Jelentkezés adatlapok szerkesztésére
2007. február 24. 10:27
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(kjumika @ 2007. February 22. - 13:50)
Keanu Reeves-t szívesen szerkeszteném, ha van rá mód! 
Bár nem vagyok éppen illetékes, de mégis van egy olyan érzésem, hogy Freeze azt fogja mondani, hogy majd ha már lesz 50 hszed, akkor szerkeszthetsz adatlapot.
2007. február 24. 12:32
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Szerintem be kellene írni ehhez a témához alcímnek, hogy: "Csak 50 hozzászólás felett", nem gondoljátok?
Így talán feltûnõbb lenne, mert ahogy nézem, itt senki sem olvas vissza, hogy mi a feltétele az adatlapok szerkesztésének...
Így talán feltûnõbb lenne, mert ahogy nézem, itt senki sem olvas vissza, hogy mi a feltétele az adatlapok szerkesztésének...
2007. február 24. 15:39
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Rachel @ 2007. February 24. - 13:09)
Ha szabad kérdeznem miért kell ahhoz 50 hsz, hogy adatlapot szerkesszek?
1. Hogy ne kaphasson mindenki jogosultságot, aki csak épp beesik a fórumra.
2. Mert így lett fejlesztve és mostanában nem várható frissítés...
Ahogy nézem te már fél éve regisztráltál, szóval nem számítassz újoncnak, de ennyi hsz-t összeszedhettél volna.
2007. február 24. 20:34
|
Rachelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 18879 offline
|
Idézet(Freeze @ 2007. February 24. - 15:39)
1. Hogy ne kaphasson mindenki jogosultságot, aki csak épp beesik a fórumra.
Ahogy nézem te már fél éve regisztráltál, szóval nem számítassz újoncnak, de ennyi hsz-t összeszedhettél volna.
Azt hiszem, hogy ezzel sokak kedvét elveszitek.
Igazad van, már régen regeztem, de még csak most szántam rá magam, hogy töltsek fel, és írjak. Viszont rögtön meg is kaptam az elsõ fricskát. :S
Légyszíves töröljétek a ma létrehozott topicomat. Meggondoltam, mégsem akarok feltölteni. Köszi!
2007. február 24. 21:01
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Rachel @ 2007. February 24. - 20:34)
Azt hiszem, hogy ezzel sokak kedvét elveszitek.
Valóban, de mint írtam a fórum sajnos nem teszi lehetõvé jelenleg... az adatlapot most is megkaphatod, csak szerkeszteni nem fogod tudni. Ezt mások minden probléma nélkül úgy oldották meg hogy egy moderátornak elküldték az adatokat aki beirta ideiglenesen õket.
Sajnálom, ha a lelkedbe gázoltam azzal, hogy megjegyeztem miért nincs még hozzászólásod a csaknem fél éves regisztrációd mellé egy olyan fórumon, ahol mások munkáját illik egykét visszajelzéssel illetni.
Ha meggondoltad magad, mi ittleszünk.
2007. február 24. 21:16
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Az 50 hozzászólás azért kell, mert végül is egy "ismeretlenre" Te sem bíznál egy hasonlóan fontos dolgot. Tudjuk, nem ezen múlik, de mégis egy "szûrõ" funkcióját tölti be. Ráadásul nagy munka lett volna kiiktatni a limitet.
2007. február 26. 19:33
|
|
kjumikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 49 Csatolások: 16 Azonosító: 24874 offline
|
Idézet(Raymond @ 2007. February 24. - 10:27)
Bár nem vagyok éppen illetékes, de mégis van egy olyan érzésem, hogy Freeze azt fogja mondani, hogy majd ha már lesz 50 hszed, akkor szerkeszthetsz adatlapot.

Oké, akkor még kicsit várnom kell.. Köszi!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: