Azért írtam, mert nem tudom, hogy automatikusan az lesz-e a szerkesztõ, aki hozzáad egy új emberkét?! 
Most adtam felterjesztésre Stuart Townsend adatlapját... ha el lesz fogadva, ugye megkapom a szerkesztését? Még nem adtam az adatbázishoz hírességet soha... csak most elõször. Szóval ha hülyeséget kérdeztem, 1000 bocs!
beállítva! szerkesztheted bátran
2007. május 26. 12:55
|
|
ViCCAP-tain |
|
Idézet(moon @ 2007. May 23. - 23:32)
Én szeretném Nastassja Kinski életrajzát csatolni.
A fotókat pedig gyûjtöm.
Ha lehet, akkor köszönöm.
A fotókat pedig gyûjtöm.
Ha lehet, akkor köszönöm.
persze, hogy lehet
beállítva
2007. május 31. 14:30
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Szeretném elkérni Bill Nighy adatlapját is még ha lehet, senki sem törõdik szegénnyel.
Köszi szépen!
2007. május 31. 17:56
Vanessa Paradis adatlapját szívesen megszerkesztem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: